http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 01, 2010

Obama: Sota Irakissa on ohi - Seuraavaksi Iran ?Varhain aamuyöllä Suomen aikaa pitämässään tv-puheessa Obama sanoi, että Yhdysvallat on maksanut kovan hinnan siitä, että se on antanut irakilaisten tulevaisuuden heidän omiin käsiinsä.

Toisin sanoen Irak on nyt raivattu uuden maailmanjärjestyksen tieltä ja seuraavaksi on luvassa Iran.Obama totesi myös painopisteen siirtyvän Afganistaniin. Al-Qaidan tuhoaminen on Obaman mukaan nyt Yhdysvaltain tärkein taistelu.

CIA:n luomaa Al-Qaidaa vastaan käymä taistelu on todellisuudessa pelkkää silmälumetta, koska mitään mediassa esitettyä Al-Qaidaa ei ole olemassakaan. Koska tämä Al-Qaida toimii vain länsimaita vastaan pelotteena.Joseph Stalin sanoi aikanaan, että:

"Helpoin tapa saada väestö hallintaan on toteuttaa terroritekoja. Ihmiset haluavat "suojelevia" lakeja, jos ihmisten henkilökohtainen turvallisuus on uhattuna."
USA:n armeijan maailmanpoliisikiertue jatkuu nyt seuraavaksi Iranissa mutta aloitusvuotta emme vielä täydellisesti tiedä. Jotkut veikkaavat tätä vuotta 2010, mutta se voi alkaa myös 2011.

Mutta se mikä ei ole näissä jäänyt epäselväksi on se, että näiden jokaisen sodan takana on yksi ja sama salainen maailmaneliitti ja maailmanhalitus joka kerää näistä sodista voitot omiin taskuihinsa.