http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 18, 2011

Humppilaan suunnitteilla yli 100 miljoonan euron lentotukikohtaTietojen mukaan Humppilaan on suunnitteilla yli 100 miljoonan euron lentotukikohta (Eco Airport), joka on kaavailtu suurille kuljetuskoneille. Kyseisen lentotukikohdan rakennusprojeksissa päärahoittajana toimii EU:n aluekehitysrahasto.

Lentotukikohta on suunniteltu maailman suurimmille kuljetuskoneille ja Yhdysvaltojen armeija käyttää näitä suurimpia C-5 Galaxy ‑kuljetuskoneita, jotka tarvitsevat yli 3 kilometrin kiitoradan. Toinen vaihtoehto olisi Airbus A-380 ‑superjumbo, mutta suunnitelmista niiden käyttämisestä rahtikoneina on luovuttu.Pertti Sundqvist on perehtynyt tähän rakenushankkeeseen tarkemmin ja hän yritti aikaansaada asiasta laajempaa keskustelua julkisessa Humppilassa järjestetyssä tilaisuudessa. Mutta Humppilan kunnanjohtaja tyrmäsi avoimen keskustelun heti alkuunsa ja sanoi 1 000 000 euron sakon sitovan heitä vaitiolovelvollisuuteen. Mitään yksityiskohtia projektista ei siis voitu kertoa, sillä "jokin yhtiö" oli asettanut suuren uhkasakon hankkeen pitämiseksi salassa.Voidaankin vain veikata, että mitä USA:n armeijalla ja NATO:lla on mielessä tällä rakenushankkeella. Kun päättivät perustaa lentotukikohdan tieten tahtoen Venäjän rajanaapuriin ja ei edes Ruotsi kelvannut ?

Kyseessä ei voi olla mitkään muut kuin III-maailmansodan strategiat ja Suomi on tässä leikissä maailmaneliitille pelkkä pelinappula.


Lähde: Verkkomedia.org