http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 13, 2011

Mies pidätettiin Ground Zerolla sanavapauden käyttämisestäMieshenkilö pidätettiin Ground Zerolla sanavapautensa käyttämisestä 9/11 terrori-iskujen 10 v. tapahtuman jälkeen. Tästä nähdään mikä on sanavapauden tila USA:ssa kun edes Manhanttanilla ei saa sitä kuuluviin.

Ennenkaikea 9/11 terrori-iskujen 10 v. muistotilaisuus Ground Zerolla oli tapahtuma jonne rikollinen maailmaneliitti ei halunnnut ensimmäistäkään 9/11 aktivistia. Minkä vuoksi viralliseen tapahtumaan ei ollut kukaan 9/11 & WTC:n turmasta selvinnyt palomies tai poliisi tervetullut.

Tämän vuoksi New Yorkissa erityisesti Manhanttanin poliisipiirille tiedotettiin etukäteen, että jokainen julkisesti huuteleva 9/11-aktivisti tulee pidättää välittömästi ilman syytä ja viedä säilöön.

WE ARE CHANGE NEW YORKIN perustaja Luke Rudkowski kertoi, että Ground Zerolle ei mm. päästetty ketään jolla oli mm. 9/11 WAS AN INSIDE JOB t-paita päällä tai he joilla oli vastaavia banderolleja.Vuonna 2007 talkshow juontaja Alex Jones pidätettiin Ground Zerolla 9/11 muistopäivänä megafonin käyttämisestä. Silloin mediaa osui arkaan kohtaan kun mielenosoittajat pääsivät FOX-kanavan suoranlähetykseen huutelemaan juontajien taakse, että "9/11 WAS AN INSIDE JOB", että 9/11 oli sisäpiiriteko. Tästä tempauksesta ei erityisemmin Juutalaiset illuminatin oligarkki-kanavaomistajat pitäneet vaan hoitivat Manhanttanin poliisin paikalle pidättämään We Are Change aktivistiryhmän äänenjohtaja Alex Jones. Joka tosin päästettiin myöhemmin illalla vapaaksi.


Lähde: Prisonplanet.com