http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 20, 2010

Ryannair johtaja laukoi suorat sanat ilmastonmuutoksesta



Ryannairin johtaja Michael O'Leary laukoi äskettäin suorat sanat lentoliikenteen verokohtelusta ja "ilmastonmuutoksesta". Missä hän kertoi koko ilmastonmuutoksen olevan "hevonpaskaa" ja tässä asiassa O'Leary on täysin oikeassa. Mutta juuri tämän vuoksi valtamedia pyrkiikin debunkkaamaan kaikki ilmastonmuutosta kritisoivat tahot ja O'Leary kuuluu myös heihin.

Rikollinen maailmaneliitti ei todellakaan pidä näistä kiusankappaleista, jotka paljastavat totuuden mediassa. Joten tästä syystä sitten vasta-skeptikoille annetaankin aina triplasti enemmän palstatilaa ampua kaikki globalisteja kritisoivat väitteet alas ja tätä edustavat mm. jatkuva salaliittoteorioiden debunkkaus useissa tiede, sekä skeptikkojärjestöjen lehdisä. Joka on sellaista joa ajat sitten lapasesta lähtenyttä debunkkausta kuten 9/11 ei ollut salaliitto, ilmastonmuutos on totta.



Täytyykin tässä edelleen mainita tiede-foorumin 9/11 keskustelu, joka on jatkunut taukoamatta Maaliskuusta 2006 lähtien, jossa edelleen pieni porukka järjestätyneiden skeptikko/tiede järjestöjen henkilöitä yrittää edelleen ampua alas kaikki väitteet siitä, että 9/11 terrori-iskut olivat salaliitto. Mutta kuumimmaksi väittelyaiheeksi tuolla kuitenkin on aina jäänyt se, että tuliko WTC-tornit alas hallitulla räjäytyksellä.