http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, syyskuuta 24, 2010

Iranin presidentti puhe YK:ssa: 9/11 oli salaliittoIranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad piti äskettäin puheen YK:ssa ja mainitsi 9/11 olleen Yhdysvaltojen salaliitto.

Yhdysvaltain valtuuskunta marssi ulos salista vastalauseena puheille. Perässä seurasi ainakin Britannian edustaja sekä muita EU-maiden valtuuskuntia.

Ahmadinejad sanoi monien ihmisten uskovan, että Yhdysvaltain hallitus oli osin vuonna 2001 sattuneiden terrori-iskujen takana.Ahmadinejad onkin YK:ssa varsin yksinäinen susi, koska hänen puheitaan ei koskaan oteta vakavasti vaan väki marssii ulos kun päästellään julki epämiellyttäviä asioita.

Mutta Ahmadinejadin kanssa voi olla useitakin valtionjohtajia samaa mieltä, mutta poliittisesti euroopan unioniin kuuluvien maiden johtajien kuuluu pitää turvat tukossa tällaisista asioista, tai muuten käy huonosti. Kun menee hyvin helposti sellaisissa tilanteissa rangaistuksesti näiden valtionjohtajien mailta EKP:n ja IMF:n lainahanat nopeasti kiinni.

Puolan valtion johto eliminoitiin 2010 keväällä lavastetussa lento-onnettomuudessa Smolenskissa Venäjällä tämän takia, koska eivät suostuneet IMF:n lisälainaan.

Meni vain alle viikko tästä lavastetusta lentoturmasta niin Puolan valtio pisti IMF:n valmiusluottopaperit sisään.

Suomessa Kreikan tukipakettiäänestys oli myös eräänlainen pakkorako ja jos siihen ei oltaisi suostuttu monissa EU-jäsenmaissa niin sen jälkeen olisi alkanut tapahtumaan.

Tästä näemme sen, että maailmanpankki IMF:n sekä euroopan keskuspankki EKP:n yksityisomisteisille mafoille ei ole kenenkään valtion varaa sanoa "KIITOS EI" tai muuten alkaa tapahtumaan.Näiden maailmaneliitin rikollisten seuraavana tavoitteena on vielä perustaa ns. ilmastopankki, jonka perustalle jokaisen jäsenvaltion kuuluu maksaa sinne veroja ilmastomuutoksen johdosta. Mutta tämä hanke sai erittäin suuren kolauksen jo 2009 vuoden lopussa, kun virallinen tutkimus ilmastonmuutoksesta paljastui erittäin härkilla tavalla toteutetuksi huijaukseksi.