http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 30, 2010

Web Bot ennustuksia vuodelle 2010-2020Web botin mukaan kohta alkaa tapahtua, sillä nykyinen talousjärjestelmä alkaa kaatumaan totaalisesti marraskuussa 2010 ja vaikutukset tulevat olemaan yhtä laajoja kansainvälisesti kuin 9/11 terrori-iskut.Tästä seuraa luonnollisesti suuret mellakat ja useiden siivilien pidätykset.

Yhdysvalloissa tämä käytännössä tarkottaisi jo FEMA-leirien käyttöönottoa, koska resurssit eivät muuten riitä.III-maailmansota saattaa sitten alkaa web botin mukaan 14. joulukuuta 2010, kun ohjus laukaistaan. Mutta laukaistaan ja minne... Itse pidän hyvin todennäköisenä vaihtoehtona, että ohjuksen laukausukohde on Iran ja asialla Israel.

2011 vuonna alkaa taas vallankumousliike kasvaa yhdysvalloissa.

Vuonna 2011 alkavat myös sodat avaruusolioiden kanssa mutta tässä on syytä ymmärtää, että nämä konfliktit ja alieneiden tekemät "terrori-iskut" ihmiskuntaa vastaan tullaan lavastamaan ja siinä tullaan hyödyntämään modernia bluebeam-teknologiaa, jota useiden mukaan myös käytettiin 9/11 terrori-iskuissa lavastamalla lentokoneet iskeytymään world trade centeriin.

Tämä lavastettu alien invaasio kuuluu keskeisenä osana project bluebeamiin, joka on yhdysvaltojen hallinnon salainen hanke joka on toiminut jo pitkään.


Kuvassa näkyy Project Bluebeamin salainen asiakirja.

Tämä lavastettu alien invaasio selvästi lähestyy kun mediassa ollaan alettu lobbaamaan tähän liittyviä asioita entistäkin enemmän, kun juuri äskettäin YK nimitti oman avaruusolentojen yhteyshenkilön. Missä malesialainen astrofyysikko Mazlan Othman johtaa nyt YK:n alaista avaruusasioista vastaavaa Unoosa-virastoa.

Mahdollisen nimityksen jälkeen Othman olisi virallisesti henkilö, joka koordinoi toimintaa tilanteessa, jossa maapallon ulkopuolelta löydetään älyllistä elämää.

On tietenkin selvää, että moni on tulkinnut tuon uutisen huumorilla, mutta siinä vaiheessa kun CNN-uutiskanava näyttää livekuvaa jossa ufot ovat hyökänneet suurkaupunkiin menee näilläkin tallaajilla vähintäänkin paskat housuun. Sillä alienit tullaan esittämään meille median toimesta yhtä pelottavana kuin islamistinen Al-Qaida. Mutta päälimmäinen motiivi näillä lavastetuilla terrori-iskuilla on edelleen viedä meidän kaikkien perusoikeudet pois ja lopulta liittää valtio toisensa jälkeen yhteen maailmanliittovaltioon, jota illuminati-eliitti johtaisi fasismin oppikirjoilla.2012-2013 Nykyinen sähköjärjestelmä lakkaa toimimasta johtuen auringon toiminnasta.

2017-2020 Kapitalistinen järjestelmä muuttuu ja tämän uskotaan tarkoittavan uutta maailmanjärjestystä (NWO/NEW WORLD ORDER).