http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 16, 2010

NDM-1 superbakteeri tuleeNDM-1 superbakteeri tekee tuloaan maailmalla ja erityisesti Aasiassa, koska sieltä se ollaan pistetty alulle.Nyt NDM-1-entsyymiä sisältäviä bakteereita on tavattu Britanniassa vasta noin 50 potilaalla, mutta asiantuntijat pelkäävät, että ne leviävät koko maailmaan.

Suomen terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) tietää mistä tässä on kyse ja odottaa bakteeria Suomeen jo ensi-vuonna. Koska THL on jo tehnyt sopimuksen tilata rokotteita Suomeen, kun virusbuumi aloitetaan tässä maassa.Steve Jacksonin vuonna 1995 julkaistussa Illuminati korttipelissä jo aiemmin pystyttiin ennustamaan 9/11 iskut world trade centeriin, Pentagoniin... Niin tästä pelistä löytyy eräs pelottava kortti Flesh-Eating Bacteria.Jos tämä virus alkaa tappamaan väestöä se ei siinä tapauksessa ole mikään muu kuin maailmaneliitin väestönvähennys-ase ja tämän kyseisen biologisen sodankäynnin suunnitelmat ovat jo Rothschildit kertoneet 90-luvulla. Sillä tämä maailmaneliitin norsunluutorneissa istuva eliitti ei pelkää kertoa aikeistaan. Jo David Rockefeller kirjoitti muistelmissaan suurin piirtein näin;

"Perhettäni ja sukuani on vuosien varrella syytetty verenhimoisiksi globalisteiksi, jotka yrittävät tappaa maailman väestöä ja aiheuttaa mahdollisimman paljon tuhoa. Jos tämä on syyte niin tunnustan olevani syyllinen ja olen ylpeä siitä".