http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 14, 2011

Columbinen kouluammuskelun silminnäkijä vangittu laittomasti mielisairaalaanMark Taylor on yksi Columbinen lukiossa tapahtuneiden verilöylyn silminnäkijä ja selviytyi hengissä vaikka häneen ammuttiin neljä luotia.Taylor meni käymään sairaalassa normaalilla käynnillä 2010 tammikuussa jonka jälkeen hänet vangittiin mielisairaalaan jonka jälkeen häntä ei olla vieläkään päästetty sieltä pois. Syy tähän on se koska Taylor on antanut julkisuudessa useita kertoja lausuntoja liittyen Columbinen vuonna 1999 verilöylyyn, että hän näki paikalla useampia ampujia kuin mitä meille on alunperin ilmoitettu.

Columbinen verilöyly oli virallisen tarinan mukaan kahden koululaisen, Eric David Harrisin (9. huhtikuuta 1981 – 20. huhtikuuta 1999) ja Dylan Bennet Kleboldin (11. syyskuuta 1981 – 20. huhtikuuta 1999), 20. huhtikuuta 1999 tekemä joukkomurha Columbinen lukiossa Coloradossa Yhdysvalloissa. He ampuivat hengiltä 12 oppilastoveriaan ja yhden opettajan sekä haavoittivat 24 muuta. Verilöyly päättyi heidän ammuttuaan lopuksi itsensä.Columbinen high schoolin edustalta kuitenkin otettiin kiinni Chris Morris niminen henkilö jonka pidätysvideo on erittäin harvinainen ja löytyy tällä hetkellä youtubesta. Hän väitti olleensa kaverin asunnolla ja kuulleensa televisiosta tapahtuneesta ja kertoi juosseensa paikalle yrittääkseen estää näiden ampujien verilöylyn.

Kuitenkin joidenkin tietojen mukaan yli kymmenen silminnäkijää näki kuinka Morris oli itse pääampuja.

Harrisin henkilöhistoriasta löytyy vielä mielenkiintoinen puoli, että hänen isänsä kasvatti hänet ilmavoimien tukikohdassa Pensylvaniassa jossa on tehty CIA:n mind control kokeita jo 60-luvulta lähtien.