http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, syyskuuta 09, 2011

Yhdysvalloissa käynnissä lavastettu terroristijahtiYhdysvalloissa on nyt käynnissä lavastettu terroristijahti, jossa poliisien mukaan miehet ovat kytköksissä New Yorkiin ja Washingtoniin syyskuun 11. terrori-iskujen 10. vuosipäiväksi suunniteltuun iskuun.

Poliisilähteet sanovat kolmikon saapuneen Pakistanista Yhdysvaltoihin jo elokuussa. Yksi miehistä on Yhdysvaltain kansalainen. Miehet ovat FBI:n mukaan kytköksissä al-Qaidaan ja päämääränä on räjäyttää valtava rekkapommi kahden suuren kaupungin keskustassa.

Tieto suunnitelmasta tuli alunperin tiedustelupalvelu CIA:lta Pakistanista ja juonesta erityisen vaarallisen tekee se, että viranomaisilla ei ole tietoa tarkasta päivämäärästä. Iskua on FBI:n mukaan suunniteltu joko viikonlopulle tai maanantaille.On se merkillistä kuinka tällainen skeida menee läpi mediassa. Eli poliisi/CIA/FBI tietää, että maahan on tullut terroristikolmikko ja heitä ei sitten saada kiinni.Webster Tarpleyn mukaan seuraava false-flag terrori-isku lavastetaan Yhdysvalloissa 2011 syksyllä räjäyttämällä ydinpommi tai useita ydinpommeja USA:ssa ja siitä syytetään Pakistania jonne sitten hyökätään ydinaseilla ja aloitetaan III-maailmansota.