http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 15, 2011

Barroso - Euroopan liittovaltion aika on tullutEuroopan komission puheenjohtaja Jose Manuel Barroso väitti euron ja Euroopan unionin kohtaloiden olevan toisiinsa sidottuja ja että ainoa vastaus kasvavalle romahduksen uhalle on massiivinen liittovaltio.

Kreikan kriisin syvetessä Barroso kertoi Euroopan parlamentille: "Olemme vastakkain sukupolven vakavimman haasteen kanssa. Se mitä nyt tarvitsemme on uuden, yhdistävän impulssin, uuden liittovaltion momentin – älkäämme pelätkö käyttämästä tätä sanaa".Tässä nyt näemme, että Euroopan ajaminen konkurssiin on ollut alusta asti illuminatin suunnitelma ja EU:n liittovaltiota tarjotaan sille ratkaisuksi. Siinä missä suurin osa ihmisistä ei ole edes tietoinen, että euroopan rahoitusvakausmekanismi EVM
on todellisuudessa Luxemburilainen yhtiö, jonka kirjanpitoa ei tarkitseta ja jonka työntekijöiden palkasta ei makseta lainkaan veroja.Illuminati eliitin suunnitelmana onkin ensin luoda EU:sta liittovaltio ja kunnes öljysota (III-maailmansota) on saanut 2020-vuoteen mennessä suunnatonta tuhoa pitkin eurooppaa siinä, että NATO-Eurooppa/USA/Israel on käynyt ydinsotaa Iranin/Venäjän/Pakistanin/Syyrian/Kiinan ja Pohjois-Korean kanssa. Tulee Illuminatin maailmaneliitti ehdottamaan tulevan maailmanrauhan takeeksi uutta maailmanjärjestystä ja maailmanlaajuista liittovaltiota. Sen tulevat maailman ihmiset ottamaan riemulla vastaan mutta eivät tajua sen jälkeen millaiseen liemeen ovat joutuneet näiden Illuminatin kontrollifriikkien satanistien edessä.

Lähde: Verkkomedia.org