http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, syyskuuta 23, 2011

Ydinpommi-isku USA:n armeijan bunkkeriin... Yli 60 000 kuollut ?Benjamin Fulford kertoi, että Coloradossa ja Washington DC:n alueella tapahtui 22-23 Elokuuta 2011 kaksi maanalaista ydinpommi-iskua USA:n armeijan maanalaisissa tukikohdissa joissa kuoli arviolta yli 60 000 sotilasta. Nämä maanalaiset tukikohdat oltiin rakennettu 1960-luvun alussa USA:n armeijan toimesta ja ne olivat maksaneet veronmaksajien rahoista yli 1000 miljardia dollaria.


 
Fulfordin mukaan USA:n illuminatin natsit ja heidän tukijansa USA:sta, Englannista ja Italiasta yhdessä muiden hallitusten kanssa halusivat maailmanhallituksen ja tappaa 90 % ihmiskunnan väestöstä. Tämä on ihan dokumentoitu kertoo Fulford. Minua pyydettiin liittymään tähän ryhmittymään Heizo Takanakan toimesta, joka oli Japanin talousnimisteri viisi vuotta. Minulta löytyy jopa nauhoitettu keskustelu joka todistaa tämän.

Fulford kertoo, että illuminatin tarkoituksena on piilottaa maanalaiset tukikohdat sen jälkeen kun he ovat suorittaneet maailmanlaajuisen holocaustin ydinaseilla. Alkuperäinen suunnitelma oli, että saataisiin sota syttymään Iranin ja Israelin välillä. Jonka perusteella voitaisiin sitten ottaa käyttöön poikkeustila kaikissa G7-maissa. Jonka jälkeen USA/Israel/NATO maat alkaisivat valmistautumaan sotaa Kiinaa vastaan.

Mutta tämä suunnitelma tuli Venäläisten tietoon ja Putin pisti tälle suunnitelmalle lopun ja poisti tämän maailmaneliitin öljyomistuksien hallinnan Venäjällä, joka teki tästä suunnitelmasta illuminatille mahdottoman. Samalla myös Kiinalaiset lakkasivat tukemasta USA:n talousjärjestelmää ja näin suunnitelma meni pieleen.
 
Joten suunnitelmaa täytyi muuttaa ja sitten he tarjosivat Kiinan valtion kanssa yhteistyösopimusta ja tämän vuoksi Obama vieraili Kiinassa 2009 vuonna ja tarjoutui järjestämään G2-kokouksen.

Fulford kertoo, että on olemassa salainen ”We” niminen järjestö, joka taistelee tätä maailmanhallitusta vastaan johon kuuluu CIA:n ja Pentagonin työntekijöitä ja muita järjestöjä joita on mm. liittynyt tähän järjestöön jopa Aasialaisista salaisista järjestöistä. Mutta on myös olemassa ”White Dragon” niminen ryhmittymä ja heilläkin on sama tavoite. Eli poistaa nämä vallanhimoiset ja murhanhimoiset psykopaatit pois vallasta.

On erittäin vaarallista taistella maailmanhallitusta vastaan

Benjamin Fulford kertoo, että häntä on yritetty tappaa jo kuudesti ja yksi hänen kolleegansa CIA:n agentti myrkytettiin juuri äskettäin kuoliaaksi risiinillä.

Eräs hänen toinen kolleegansa, joka asuu Sveitsissä käyttää henkivartijoita ja äskettäin hänen henkivartijansa ampuivat erään miehen, joka yritti tappaa häntä. Joten me olemme tekemisissä erittäin vaarallisten henkilöiden kanssa, minkä vuoksi turvatoimia tarvitaan paljon Fulford sanoo.
 
Fulford kertoo, että Etelä-Korean salainen poliisi kertoi Kiinalaisille, että hänestä oli tehty tappomääräys. Kolleegani Venäjällä joka oli Forbes-lehden päätoimittaja joutui murhayrityksen kohteeksi, jolloin häntä ammuttiin yhdeksän kertaa hänen kotinsa edustalla Moskovassa. Hän kuitenkin jäi eloon tuon ampumisvälikohtauksen jälkeen mutta ambulanssin viedessä häntä sairaalaan kävi sairaalassa kummallinen välikohtaus kun sairaalan hissi lakkasi toimimasta kahdeksaan minuttiin. Jolloin hän kuoli hissiin. Hän oli tutkimassa samaa ryhmittymää jota minäkin, eli oli tutkimassa Venäläistä öljy oligarkki Boris Berezovskya. Fulford kertoo, että Kiinassa toimiva salaseura kuitenkin tarjosi hänelle suojelua.Fulford kertoo myös, että Norjassa tapahtunut ampumavälikohtaus oli maailmaneliitin kosto siitä kun Norjan hallitus ei suostunut luovuttamaan yli 1500 miljardin dollarin suuruisia öljyomistuksia illuminati-eliitin käsiin. Tämän vuoksi verilöyly oli kohdennettu Norjan valtapuolueen poliittiselle leirille. Tämän vuoksi he myös moukaroivat Libyaa tällä hetkellä. Koska Libyalaiset sanoivat heille, etteivät anna enää öljyä heille paperia vastaan.Fulfordin mukaan Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu soitti Japanin pääministeri Naoto Kanille ennen Fukushiman 2011 kevään tapahtumia ja uhkaili Japania ydinkatastrofilla jolleivat he suostuneet maksamaan sovittuja summia heille.

Benjamin Fulford kertoo, että eräs Japanissa tuolloin työskennellyt mossadin agentti kertoi minulle, että Fukushiman ydinvoimalan turvallisuudesta vastasi Israelilainen yhtiö.


Fulfordin mukaan Pentagonissa sijainneet maanalaiset tukikohdat jotka tuhottiin ydinaseilla oli tarkoitus tuhota, jottei maailmaneliitti pystyisi enää käyttämään niitä suojina, jolloin holocaustia alettaisiin suorittamaan ydinaseilla.

Lähde: David Wilcock
Abovetopsecret.com