http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 01, 2010

FEMA (Federal Emergency Management Agency) tilasi vuonna 2009 n. 102 000 kpl tavarajunavaunuaVuonna 2009 FEMA (Federal Emergency Management Agency)
tilasi 102 000 kpl tavarajunavaunua, joita aiotaan käyttää kuulemma giljotiinien kuljetuksessa FEMA-leireille.

Näistä giljotiineista on muutamat sotilashenkilöt puhuneet eteenpäin.

Eräskin nimeltämainitsematon sotilas kertoi, että;

"Giljotiinit ovat todellakin totta. Olin joukkojeni kanssa suorittamassa yhtä erittäin salaista tehtävää Fort Lewisissä.. Kunnes minulle kerrottiin, että niitä tullaan käyttämään amerikkalaisia vastaan tulevan poikkeustilan aikana, eli jokainen joka vastustaa uutta maailmanjärjestystä tullaan teloittamaan tällä tavalla".
Eräs nainen kertoi taas, että oli Pohjois-Carolinassa tavannut erään sotilaan joka myös kertoi hänelle näistä giljotiineista. Tämä sotilas oli Fort Lewisin sotilastukikohdasta, jossa näitä giljotiineja ollaan säilytetty tulevaa poikkeustilaa varten.

Tämä sotilas kertoi myös, että näitä giljotiineja pidetään varastoituneena lähes jokaisessa yhdysvaltojen sotilastukikohdassa. Mutta niitä lötytyy myös saksasta, jossa niitä kuulemma myös aiotaan käyttää eurooppalaisten teloittamiseen. Eli tämä käytännössä tarkoittaa sitä, että he jotka euroopassa vastustavat uutta maailmanjärjestystä tullaan viemään keskitysleireille teloitettavaksi.