http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 06, 2011

Maailmaneliitin kosto Islannille käy HAARP:llaIslannissa pelätään taas tulivuori Katlan purkautumista. Alueella on ollut viime aikoina useita maanjäristyksiä.

Katlan lähellä sijaitseva Eyjafjallajökull-tulivuori alkoi purkautua viime vuoden huhtikuussa sekoittaen koko Euroopan lentoliikenteen. Katlalla viimeisin varmistettu purkaus on tapahtunut vuonna 1918.

Katla on huomattavasti suurempi kuin sen vieressä oleva Eyjafjallajökull-tulivuori. Jälkimmäisen purkaukset ovat yleensä edeltäneet Katlan purkausta.Islanti on viime-vuodet taistellut menestyksekkäästi yksiyisiä pankkeja vastaan ja tyrmäsi jo kahden kansanäänestyksen jälkeen icesave velkojen maksut yksityisille pankeille.

Peräti 93,2 % islantilaisista oli pankkien velan maksamista vastaan.

Vastauksena kansanäänestyksen tulokseen IMF jäädytti välittömästi lainansa Islannille. Islanti palautti pallon antamalla kansainvälisen etsintäkuulutuksen Lontoossa hallituksen hoivissa majailevasta Kaupthingin ex-pankinjohtajasta Sigurdur Einarssonista.

Velan maksusta onkin nyt tehty se kynnys, joka Islannin tulisi ylittää ennen kuin se voidaan hyväksyä Euroopan Unionin jäseneksi.

Islanti on vastannut uudella kansanäänestyksellä. Pankkien velkojen maksua vastustaa edelleen 58,9 % kansalaisista. Presidentti Olafur Ragnar Grimsson sanoi äänestyksen jälkeen: "Islanti antoi mieluummin pankkien kaatua. Ne olivat yksityisiä pankkeja, emmekä me pumpanneet rahaa niiden elvyttämiseen. Ei ole valtion asia nostaa kaatuneita yksityisomistuksessa olevia pankkeja pystyyn."

Kansainvälinen yhteisö on jatkanut painostusta esimerkiksi uhkaamalla estää Islannin rahoituksen saannin kansainvälisiltä rahoituslaitoksilta ja markkinoilta sekä luottoluokituksen alentamisella. Islannin reaktio on ollut kehottaa kansainvälistä yhteisöä ja pankkeja painumaan ...marjaan!

Voidaankin hyvin veikata, että mikä osuus Islannissa sattuneilla maanjäristyksillä on HAARP:n kanssa. Kun kyseisellä USA:n armeijan hallinnoimalla vehkeellä pystytään aiheutamaan maanjäristys minne päin maailmaa hyvänsä ja sitä käytettiin jo mm. tuhoisassa Haitin maanjäristyksessä. Joten kyseessä on erittäin vaarallinen skalaariase.

Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011100514517699_ul.shtml

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=8&id=1056