http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 29, 2010

Teinitähti Justin Bieberistä tehtiin Tea Partyn mustamaalauskampanjan sätkynukke



Yhdysvalloissa kasvavaa kansanliikettä (Tea Party) mustamaalattiin CBS-kanavan CSI-sarjassa mitä härskimmilla tavoilla, kun pop-musiikkibisneksen teinitähti Justin Bieber värvättiin esittämään Tea Party liikkeeseen kuuluvaa nuorta joka suunnitteli itsemurhapommi-iskua Las Vegasiin poliisin hautajaisissa.



Tea Party kansanliike vastaa Yhdysvalloissa sitä kansanliikettä joka tunnetaan myös euroopassa useissa maissa aatesuuntana, joka on koko nykyistä systeemiä vastaan ja haluaa täyden muutoksen.

Tässä maassa tämänkaltainen poliittinen liike on mm. Kansan Vaaliliitto





TEA PARTY kansanliikkeen historia ulottuu aina vuoteen 1773 , jolloin bostonilaiset kapinoivat emämaa Britanniaa vastaan heittämällä teelastin mereen kaupungin satamassa. Tapahtumaa pidetään tärkeänä alkusysäyksenä koko itsenäisyystaistelulle.

Tea Partyn kannattajat ovat pitäneet massiivisia mielenosoituksia Barack Obamaa vastaan ja syyttäneet Obamaa sosialismin tuomisesta USA:han sekä perustuslaillisten yksilönvapauksien viemisestä.

Vuonna 2009 Obaman talousapupakettien johdosta Tea Party liike piti useita hyvin laajoja mielenosoituksia mm. Washington DC:ssä.

Laajoissa kyselyissä sen toimintaa kannattaa Yhdysvalloissa jopa 40 prosenttia yhdysvaltalaisista.




Mutta mitä rikollinen maailmaneliitti tykkää tästä Tea Partysta ?

He ovatkin olleet suunniltaan tämän kansanliikkeen jatkuvasta kasvusta ja yrittävät taistella sitä vastaan mustamaalaamalla tätä kansanliikettä kaikin keinoin. Siinä missä wikipediaa myöten kerrotaan tämän kansanliikkeen sylkevän kongressiedustajien päälle ja käyttäen "nekru" sanaa ja lisäksi uskotellaan, että tea partyn jäsenet ovat antaneet lukuisia tappouhkauksia demokraateille.



Mutta on rikollisella maailmaneliitillä myös muitakin klassisia keinoja yrittää tahrata näiden kansanliikkeiden mainetta ja uskottavuutta. Kun yksi tunnetuin näistä tekniikoista on ujuttamalla mielenosoittajien sekaan anarkisteiksi naamioituneita poliiseja.



Muutaman vuoden takaisessa Pittsburghissa pidetyssä G20 maiden kokouksessa oli mukana anarkisteiksi naamioituneita poliiseja.



Samoin Torontossa pidetyssä G20 maiden kokouksessa oli jälleen poliiseja paikalla pukeutuneena anarkisteiksi.