http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, toukokuuta 08, 2009

On taas Bilderberg ryhmän aika kokoontua miettimään miten uusi maailmanjärjestys saataisiin pysymään aikatauluissaanOn taas se aika vuodesta kun maailmaneliitti kokoontuu Bilderberg ryhmän johdolla pohtimaan miten uusi maailmanjärjestys saataisiin pysymään aikataulussaan.

Bilderberg kokous pidetään tänä vuonna 14-17.5.2009 välisenä aikana Kreikassa ja paikkana toimii 5 tähden Nafsika Astir Palace Hotelli, Vouliagmenissa.

Bilderberg porukan kokoukseen tulee joka vuosi n. 150 maailman vaikutusvaltaisinta voimankäyttäjää eri maiden poliitikoista, teollisuudesta, pankkimaailmasta, mediasta, akateemiasta sekä sotateollisesta kompleksista (Military-industrial complex).


Daniel Estulin

Kirjailija Daniel Estulin on tutkinut Bilderberg ryhmän toimintaa jo useat vuodet ja hän on saanut usein käsiinsä salaisia ja yksityiskohtaisia tietoja siitä mitä eliitti aikoo tehdä kyseisenäkin vuonna. Esim. vuonna 2002 hän sai selville että USA:n armeijan hyökkääminen Irakiin viivytettiinkin 2003 keväälle, koska Bilderberg ryhmän kokouksessa tälle hyökkäykselle haluttiin lisäaikaa ja näin todellakin tehtiin.

Estulin ennusti myös ennalta viime syksyn 2008 Syyskuussa tapahtuneen USA:n roskapankkilakiuudistuksen sekä sitä ennen tapahtuneen kiinteistöromahduksen. Hän ennusti nuo asiat peräten 2006 vuoden Bilderberg kokouksen lähteisiin.

Huom. Daniel Estulinin Bilderbergistä kertova kirja julkaistiin maailmalla vuonna 2007, mutta sen kääntäminen Suomeksi vedettiin pois markkinoilta tuntemattomasta syystä ja käännöksen kustantajana olisi toiminut readme.fi   niminen kustannusyhtiö. Kiertoteitse kävi ilmi että syyn väitettiin olevan ”riittämätön mielenkiinto lukijoiden taholta”. Itseasiassa kyseiselle kirjallisuudelle löytyisi lukijoita pilvin pimein. Esim. täälläkin aiemmin mainostamani Sven-Olof Jakobsonin ”Salainen asiakirja” kirjasarja on ollut omakustanteena lähes bestsellereitä Suomessa, kun ne ovat melkein jokaisessa kirjastossakin jatkuvasti lainassa.

No mutta palataan taas Bilderberg kokoukseen ja Daniel Estulinin uusiin ennustuksiin mitä tämän vuoden kokouksessa tullaan käsittelemään.

Hänen lähteidensä mukaan viimeisissä Bilderberg kokouksissa ollaan keskitytty nollakasvuun teollisuusmaissa, eli köyhyyden aikaansaamiseen joka näkyy suurina työttömyysaaltoina varsinkin rikkaissa teollisuusmaissa ja nämä tulevat ajamaan Bilderberg ryhmän tavoitetta, joka tulee viemään myös euroopan unionin jäsenvaltioita kohti uutta maailmanjärjestystä.
Islanti saatiin ajettua euroopan unioniin mukaan viime syksynä, kun euroopan keskuspankki veti Islannin valtiolta Euroopan keskuspankin (EKP) lainarahoituksen minimiin ja näin saatiin myös siellä sijaitseva Glitnir pankki kaatumaan ja lukuisat ihmiset menettivät kaikki säästönsä, mistä puhkesi agressiiviset mellakat.


Tunnelmia Islannista Tammikuussa 2009 parlamenttirakennuksen edustalla.
Eli ei ihme että pian tämän Glitnir pankkikriisin jälkeen Islannin valtio alkoi kinuamaan Euroopan unionin jäseneksi ja nyt mediassa puhutaan siitä jo avoimesti että he voivat olla jo EU:n jäsen ensi vuonna. Estulin myös olettaa että Bilderberg ennustaa USA:n työttömyyslukujen nousevan nykyisestä n. 8,1 % prosentista aina yli 14 % prosenttiin ja tämä tulee myös lisäämään mellakoita siviilien keskuudessa ja se luo Yhdysvaltojen osavaltioille paremmat puitteet luoda jo poikkeustila, mutta tähän kuitenkin vaaditaan USA:n kongressin virallinen julistus ensin.


Estulinin lähteet myös kertovat että Bilderberg eliitti yrittää jo 2011 vuoteen mennessä ajaa Euroopan Unionin Lissabonin sopimuksen läpi väkisin ratifioimalla se sen jokaisessa jäsenvaltiossa pakolla, koska mm. Irlannin jo aiemmin kaatunut kansanäänestys näytti jo sen, että eliitti ei saa tahtoaan läpi kansanäänestyksillä jos kyseessä on tarpeeksi suuren temperamentin omaavat kansat kuten Irlanti joka on ainoa maa jossa tätä Lissabonin sopimusta ei olla vielä hyväksytty.

Ja tästä myös johtuu se, minkä vuoksi Suomessa ollaan ajamassa samaan aikaan tätä valmiuslakia, joka tulee voimaan aikaisintaan 2011. Joka voimaan tullessaan sallisi poikkeustilan myös Suomessa ja tähän tulevaan ollaan siis jo varauduttu Suomenkin hallituksen puolelta.Viime vuoden Bilderberg kokouksessa Yhdysvaltojen valtiosihteeri Condoleezza Rice virallisti sunnitelmat Tšekin ulkoministeri Karel Schwarzenberg kanssa siitä että Tsekkiin asennetaan USA:n tutkatukikohtia.

Vuosi sitten Bilderberg kokouksessa oli myös USA:n puolustusministeri Robert Gates joka yritti yllyttää EU:n jäsenmaiden globalisteja mukaan Iranin hyökkäystä valmistelevaan liittoumaan ja se ei oikein saanut kovin suurta kannatusta. Kun tietojen mukaan tuon hyökkäyksen kannalla ovat edelleen Israel ja Yhdysvaltojen hallitus ja tietysti Illuminatin kaikki eliittikerhot (CFR, RIIA, P2, Trilateraalinen komissio, Bilderberg-ryhmä , Round Table, Committee of 300 jne.)

Suomesta tuonne ovat ainakin menossavaltionvarainministeri Jyrki KatainenSanoma WSOY:n pääomistaja Aatos Erkkosekä Nokian ex-pääjohtaja Jorma Ollila.
Kuvassa David Rockefeller hänen henkilökohtaisen henkivartijansa kanssa.

Suurin päätäntävalta myös Bilderberg kokouksessa on
David Rockefellerillä (kuvassa), koska hän on maailmaneliitin (illuminati) sisällä yksiä korkeimpiarvoisia henkilöitä ja onhan Rockefellerien pankkiirisuku edelleen maailman rikkain, joten seuraa rahaa (follow the money) termi osuu tässäkin täysin oikeille jäljille.

Bilderberg kokous siis alkaa pian ja siellä käsiteltävät asiat ovat mm. syksyllä 2009 toteutettava talouden romuttamisen seuraava vaihe joka on tarkemmin voimakkaan hyperinflaation tehostaminen. Mikä alkaa Suomessakin näkyä jo tämän vuoden lopulla kun pankit alkavat pikku hiljaa mennä konkurssiin ja lopulta 2011 vuoteen mennessä tässäkin maassa on kaatunut jo Sampot, Nordeat jne. muut pankit ja ainoa keino siinä vaiheessa turvata omaisuutensa on se, jos on tajunnut jo nyt sen tosiasian. Että ainoa sijoitus jolla on arvoa on kultaomistukset ja nyt on vielä siihen korkea aika kenellä tahansa työläisellä tai vaikka kenellä köyhällä.

Koska siinä vaiheessa kun hyperinflaatio on syöksenyt euron pohjalle niin tämä paperiraha euro jonka tunnemme, menettää arvonsa täysin ja siinä vaiheessa ovat Euroopan Unionin jäsenvaltiot varsinaisessa kusessa, koska mikään valtio myöskään ei tule saamaan sen jälkeen Euroopan Keskuspankilta enää pennin jeniä. Missä vaiheessa tämä salainen maailmaneliitti onkin suunnitellut julkistavansa uuden maailmanvaluutan. Mutta se vaatii jokaiselta Euroopan jäsenvaltiolta suostumuksen poistaa kaikki rajat sen sisältä ja hyväksyä Lissabonin sopimus , joka laillistaisi lopulta tämän maailmaneliitin haluaman poliisivaltion käyttöönottamisen koko Euroopan Unionin sisällä.

Mutta tämä Lissabonin sopimus ei ole ainoa kikka jolla maailmaneliitti on suunnitellut uuden maailmanjärjestyksen ja globaalin fasistisen poliisivaltion toteuttamista, sillä heillä on salaisina valttikortteina ässiä hihassa kuten nämä aiemmin täälläkin mainitut lavastetyt internetissä tapahtuvat ”verkkohyökkäykset” tai nämä tällä hetkellä käynnissä olevat influenssa-aallot sekä tekaistu pandemia.

Mutta kuten aina niin kansalaisia on valmisteltava tulevaan ja tästä syystä meitä nyt aletaan pikku hiljaa testaamaan psykologisesti että mihinkä asti me olemme valmiita menemään tässä uudessa maailmanjärjestykseen tähtäävässä pelko-sirkuksessa, koska meille aletaan syöttämään entistäkin enemmän pelkoon keskittynyttä propagandaa.


NSA:n (National Security Agency) pääkonttori Marylandin, Fort Meadessä.

Kun eliitti on huomannut jo ajat sitten menettävänsä pelin minä hetkenä hyvänsä, koska internet on koitunut heidän tuhokseen ja siellä vaikuttava ”vaihtoehtoinen media" tuntuu vain kasvavan, koska internet mahdollistaa riippumattoman tiedon nopean liikkumisen paikasta paikkaan. Joten syystäkös myös tämän NSA:n toimesta vakoillaan ihmisiä pitkin maailmaa ja heitä tarkkaillaan pitkin NSA (National Security Agency) / Turvallisuusviraston toimesta yötä ja päivää, sekä heistä raportoidaan eteenpäin. Siis tarkoitan näillä ihan aivan tavallisia ihmisiä jotka ovat kiinnostuneita nyt meneillään olevista maailman asioista ja kertovat niistä internetin vaihtoehtoisen median kautta eteenpäin.

Syy tähän miksi sieltä vakoillaan myös Suomalaisia johtuu ihan täysin siitä, että isoveli-eliittiä todellakin kiinnostaa jokaisen tämän maailman ihmisen henkilökohtaiset tiedot sekä liikkeet, koska he ovat sairaita kontrollifriikkejä.

Mutta ennen kaikkea siinä se heidän kiinnostuksensa prioriteetti kasvaa mitä enemmän jollain henkilöllä on hallussaan paljon salaista kansalaisilta salattua tietoa, jota nämä kaikki ihmiset eri maissa voivat levittää eteenpäin ja näitä henkilöitä pistetään kyseisten maiden tiedustelupalveluiden tarkkailulistalle ja heidän kännykkäkeskusteluja salakuunellaan. Heidän sähköpostejaan luetaan jne. Sekä myös voidaan vaikka seurata kadulla. Vaikka NSA (National Security Agency) on vielä itse myöntänyt julkisesti vakoilevansa sekä Yhdysvaltalaisia, että ulkomaalaisia ihmisiä vaikka tämä on Yhdysvaltojen perustuslain vastaista.

Toki näiden tavallisten ihmisten kerrotaan olevan mediassa "terroristeja", koska he ovat usein tietoisia tämän salaisen maailmanhallituksen toimista ja tavoitteista sekä pyrkivät valistamaan massaihmisiä näistä asioista usein vielä varsin nöyrällä asenteella ja toiminnalla, joka on pitkällä tähtäimellä palkitsevaa ruohonjuuritason toimintaa.Mutta virallisestihan nämä terroristit ovat rahvaalle väestölle edelleen niitä CIA:n ja FBI:n värväämiä syntipukkeja jotka on maskeerattu näyttämään erittäin pelottavilta. Parrat on kammattu ja huivit päässä hyvin uskottavasti jotta koko länsimaalainen mediayleisö voisi ottaa heidät pelollaan vastaan.

Kun kylmä totuus näistäkin Islamilaisista terroristeista on se, että suurimmalla osasta tuonkin ylläolevan kuvassa olevilla henkilöillä ei ole mitään tekemistä terrorismin kanssa. Vaan heidät on vaan revitty jostain tuollaiselle listalle ja heidän joukossaan on aina kuitenkin muutama kaksoisagentti jonka tehtäväksi jää usein tuon muun porukan haaliminen ja näille värväreille maksetaan tuntuvia palkkioita kuten eräälle Kanadalaiselle Mubin Shaikhille, jolle CIA maksoi pimeenä yli 200 000 dollaria puhtaana käteen siitä hyvästä että hän kokosi 17 miehen muslimiperäisen ryhmän, jota syytettiin terrori-iskujen valmistelusta
Kanadan hallitusta vastaan. Vaikka kenelläkään muulla henkilöllä ei ollut minkäänlaista tietoa minkäänlaisen terrori-iskun valmistelusta. Sillä kyse oli pelkästään false-flag iskusta, eli valehdellusta terrori-iskun suunnittelusta ja tarkoitusperä vain psykologisen pelon lietsonta Kanadan sekä maailman mediassa.Mutta palataaksemme taas tähän NSA:n niin alunperinhän tätä koko
turvallisuusvirastoa (NSA) ei ollut edes virallisesti olemassa tavallisen kadunmiehen mukaan, kunnes tuli myöhemmin tämä julkinen skandaali jossa kävi ilmi että kyseinen yli 300 000 ihmistä maailmalla työllistävä konttorihaara vakoilee sekä Yhdysvaltalaisia että myös ulkomaalaisia tavallisia ihmisiä.

Mutta edelleen virallisesti tämä laitos toimii vain ”ulkopuolisten turvallisuusuhkien ehkäisy”. Vaikka NSA:n tehtäviin kuuluvat vieraiden kielten osaaminen, sähköinen salakuuntelu, salakirjoituksen purku sekä Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuden ylläpitäminen yhteistyössä liittovaltion poliisin FBI:n kanssa.