http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 24, 2011

Gaddafin testamenttiMuammar Gaddafi jätti jälkeensä testamentin jonka Suomennos on tässä;

"Tämä on testamenttini. Minä, Muammar bin Mohammad bin Abdussalam bi Humayd bin Abu Manyar bin Humayd bin Nayil al Fuhsi Gaddafi, vannon, että ei ole muuta Jumalaa kuin Allah, ja että Muhammed on Jumalan profeetta. Rauha olkoon hänen kanssaan. Vakuutan kuolevani muslimina.

Jos minut surmataan, haluaisin tulla haudatuksi Sirten hautausmaalle perheeni ja sukulaisteni viereen, islamilaisten perinteiden mukaisesti. Haluaisin tulla haudatuksi pesemättömänä, samoissa vaatteissa, joita kannoin kuollessani.

Toivon, että perhettäni, etenkin naisia ja lapsia, kohdeltaisiin hyvin kuolemani jälkeen. Libyan kansan tulisi vaalia kansallistuntoaan, saavutuksiaan, historiaansa, sekä esi-isiensä ja sankariensa kunniallista perintöä. Libyalaisten ei tulisi luopua vapaiden ja hyvin ihmisten tekemistä uhrauksista.

Kehotan kannattajiani jatkamaan vastarintaansa ja taistelemaan mahdollisia ulkomaisia hyökkääjiä vastaan tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Antakaa maailman vapaiden ihmisten tietää, että olisimme voineet luopua päämääristämme neuvotteluissa ja saada henkilökohtaiseksi vastineeksi turvatun ja tasaisen elämän. Meille tarjoutui tähän monia mahdollisuuksia, mutta päätimme sen sijaan pysytellä taistelun etujoukoissa merkkinä velvollisuudesta ja kunnioituksesta.

Vaikka emme heti voittaisi, annamme näin tuleville sukupolville esimerkin siitä, että kansansa suojeleminen on kunniallista. Maansa myyminen olisi sen sijaan kaikkein suurin petos, joka muistettaisiin läpi historian, vaikka jotkut yrittävätkin vakuuttaa asian olevan toisin."

Gaddafin testamentin viimeiset sanat kun kertovat kaiken olennaisen -> Maansa myyminen olisi sen sijaan kaikkein suurin petos, joka muistettaisiin läpi historian, vaikka jotkut yrittävätkin vakuuttaa asian olevan toisin.

Tämä kertoo sen, että Gaddafi oli kansansa mies ja ei suostunut luovuttamaan maansa öljylähteitä Juutalaisten siionistien käsiin, jotka yrittivät niitä omia itselleen useiden neuvottelujen jälkeen tuloksetta. John Perkins toimi itse aikanaan yhtenä tällaisena välikätenä ja illuminatin neuvottelijana yrittäen saada mm. Saddam Husseinia luovuttamaan Irakin öljyvarat kansainväliseen omistukseen ja jos sopimukseen ei päästy niin siitä seuraavana CIA lähetti shakaalit perään. Kun Saddam Husseinia ei useaan kertaan onnistuttu salamurhaamaan niin lopulta pistettiin USA:n armeija hyökkäämään Irakiin ja tämä tehtiin kaksi kertaa. Ensimmäinen jo persianlahden sodan aikana 1991 ja toinen kerta 2003.

Muammar Gaddafi oli myös illuminatia ja uutta maailmanjärjestystä vastustava johtaja ja hänet piti saada pois tieltä. Seuraavaksi on luvassa Jemen, Iran, Pakistan sekä Venezuela.

Jemenin presidentti Ali Abdullah Saleh haavoittui jo 3. kesäkuuta 2011 moskeijaan osuneista kranaateista.