http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, syyskuuta 17, 2011

Rothschildien valtaYksi Illuminatin maailmaneliitin vaikutusvaltaisimpia pankkiirisukuja ovat Rothschildit ja heidän suunnaton valtansa. Tässä kerromme siitä mihin heidän valtansa ulottuu.

Nykyään kyseisen oligarkki/pankkiirisuvun edustajana toimii Englantilainen Sir Evelyn Robert Adrian de Rothschild (s. 29. Elokuuta 1931), joka on maailman toiseksi rikkain mies. Hän on myös Lontoon metropolialueen lordi.

Rothschildien suvun omaisuutta ei olla koskaan kerrottu julkisuudessa ja sitä on aina piiloteltu mm. Sveitsiläisillä pankkitileillä, sekä maanalaisissa holveissa. Kuitenkin heidän yhteenlaskettu varallisuutensa on yli 50 % koko maailman varallisuudesta, joten tämä kertoo jo kaiken siitä mitenkä ylivoimaisen vaikutusvaltaisesta pankkiirisuvusta on oikein kyse.

Rothschildit ostivat uutistoimisto Reutersin 1800-luvulla. Tämän jälkeen Reuters taas osti koko maailmalle uutisia levittävän Associated Press (AP) uutistoimiston.Rothschildit omistavat myös energia-yhtiö Shellin (Royal Dutch Shell).

Sir Evelyn de Rothschild vaikuttaa kuvan perusteella tavalliselta harmittomalta mieheltä mutta totuus on aivan toinen. Sillä Rothschildit ovat rahoittaneet lukuisia verilöylyjä ja massamurhia sekä sotia eripuolin maailmaa. Jo pelkästään Venäjän vallankumous oli pelkästään Rothschildien rahoittama ja junailema.Mutta yksi tärkeimpiä vallan vaikutusalueita Rothschildeilla on heidän omistamat yksityiset pankit jotka lainaavat rahaa valtioille mm. IMF:n kautta. Missä illuminatin pankkiirisuku painaa rahaa tyhjästä ilmasta ja lainaa ne valtioille korkojen kera. Joten kyse ei ole muusta kuin valtioiden orjuuttamisesta.

Maailmanhistoriassa ollaan myös nähty, että mihin se johtaa kun näitä yksityisomisteisia keskuspankkeja aletaan vastustaa valtiolliselta taholta ja näin mm. alkoi Yhdysvaltojen sisällissota, joka oli Rothschildien kosto.Juutalaiset Rothschildit ovat myös olleet alusta saakka Israelin valtion perustamisen rahoittajia ja tukijoita.