http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, toukokuuta 31, 2009

USA:ssa odotetaan jo Pohjois-Korean ydinaseiskuaÄskettäin USA:sta päin maksettiin Pohjois-Korean ydinkoe ja maailmanhallituksen suunnitelmana on tällä hetkellä sellainen. Missä Pohjois-Korea yllytettäisiin hyökkäämään Etelä-Koreaan ja tästä kehkeytyisi suurempi III-maailmansota, mikä taas oikeuttaisi lähettämään taistelukentille myös USA:n armeijan, sekä NATO-joukot.

Iranin ja USA:n välistä sotaa ei silti olla edelleenkään poissuljettu ja myös Pakistan kuuluu USA:n armeijan tuleviin hyökkäyskohteisiin. Kun kyseisestä maasta ollaan mediassa viljelty ankarasti propagandaa viime-aikoina.Mutta salaisella maailmanhallituksella on yksi suuri ongelma tämän kolmannen maailmansodan toteuttamisessa ja se on galaktisen liiton oikeudet puuttua ydinaseiden käyttöön, kun he ovat jo tähän mennessä estäneet lukuisia ydinaseilla suunniteltuja iskuja joista yksi oli tarkoitettu toteutettavaksi viime vuoden kesäkuussa 2008 ja siitä lähti muita varoittamaan entinen CIA:n agentti Roland Carnaby. Mutta hänet ammuttiin keskelle Texasin moottoritietä paikallisen poliisin toimesta, joka väitti että hän olisi kaivanut ajokorttia kysyttäessä asetta povitaskustaan.


Tv-juttu ent. CIA:n agentin Roland Carnabyn kuolemasta
Siitäkään huolimatta että ydinaseiskut ollaan pystytty estämään galaktisen liiton taholta, ei se silti ole muuttanut maailmanhallituksen roistojen suunnitelmia minnekään.

He tekevät yhteistyötä edelleen Archon-humanoidirodun kanssa, mikä liittyy tarkemmin USA:n armeijan ylläpitämiin pimeän budjetin hankkeisiin.

Archonin humanoidirotu kuuluu harmaisiin ja he sieppaavat edelleen lukuisia ihmisiä yhdessä USA:n armeijan upseerien kanssa ja implantoivat siviilejä, jotta USA:ssa majaa pitävät maailmanhallituksen vakoilutahot pystyisivät seuraamaan heille vaarallisia ihmisiä jotka tietävät liikaa.

Se mitä Archoneista vielä tiedetään on se, että kyseistä humanoidirotua ollaan useita kertoja yritetty saada pois veljeilemästä USA:ssa majaa pitävän maailmanhallituksen ja Jenkkien armeijan kanssa galaktisen liiton taholta.

Tarkemmin ottaen Archonit palvelevat pimeyttä edustavia voimia, eli ovat ns. luciferistejä siinä valossa ja tässä lienee pääsyy siihen miksi he haluavat tehdä tiivistä yhteistyötä maailmanhallituksen kanssa.

Mutta Archonit voivat myös muuttaa itsensä näkymättömäksi ja olla läsnä samassa huoneessa pelkkänä astraaliruumiina ja he tekevät näin myös usein. Milloin heidän tarkoituksensa on käyttää muiden ihmisten kehoja energian imemistyökaluina ja he yrittävät muokata siepattuja henkilöitä ja heidän käyttäytymistä/kehitystä huonompaan suuntaan ja he ovat tunnettuja valehtelijoita jos heitä kohtaa fyysisesti. Koska he uskottelevat olevansa joku ystävällinen avaruusrotu, joka ei tahdo meille mitään pahaa. Mutta se kertoo kaiken jos he kerta edelleen ovat tiiviissä yhteistyössä maailmanhallituksen porukan ja heidän organisoiman USA:n armeijan kanssa, niin että mitäköhän hanketta se sitten koskee ? Ei nimittäin mitää muuta kuin uutta maailmanjärjestystä ja sen toteutumista.