http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, syyskuuta 26, 2010

SSRI (Selektiivinen serotoniinin takaisinoton estäjä)

Selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät (engl. Selective Serotonin Reuptake Inhibitor eli SSRI) ovat masennuslääkkeitä. SSRI-lääkkeitä käytetään myös pakko-oireisen häiriön tai paniikkikohtausten, bulimian, ja sosiaalisen fobian sekä kroonisen kivun ja ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon.

Ensimmäinen SSRI-lääke tsimelidiini tuotiin markkinoille vuonna 1982. Sen kehitti ruotsalainen Astra AB. Tsimelidiinillä oli hengenvaarallisia sivuvaikutuksia, muun muassa Guillain-Barrén oireyhtymä, ja sen myyntilupa peruttiin vuonna 1983. SSRI-lääkkeet toi tunnetuiksi Prozac-niminen valmiste eli fluoksetiini, jota markkinoitiin 1980-luvun lopulla onnellisuuspillerinä.Columbinen kouluampujat Eric Harris ja Dylan Klebold ampuivat vuonna 1999 verilöylyn päätteeksi yhteensä 13 ihmistä ja lopulta itsensä.

Molemmilla oli SSRI-lääkitys.Virginia Techin kouluampuja Cho Seung Hui tappoi 16. Huhtikuuta Virginia Polytechnic Institute and State Universityssä 32 opiskelijaa ja lopulta itsensä.

Seung Huilla oli myös SSRI-lääkitys.Pekka-Eric Auvinen tappoi Jokelan koulukeskuksessa Tuusulassa 9 henkilöä ja lopulta itsensä.

Auvisella oli SSRI-lääkitys.
Matti Juhani Saari ampui 23. syyskuuta 2008 Kauhajoella Seinäjoen koulutuskuntayhtymän tiloissa 10 ihmistä ja lopulta itsensä.

Saarella oli lääkitys mutta laatu tuntematon.Tästä SSRI-ilopillerilääkkeestä löytyy lukuisia muitakin vastaavanlaisia juttuja joita on koottu nettiin. Osa näistä tapauksista on pelkkiä itsemurhia, mutta joukossa on paljon vastaavanlaisia tapauksia kuin ylemmät.

Lääketeollisuuttako kiinnostaa potilaiden mielenterveys vai voitot kun tästä selvästi näemme, että SSRI-lääkityksellä ja ampumistapauksilla on selvä yhteys. Ampujat ovat selvästi myös erällä tavalla mind control uhreja.

Eräiden lähteiden mukaan vuonna 1992 onnistuttiin linkittämään itsetuhoinen mind control ja HAARP toisiinsa ensimmäisen kerran. Mutta CIA:lla on vuosikymmenien aikana ollut lukuisia mind control kokeiden uhreja joihin kuuluu myös Robert F. Kennedyn murhaaja Sirhan Sirhan ja John Lennonin tappaja Mark Chapman. Robert F. Kennedy oli ehdolla Yhdysvaltojen seuraavaksi presidentiksi vuonna 1963 ja presidentinvaalikampanjan aikana hänet salamurhattiin, jottei hän olisi noussut presidentiksi. Koska hän oli myös liikaa Yhdysvaltojen kansan puolella mm. Vietnamin sodan johdosta ja oligarkki-eliitille tämä oli liikaa ja CIA hoiti homman tyylikkäästi niin, että saatiin homma näyttämään siltä kuin joku ulkopuolinen hullu oli presidentin murhan takana. Kun tätä aivan samaa syntipukki tekniikkaa käytettiin myös John F. Kennedyn salamurhassa.
Sirhan Sirhan
Mark Chapman