http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 29, 2011

Syöpäsairas sai kuolemantuomion – parantui kolmessa viikossa juotuaan luonnonlääkettäMattila juoksi parannuttuaan maratonin. Hän harjoittelee parhaillaan uusiakseen tempun ensi kesänä.

Juhani Mattila sairastui syöpään ja sai kuolemantuomion. Kolme viikkoa diagnoosin jälkeen kasvain oli hävinnyt ja syöpä parantunut. Juhani joi tuon ajan havupuu-uutetta.

Juhani Mattilan, 65, terveys alkoi reistailla kymmenen vuotta sitten.

– Minulle tuli jumalaton yskä. Köhin kolme kuukautta yötäpäivää kuin hevonen. Usein tuntui, että henki loppuu kesken, Juhani kertoo.

Lääkäriin häntä ei saanut kuin tajuttomana.

– Pyörryin yhtenä sunnuntaina lattialle ja heräsin ambulanssissa sireenien ulvontaan. Minut vietiin terveyskeskukseen, mutta suostuin keuhkokuvien ottoon vasta seuraavana päivänä.

Illalla Juhanille soitettiin terveyskeskuksesta: äkkiä tänne! Hänet lähetettiin Seinäjoelle sairaalaan.

– Oikea keuhko oli aivan ummessa ja vasenkin puoliksi. Kuvissa näkyi 2,4 cm x 4,1 cm syöpäkasvain.

Juhani Mattila kuitenkin kieltäytyi hoidoista vaikka lääkäri antoi hänelle vain kolme viikkoa elinaikaa. hanin piti allekirjoittaa sairaalassa paperi, jossa hän kieltäytyy hoidosta ja kantaa siitä kaiken vastuun.

– Pihamaalla olikin sitten tuttu mies, Ari Kriikkola, joka ihmetteli kovaa yskääni. Hänen äitinsä kauppasi ravintolisänä toimivaa havupuu-uutejuomaa, ja mies otti minut mukaansa hakemaan pulloja, Juhani kertoo.

Mies hörppäsi juomaa ensimmäisen kerran jo samana iltana.

Seuraavana päivänä yskä loppui kuin seinään.

Syöpä hävisi

Syöpäsairas sai kuolemantuomion – parantui kolmessa viikossa juotuaan luonnonlääkettä

Havupuu-uute valmistetaan lähdeveteen männyn kuoresta ja nilasta.

Juhani jatkoi uutejuoman juomista puoli pullollista päivässä. Hän säilytti juomaa jääkaapissa, jotta pihkalta maistuva ja näyttävä troppi menisi paremmin alas.

Sairaalasta soiteltiin edelleen joka toinen päivä ja pyydeltiin tutkimuksiin. Lääkärit eivät suostuneet jättämään sairasta heitteille.

Lopulta kolmen viikon päästä diagnoosista Juhani suostui tähystykseen nukutettavana.

– Kun heräsin, ympärilläni seisoi lääkäreitä, jotka pitelivät käsissään kolmen viikon takaisia ja juuri otettuja keuhkokuvia. He eivät olleet uskoa silmiään: keuhkoni olivat kuin parikymppisellä kollilla, ja syöpä oli poissa.

Syöpälääkärit ovat kuitenkin sitä mieltä, että
luonnontuotteiden parantumisilla ei ole todistusvoimaa ja jos nyt puhutaan itse syöpälääketeollisuuden huorien todistusvoimasta niin sitä ovat ainoastaan se, että potilas kuolee hitaasti mm. kemoterapian ja säteilytyksen johdosta. Mutta tätä ei syöpäteollisuus suostu millään hinnalla paljastamaan, että todellisuudessa itse kemoterapia ja säteilyhoito ovat hengenvaarallisia hoitomuotoja, jotka vastaavat säteilymäärältään lähes kolmea Hiroshiman ydinpommia. Joten ei ole yhtään ihme, että miksi kaikki luonnontuotteilla parannetut syövät ja niiden tutkiminen ollaan estetty hinnalla millä hyvänsä BIG PHARMAN toimesta vuodesta toiseen.

Tämä todistettiin jo sillä, että Mattilan tapauksesta kiinnostunut kemian maisteri Tuomas Kaasalainen aikoi tehdä tästä luonnonuutteesta tutkielman. Mutta tutkimusehdotus tyrmättiin. Yliopistoprofessorit ja syöpälääkärit olivat sitä mieltä, ettei juomassa ole potilaan terveydentilaa kohentavaa ainetta, ja että asian tutkiminen tulisi liian kalliiksi.

Tämä siitäkin huolimatta, että Kaasalaisen mukaan uutejuoman on aiemmin alustavassa tarkastelussa todettu hillinneen syöpäsolujen kasvua.

– Minulle sanottiin, että jos lähtisin tekemään tällaista tutkimusta, se olisi jopa rikollista, Kaasalainen kertoo.


Linkki:
http://www.studio55.fi/oikeusjakohtuus/artikkeli.shtml/1397247/syopasairas-sai-kuolemantuomion--parantui-kolmessa-viikossa-juotuaan-luonnonlaaketta