http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 11, 2011

Ex-vapaamuurarin hämärä kuolemaLähes kaksikymmentä vuotta vapaamuurariliikkeessä vaikuttanut Oululainen Juhani Julin erosi vapaamuurareista kolme vuotta ennen kuolemaansa. Hän alkoi pitää vapaamuurariutta väärää jumalaa palvelevana uskonnollisena liikkeenä sen jälkeen, kun hän oli kokenut hengellisen herätyksen.

Julin kävi viimeiset kolme vuotta tiivistä kirjeenvaihtoa piispojen ja muiden kirkonmiesten kanssa sähköpostitse ja vaati heitä irrottautumaan vapaamuurariliikkestä. Tämä johtui siitä kun Julin tiesi, että yli 33-asteen vapaamuurarien jumala on Lucifer jne. Julin ei kuitenkaan saanut kirkonjohdosta minkäänlaista vastausta.

Myöhemmin 2011 vuoden keväällä Julin löydettiin kuolleena pihamaalle kaatuneen mönkijän alta puolilta päivin. Lääkärit pitävät todennäköisenä, että varsinaisena kuolinsyynä on äkillinen sairauskohtaus, joka on sattunut ennen moottoriajoneuvon kaatumista.

Tapaturmainen kuolema tällaisten kohuun johtaneiden tempausten jälkeen kuullostaa vähintäänkin epäillyttävältä. Mutta se on selvää, että suomen illuminati pitää siitä huolen, että Julinin hämärää kuolemaa ei kukaan poliisi ala tutkimaan henkirikoksena. Sillä toki myös poliisipiirin korkein johto suomessa koostuu jälleen vapaamuurareista poliisiylijohtaja Mikko Paateroa myöten.