http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, syyskuuta 03, 2011

H3N2-virus on biologinen aseTerveyden ja hyvinvoinninlaitos (THL) kertoi äsken kuinka H3N2-virusaalto saapuu Suomeen marras-joulukuussa 2011. THL:n laboratorionjohtaja Thedi Ziegler ennustaa lehdessä. Virus on erityisen vaarallinen siksi, että se ei ole aiheuttanut Euroopassa vuosiin laajoja epidemioita. Siten valtaosalla väestöstä ei ole immuniteettia sitä vastaan.

Maailmalla tehtiin 2010-2011 vuonna useita eläinkokeita H3N2-viruksella ja sillä tapettiin yli 8 miljoonaa eläintä mm. terveitä lehmiä jne.Ilmeisesti suunnitelmana on, että perustellaan koko väestön rokottamista sillä, että "eihän sikainfluenssarokotteetkaan tappaneet ketään" joten rokote on turvallinen.

THL on tiettävästi jo kaikessa hiljaisuudessa tilannut koko Suomen väestölle H3N2-rokotteita. Mutta ei ole vielä paljastanut asiaa mediassa sopimus syihin vedoten.

Vuonna 2009 yli 18 Euroopan maahan oli matkalla H5N1 + H3N2 viruksella varustettuja sikainfluenssarokotteita ja yksi maa näistä oli Suomi. Rokotteet oli lähetetty Baxterin rokotevalmistajalta ja kun näitä rokotteita testattiin yhdessä Euroopan maassa kesyhillereillä, jonka jälkeen hillerit kuolivat. Selvisi, että sikainfluenssarokotteeseen oli päässyt myös H5N1-virusta ja H3N2-virusta samaan rokotteeseen. Näin ollen kyseessä oli jo bioase. Myöhemmin Baxter International -yhtiö myönsi lähettäneensä H5N1 & H3N2-viruksella varustettuja rokotteita Eurooppaan ja väitti sen olevan vahinko? Kuinka voi samaan rokotteeseen joutua vahingossa tappavaa virusta kysyn vaan.Illuminatin tukeman väestöntappamissuunnitelman on määrä alkaa H3N2-epidemialla ja Suomessa terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) tehtävänä on lietsoa rokotehysteriaa sikainfluenssa-aallon tapaan. Koska THL edustaa lääketeollisuuden huorana pelkkää lääketeollisuuden mafian ääntä. Sekä saa lääketeollisuuden mafialta (BIG PHARMA) jatkuvasti miljoonien lobbausrahaa joka vuosi.