http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 29, 2011

Yhdysvalloissa false-flag terrorisuunnitelman psykologinen operaatio
Yhdysvalloissa
on valtamedian mukaan pidätetty mies, jonka epäillään suunnitelleen terrori-iskuja pääkaupunkia Washingtonia ja puolustusministeriötä Pentagonia vastaan.

Viranomaisten mukaan epäilty suunnitteli käyttävänsä iskuihin kauko-ohjattavia lennokkeja, jotka hän aikoi lastata räjähteillä. Pommi-iskujen jälkeen mies aikoi hyökätä väkijoukkoon Washingtonissa ja ampua niin monta ihmistä kuin mahdollista.

Kuullostaako tutulta ? Mennään hieman taaksepäin 2011 vuodessa Heinäkuulle ja Norjaan/Osloon.

Mitä tälläkin uutisella illut haluaa levittää muuta kuin psykologista pelkoa siitä, että maailman ihmiset odottaisivat pelolla kuinka joku hullu seuraavaksi päättää ampua kadulla niin monta ihmistä kuin mahdollista jne.

Median mukaan FBI otti miehen kiinni eilen läheltä Bostonia kuukausia jatkuneen peiteoperaation jälkeen. FBI:n agentit esiintyivät miehen apureina ja jopa toimittivat tälle räjähteitä.

Valtamedia ei nyt vaan halua kertoa totuutta siitä, että mitään terrorisuunnitelmaa ei tällä pidätetyllä miehellä ole koskaan ollut. Sillä se on vain mediaan syötettyä psykologista terrorismia, eli pelon lietsontaa syötettynä massoille.

Illuminati käy tällä hetkellä ankaraa psykologista sodankäyntiä tulevan III-maailmansodan lobbaukselle ja sitä varten pedattu lavastettu terrori-isku on edelleen suorittamatta USA:n maaperällä ja ydinaseiden käyttö tähän tarkoitukseen on ollut listalla ensimmäisten joukossa. Mutta jostain syystä on aina pistetty näille hankkeille stoppi monien jopa ei ihmistahojen kautta jos nyt uskoo Alex Collierin väitteisiin.

Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011092814476567_ul.shtml