http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 21, 2010

Ranska ja Al-Qaida propaganda-kampanja



Ranskassa on viime päivinä kauhisteltu kun uutistoimisto AFP:n mukaan maata uhkaa ääri-islamilaisten hyökkäys. Lisäksi ulkomaalainen tiedustelupalvelu on kertonut täysin valheellista tietoa, että Al-Qaidan pohjois-afrikkalainen osasto on valmis iskemään Ranskaan.



Syy siihen miksi myös Euroopassa käytetään samoja keinotekoisesti luotuja vihollisia kuten Al-Qaida liittyy täysin maailmaneliitin uuden maailmanjärjestyksen toteuttamissuunnitelmaan. Sillä myös länsimailla on oltava samat keinotekoisesti luodut viholliset ja näin saadaan myös Euroopan maat hyväksymään, että heidän valtioiden perusoikeudet viedään lopulta kokonaan kun lopullinen maailmanhallitus perustetaan.



Tällä hetkellä rikollinen maailmaneliitti suunnittelee maailmanhallituksen rahoitusta ja toimintamalliksi ollaankin ehdotettu YK:n puolelta kansainvälisen ilmastopankin perustamista. Missä tälle rikolliselle maailmaneliitille kerätään varoja täysin valheellisen ilmastonmuutoksen nojalla.




Mutta tämä ekofasistinen suunnitelma ei ole kuitenkaan vielä edennyt siihen pisteeseen minne tämä roistoeliitti sen haluaa viedä. Sillä uuden maailmanjärjestyksen tieltä on vielä raivattava muutama maa pois ja seuraana listalla on Iran.