http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 06, 2011

Dutchsinse kanavan pitäjän haastatteluAustralialainen Project Camelot haastatteli Dutchsinse youtubekanavan ylläpitäjää Elokuussa. Hän kertoi olevansa oikealta nimeltään Michael ja kotoisin St. Louisista ja sanoi, että hän on saanut jatkuvasti tappouhkauksia eripuolilta.

Hänen ystävänsä melkein tapettiin hyvin brutaalilla ja julmalla tavalla vähän aikaa sitten, kun 2 mustapukuista miestä ilmestyivät hänen asunnolleen ja ampuivat tämän kaverin AK-47 rynnäkkökivääreillä suoraan sänkyyn. Paikallinen poliisi kuitenkin ajoi heitä takaa ja sai toisen miehistä kiinni. Mutta toinen miehistä pääsi pakenemaan. Tapaus joutui myös välittömästi täydelliseen uutispimentoon, eikä siitä raportoitu missään mediassa. Tämä hänen kaverinsa on nyt sairaalassa kriittisessä tilassa.

Dutchsinse youtube kanavan pitäjä ihmetteleekin, että mikä yhteys tällä hänen kaverinsa murhayrityksellä on siihen, että juuri samalla viikolla poistettiin hänen erittäin suosittu Youtube-kanavansa. Joka oli jo tavoittanut satoja miljoonia katsojia eri puolin maailmaa. Siellä hän oli erityisesti kertonut mm. HAARP ja Fukushimasta juttuja. Myös Arto Laurin haastattelu tavoitti tämän kanavan kautta yli 40 000 ihmistä muutamassa päivässä.Kuitenkin nämä Dutchsinse kanavalla olleet videot ovat edelleen lukuisien käyttäjien kautta kopioitu ja tallessa. Että siinä mielessä NSA:n kautta ajettu sensuuri kusee vain heidän omaan nilkkaan. Sillä he eivät koskaan saa hävitettyä mitään videoita kokonaan Youtubesta. Koska aina on joku joka lähettää ne sinne uudestaan ja uudestaan.