http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 30, 2010

Kokovartalo henkilöskannerit ovat hyvin todennäköisesti bioaseitaSuomenkin lentokentille kohta tulevat kokovartalo henkilöskannerit (full body scanner) aiheuttavat äärimmäisen suuren määrän säteilyä ja säteilymäärä on keskimäärin n. 12 millisieverttiä per skannaus.Suomalaisten keskimääräinen säteilyannos on noin 4 millisievertiä vuodessa. Joten tämä kertoo koko totuuden näistä syöpäautomaateista ja sen mikä on näiden laitteiden todellinen motiivi. Nimittäin se ei ole sitä, että voitaisiin havaita jonkun Muhammed Al-Sharin alushousuihin piilotettu paperiveitsi. Vaan nämä henkilöskannerit ovat illujen keino alkaa vähentämään mitä brutaaleilla keinoilla maailmanväestöä ja altistamalla miljardit ihmiset erittäin suurelle säiteilylle saadaan heidät sairastumaan syöpään ja näin näiden maailmaneliittiin kuuluvien rikollisten tavoite vuoteen 2025 mennessä toteutuvasta uudesta maailmanjärjestyksestä kulkee kohti heidän tavoitettaan.

Kolmensadan komitean (committee of 300) tavoitteena on saada vähennettyä nykyistä maailmanväestöä yli 2/3 vuoteen 2025 mennessä. Eli se on nykyväestöstä laskettuna n. 4,3 miljardia ihmistä. Kun taas se loppuosa 2,3 miljardia jäisi sitten näiden rikollisten oligarkkien hallittavaksi fasistiseen maailmanliittovaltioon.Teksasilainen talkshown pitäjä Alex Jones puhuu tässä aiheesta hieman tarkemmin. Jonesin eilisessä radio-ohjelmassa oli myös puhetta henkilöskannereita ja niiden sisältämästä säteilystä kun eräs soittaja mainitsi nämä suuret millisievert lukemat.Näistä henkilöskannereista ja niiden vaaroista on kuitenkin varoitettu, kun jo viime keväänä yhdysvaltalaiset tutkijat varoittivat niiden aiheuttavan ihosyöpää ja asiasta mainitsi mm. Ruotsalainen Aftonbladet. Mutta näköjään asia on mennyt euroopan unionin jäsenmaille täysin kuuroille korville.

Suomessa hallitus tukee henkilöskannereiden käyttöönottoa.


Mutta mitenkä henkilöskannereita markkinoidaan yhdysvalloissa.

Niiden kerrotaan olevan turvallisia myös raskaana oleville naisille
, kun Suomessa raskaana olevat naiset eivät saa käyttää niitä.

Näissä markkinointilauseissa on jotain tuttua jos menee vuosi taaksepäin ja muistelee terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mainoslauseita sikainfluenssarokote pandemrix:sta = "Rokote on turvallinen".

Huomatkaa vielä, että kyseisen videon youtubeen on ladannut virallisesti ABCnews uutistoimisto ja on luonnollisesti estänyt videon kommentoinnin, sekä upotuskoodin. Jottei sitä tähänkään blogiin saa lisättyä näkyviin kuin vain linkkinä.Mitenkä sitten yhdysvalloissa päädyttiin henkilöskannereiden käyttöönottamiseen.

Siihen tarvittiin vain yksi lavastettu false-flag temppu ja se toteutettiin 2009 joulukuussa kun Umar Farouk Abdul Muttalib nimisen Nigerialaissyntyisen miehen kerrottiin yrittäneen räjäyttää Detroitiin matkalla ollut suihkukone.Silminnäkijät kertoivat, että heidän havaintonsa lentokoneessa oli vain se, että he kuulivat pienen pamauksen ja näkivät vähän savua.

Valtamedia kertoi hyvin nopeasti, että pääepäilty kuului islamistiseen Al-Qaidaan.

No jokatapauksessa nukkuvaan kansanosaan tämä sepitetty tarina upposi täydestä ja henkilöskannerit tuotiin julkisuuteen heti tämän lavastetun tapauksen jälkeen.