http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 30, 2010

Eläkkeellä oleva entinen USA:n ilmavoimien virkamies paljastaa , että ufot lamaannuttivat ydinaseetEnnen ilmavoimissa hommissa ollut Robert Salas kertoo vuonna 1967 Yhdysvalloissa tapahtuneesta ufohavainnosta ydinaseiden säilytyspaikan lähistöllä.

Jo vuonna 2008 kuusi entistä USAn ilmavoimien upseeria ja yksi entinen sotilas rikkoivat salaisuuden verhon ja kertoivat UFOjen tarkkaileen ja vahingoittaneen ydinohjuksia. He ovat kertoneet asiasta julkisuudessa ja kehoittavatkin hallitusta vahvistamaan tapahtuneen julkisesti.

Robert Salas oli kapteeni joka vastasi ohjusten laukaisusta ja päivysti häiriön sattuessa Malmstromin ilmavoimien tukikohdassa. Normaalin käytännön mukaan häntä kiellettiin koskaan kertomasta asiasta eteenpäin. Kenraali Charles Halt näki lautasen muotoisen objektin joka lähetti säteen kohti maata. Hän kuuli myös radiosta, että säde kohdistui ydinasealueelle.

Salasin mukaan Yhdysvaltojen ilmavoimat valehtelevat kansalliseen turvallisuuteen vedoten UFOista jotka ovat liikkuneet ydinasetukikohtien läheisyydessä.

Todistajien ryhmä vaati Yhdysvaltoja julkaisemaan tiedot ja raportit ydinohjussiilojen lähellä hääränneistä UFOista joita on useita aina vuodelta 1948 asti.

Nyt tämä toteutui tiedonvapauslain (Freedom of Information Act) ansiosta.Vuonna 2008 entinen ilmavoimien työntekijä Lt. Bob Jacobs kertoi, että vuonna 1964 myös ufot tekivät ydinohjuksen tehottomaksi. Mutta hänen esimiehensä kielsivät häntä kertomasta mitään tästä eteenpäin ja väittivät, että mitään ei tapahtunut.Ydinohjuksia ollaan takavarikoitu muutaman humanoidirodun toimesta vain yhdestä syystä. Sillä tämä valtaapitävä rikollinen maailmaneliitti on yrittänyt käyttää niitä jo useaan otteeseen yrittäessään lavastaa terrori-iskuja niillä ja saada aikaan mahdollisimman paljon tuhoa. Mutta jokaisella kerralla nämä ydinaseet ollaan tehty toimintakyvyttömäksi ja tullaan edelleen tekemään. Vaikka skalaariaseita he ovat käyttäneet joista yhtenä tunnetuimmista lienee alaskassa ja norjassa sijaitseva HAARP.