http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 15, 2011

Alex Jones: Iranin sota alkaa kahden viikon sisälläInfowars sivuston keulakuva ja talkshow juontaja Alex Jones kertoi saaneensa sisäpiirintietoa Pentagonista, että Iraniin tullaan hyökkäämään seuraavan kahden viikon kuluessa.

Yhdysvaltojen kiihdyttäessä Iranin vastaisia toimia perusteena väitetty Washingtonin Israelin ja Saudi-Arabian lähetystöä vastaan suunniteltu terrori-isku, YK:n atomijärjestö IAEA valmistautuu esittelemään todisteita Iranin ydinaseohjelmasta.
Kongressiedustaja Peter King vaati puolestaan CNBC:n haastattelussa Obamaa antamaan maan armeijalle valmistautumiskäskyn Iranin vastaista sotaa varten.Jonesin oma sukulainen oli lähetetty juuri Kuwaitiin USA:n armeijan sotilaana. Muutaman puhelun jälkeen Jones oli vakuuttunut tiedon autenttisuudesta.

Alex Jones oli juuri pitämässä suositusta radio-ohjelmastaan parin päivän lomaa, kun hän sai kuulla järisyttävän tiedon Israelin aikeista hyökätä Iraniin. Hän toimittikin uutisen puhelimitse kotoansa Alex Jones Channelin toimitukseen. Jones itse pitää tietoa 100% varmana. Tuekseen hän mainitsee ohjelmassaan muun muassa varoittaneen Libyan valtaamisesta kaksi kuukautta ennen sen tapahtumista ja terrori-iskusta muutama viikko ennen 911-tapahtumia.

Jones kertoo, että Iranin ympärille on jokaiselle mahdolliselle taholle toimitettu aseita, joilla Irania tullaan pommittamaan. Aikarajan umpeutumisen kerrotaan johtuvan sää-strategisista syistä. Koko Persianlahden alue on varustettu tankeilla, helikoptereilla ja ohjuksilla. Israeliin tiedetään toimitetun viime aikoina rypälepommeja ja "bunker buster" - maanalaisten bunkkereiden tuhoamisohjuksia.


Jones painottaa, että USA:n armeija ei haluaisi toteuttaa tätä hyökkäystä. Jones kertoo saanensa tietää FBI-sisäpiiriläisen kautta, että jonkinlaisia lavastettuja terroritekoja on odotettavissa, jotta USA:n tukemalle interventiolle saadaan "oikeutus". Nämä terroriteot tullaan toteuttamaan Israelia, Saudi-arabiaa, USA:ta tai jopa joitain EU-maita kohtaan.

Jones väläyttää myös mahdollisuutta, että Yhdysvalloissa otetaan käyttöön sota-ajan lakeja, jotka antavat suuret valtuudet maan puolustus- ja poliisivoimille pitää mahdollinen vastarinta kotimaassa kurissa.

Jones arvioi jo kesällä, että Iraniin tullaan hyökkäämään loppuvuodesta. Myös Wikileaks on kertonut aikaisemmin tänä vuonna Israelin varustautuvan kovaa vauhtia uuteen sotaan. Kesällä lokakuun loppuun ajoitettu ennuste invaasiosta Lähi-Idässä näyttää siis tarkoittavan Iranin lisäksi mahdollisesti myös Syyriaa, joka on Iranin lähimpiä liittolaismaita ja mailla on myös strategiset turvatakuut. Näiden takeiden piiriin kuuluu myös Libanon.

Yksi tärkeä yhteinen nimittäjä Libyalla ja Iranilla on öljyn lisäksi maiden taloussektorit. Näissä maissa rahanluontioikeus on valtiolla, eli maat toteuttavat niin kutsuttua talousdemokraattista talousmallia. Tämä on ongelma yksityisille ulkomaisille pankeille ja rahoituslaitoksille. Yhdysvallat ilmoittikin torstaina että pakotteiden kohteeksi se on asettamassa maan keskuspankin.

Samoin yhtenä suurimminsta vihamielisyyden syiksi on usean asiantuntijan suulla mainittu Iranin käynnistämä öljypörssi Persianlahden saarella, josta voi hankkia raakaölyä muillakin valuutoilla kuin dollarilla. Tämä uhkaa Yhdysvaltojen petrodollari-hegemoniaa.

Hyökkäystä Iraniin on saatu odottaa jo viisi vuotta, kun vuonna 2006 Pentagonin entinen neljän tähden kenraali Wesley Clark kertoi viisivuotissuunnitelman sisältävän seitsemän lähi-idän maan johtajan syrjäyttämisen vallasta, joihin hän mainitsi myös Iranin lukeutuneen. Vuonna 2001 presidentti George Bush luetteli nimeltä "pahan akselin" johon se luetteli myös Iranin - joten onko tämän 10-vuotissuunnitelman seuraava vaihe nyt käynnistynyt?


Lähde: Verkkomedia.org