http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 20, 2010

Rothschildien valtaVuonna 1790 Mayer Armschel Rothschild julisti, että

”antakaa minulle valta kontrolloida valtion rahavaroja. Niin tämän jälkeen ei ole enää mitään merkitystä kuka pitää valtaa”.


Mayer Armschel Rothschild

1791 Rothschildien suku sai hallinnan mm. Yhdysvaltojen rahavaroista. Heitä avusti tässä vallankaappaus operaatiossa Alex Hamilton Yhdysvaltojen kongresissa ja näin perustettiin Yhdysvaltojen ensimmäinen yksityisomisteinen keskuspankki, joka toimi nimellä ”The First Bank of the United States.

Vuonna 1811 kävi kuitenkin niin, että Yhdysvaltojen kongressi äänesti tämän keskuspankin nurin ja tämä suututti Nathan Mayer Rothschildin ja koko Rothschildien suvun niin perin pohjin, että heillä ei ollut enää mitään muuta mahdollisuutta kuin organisoida Yhdysvaltoihin sisällissota.Nathan Mayer Rothschild sanoi, että ”Annetaan näille typerille Amerikkalaisille opetus ja tuodaan heidän valtiovaltansa maan tasalle ja näin kävi, että vuonna 1812 Rothschildien suku rahoitti Yhdysvaltojen sisällissodan ja sai Englannin hyökkäämään Yhdysvaltoihin.

Sisällissodan motiivina oli palauttaa Rothschildien yksityisomisteinen keskuspankki, sekä orjakauppa takaisin Yhdysvaltoihin ja näin vuonna 1816 Yhdysvaltojen kongressi antoi luvan Rothschildien toiselle keskuspankille, joka hallitsi jälleen koko Yhdysvaltojen rahajärjestelmää.Vuonna 1833 silloinen Yhdysvaltojen presidentti Andrew Jackson aloitti toimet Rothschildien omistamaa keskuspankkia vastaan ja halusi antaa rahajärjestelmässä vallan takaisin pankeille itselleen.

Rothschildit menivät tästä paniikkiin ja heillä ei ollut tämän jälkeen mitään muuta mahdollisuutta kuin aiheuttaa keinotekoinen talouskriisi. Presidentti Jackson kuitenkin tiesi mitä he aikoivat ja kertoikin tämän myös julkisesti.


Andrew Jackson

Vuonna 30. Tammikuuta 1835 presidentti Andrew Jackson joutui murhayrityksen kohteeksi, mutta molemmat pistoolilla ammutut laukauksest menivät ohi. Myöhemmin tämän jälkeen Jackson kertoi tienneensä, että Rothschildit olivat suunnitelleet hänen salamurhaamista.

Kuitenkin kuluneena vuonna 1836 presidentti Jackson vihdoin onnistui taistelussaan ja Rothschildien omistama yksityinen keskuspankki joutui jälleen lähtemään nöyrtyneenä ulos Yhdysvalloista.


John Tyler

Vuonna 1841 Yhdysvaltojen presidentti John Tyler sai aikaan äänestyksen, jonka nojalla Yhdysvaltojen keskuspankin valta palautui sen alkuperäiseen tilaan. Hän sai välittömästi tämän jälkeen satoja kirjeitä tappouhkauksia.
Yhdysvaltojen seuraava presidentti Abraham Lincoln sai presidenttiydensä aikana voimaan New Yorkin keskuspankin, joka tuki mm. käynnissä ollutta sisällissotaa isoilla lainoilla.Nämä pankit kuitenkin käännytettiin takaisin Rothschildien valtaan heidän lainattua näille pankeille suuria lainoja.Tästä Lincoln suuttui niin paljon, että perusti aivan täysin erillisen Yhdysvaltojen keskuspankin, jonka valta ei rajoittunut lainkaan Rothschildeille. Tämän pankin painassa rahassa ei ollut lainkaan velkaa, toisin kuin Rothschildien omistamissa yksityisissä pankeissa.

Vuonna 1862 olikin sitten painettu velasta vapaata rahaa 449 338 902 dollaria.

1863 presidentti Lincoln huomasi Venäjän tsaarien kanssa, että myös Aleksanteri II:lla oli suuria vaikeuksia Rothschildien kanssa, koska Rothschildit yrittivät tunkeutua myös Venäjälle ja perustaa sinne yksityisomisteista keskuspankkia, jonka valta olisi myös tämän jälkeen kuulunut vain Rothschildeille itselleen.

Aleksanteri II ehdottikin presidentti Lincolnille, että Venäjä tukisi Yhdysvaltoja heidän sisällissodassa. Mutta tästä ei mennyt enää kauan kunnes presidentti Lincoln ammutiin teatterissa vain 2kk ennen Yhdysvaltojen sisällissodan päättymistä.

James A. Garfield

Vuonna 1881 silloin Yhdysvaltojen presidentti James A. Garfield sanoi n. 2-viikkoa päivää ennen salamurhatuksi tulemistaan näin;

”He jotka kontrolloivat rahajärjestelmää pitävät kaiken vallan ja kun tajuatte tämän, niin huomaatte kuinka helppoa tällä systeemillä on pitää valtaa yllä”.

Vuonna 1917 Rothschildit sitten vihdoin onnistuivat suunitelmassaan kaapata valta Venäjällä ja Tsaari Nikolai II ja hänen perheenä murhattiin. Tätä temppua he yrittivät jo 1800-luvun lopulla mutta silloin ei vielä vallankaappausyritys onnistunut. Mutta nyt 1917 Rothschildien suku rahoitti Venäjän vallankumouksen ja onnistui menestyksekkäästi tunkeutumaan pankkinsa kanssa Venäjälle.Tämä oli myös kosto Rothschildeilta koska Aleksanteri I oli onnistunut estämään 1815 Viennan kongressissa maailmanhallituksen etenemisen Venäjälle. Koska Tsaarit eivät suostuneet tulemaan tähän leikkiin mukaan.Mutta sitten vuonn 1913 toteutuikin tämä mahtihuijaus nimeltä Federal Reserve, eli keskuspankki jonka toteuttamiseen tarvittiin vielä yksi salainen kokous joka pidettiin pankkiiri J.P. Morganin omistamalla yksityisellä Jekyll saarella. Tapaaminen oli niin salainen, että jokaisen sinne osallistuvan oli esiinnyttävä vain heidän omalla etunimellään ja osallistujalistalta löytyivät mm. silloinen pankkiiripohatta Paul Warburgh, sekä Rockefellerien suvun edustaja John D. Rockefeller.Tämä keskuspankki saatiin sitten Yhdysvaltojen kongressissa läpi joulukuussa 1913 ja presidentti Woodrow Wilson allekirjoitti sen läpi.4. Heinäkuuta 1963 Yhdysvaltojen presidentti John F. Kennedy allekirjoitti 11110-pykälän, joka palautti vallan takaisin Yhdysvaltojen hallitukselle ja lakkauti Federal Reserve keskuspankin. Joten näin ollen Yhdysvallat pystyi taas painamaan omaa valuuttaa ilman velkaa. Mutta kaikki tietävät mitä John F. Kennedylle kävi sitten tämän jälkeen Dallasissa.

Tästä näemme, että rikollinen maailmaneliitti on valmis tekemään mitä vain pitääkseen yksityisomisteisten pankkiensa rahamonopolin pystyssä ja presidentit murhataan tarvittaessa pois sen tieltä jos tarve vaatii.