http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 20, 2009

Obama nimitti pahamaineisen kenraali Stanley McChrystalin Afghanistanin operaation johtoon


Kenraali Stanley McChrystal

Amerikan presidentti Obama on juuri nimittänyt pahamaineisen kenraali Stanley McChrystalin Afghanistanin operaation johtoon. McChrystal tunnetaan paremmin Bushin hallinnon aikana, jolloin hän johti maailmanlaajuista salamurhatoimintaa, milloin eripuolin maailmaa salamurhattiin lukuisia journalisteja ja diplomaattihenkilöitä jotka kuului saada hengiltä. Näillä sivuilla James Petras vertaa tuota tilannetta George Orwellin "Eläinten Vallankumoukseen".Mutta on selvä miksi USA:n joukkojen on edelleen oltava tiiviisti Afghanistanissa ja syy on täysin siellä sijaitsevista ooppiumiviljelmistä ja niiden turvaamisesta.Julkisesti median kautta halutaan jatkuvasti uskotella että USA:n sotilaat kitkevät ooppiumipeltoja siellä, kun todellisuus on taas täysin päinvastainen. Sillä kenelläkään sotilaalla ei ole valtuuksia lähteä katkomaan näitä viljelmiä, koska ne tuottavat jo yli 95 % koko maailman ooppiumisadoita ja näillä huumerahoilla ollaan rahoitettu mm. kolmet viimeiset USA:n presidentinvaalit.


Meksikossa rysähtäneen learjet koneen hylky ja 4 tonnin kokaiinierät tummissa jätesäkeissä.

CIA toimii näiden huumesalakuljetusten toteuttajana ja tämä kävi jo ilmi ikävällä tavalla kun Meksikossa rysähti maahan Learjet liikemieskone jota oli aiemmin käytetty CIA:n vankilentoihin ja koneesta löytyi yli 4 tonnia kokaiinia.


Diego Montoya pidätettynä

Mutta tunnetusti kuten aina niin myös huume rikollisuuden huipulla on oltava ne viralliset syntipukit joista syytetään koko huumekartellia ja yleensä nämä ovat niitä huumeparoneita jotka toimivat huumekartellien keskitasolla. Eräs heistä oli Kolumbialainen huumeparoni Diego Montoya, joka median mukaan kerkesi myös listiä yli 1500 ihmistä ennen pidätystään, joka voi toki olla liioiteltua propagandaakin.

Suurelle maailmalle on aina esiteltävä mediassa syntipukit pääsyyllisinä, jotta saadaan massat uskomaan että huumekartellin pyörittäjänä olisi juuri nämä median eteen tuodut henkilöt. Mutta todellisuudessa tässä on kyse vain harhautuksesta, sillä CIA ja maailman vaikutusvaltaisimmat huumeparonit eivät itse tule koskaan julkisuuteen ja heitä ei pidättämään median edessä. Koska näillä eliitin huipulla olevilla kasvottomilla miehillä on diplomaattinen koskemattomuus ja keskinäinen illuminatin sisällä toimiva "hyvä veli" verkosto, joka pitää siitä huolen että mistään rikoksesta ei heitä voida syyttää.

Tästä syystä jos esim. 10-vuoden päästä tullaan vielä näkemään George W. Bushin ja Dick Cheneyn tuomiot 9/11 terrori-iskuista, ei se voi toteutua niin kauan kun on vielä illuminati eliitin salaseurat ja siellä toimiva "hyvä veli" verkosto pystyssä. Koska tähän "hyvä veli" verkostoon kuuluu myös Haagin kansvainvälisen tuomioistuimen korkeimmat tuomarit ja heitäkin ollaan jo useita kertoja lahjottu, jottei näitä Yhdysvaltojenkin vaikutusvaltaisia virkamiehiä oltaisi pystytty tuomitsemaan mistään virkarikoksista.Maailman eliitillä (illuminati) on tarkka hierarkia ja kuten kuvasta käy ilmi niin huipulla toimii juurikin nämä vaikutusvaltaiset eliitin pyörittämät komiteat joita ovat seuraavat illuminatin tahot:

Trilateraalinen komissio (Trilateral Comission, TC) on David Rockefellerin vuonna 1973 perustama organisaatio uuden maailmanjärjestyksen edistämiseksi Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Japanissa.

Komission jäseninä on yli 300 henkilöä edellämainituista maista. Yhdysvaltalainen senaattori Barry Goldwater kirjoittaa muistelmassaan, With No Apologies, organisaatiosta seuraavasti: “Trilateraalinen komissio on luotu olemaan kulkuneuvo monikansalliselle talouden ja pankkitoiminnan keskittämiselle kaappaamalla valta Yhdysvaltain poliittiselta hallitukselta.” Hän jatkaa sanoen: “Trilateraalinen komissio edustaa osaavaa, koordinoitua yritystä ottaa valta ja keskittää neljä valtakeskusta: poliittinen, rahallinen, intellektuaalinen ja kirkollinen. Se, mitä Trilateraalinen komissio yrittää luoda, on maailmanlaajuinen taloudellinen voima, joka on ylivertainen poliittisiin valtioihin verrattuna. Järjestelmän johtajina ja luojina he hallitsevat tulevaisuutta.”


Harvinainen kuva jossa, CFR-eliitti on poseeraamassa yhdessä Washingtonin valkoisessa talossa medialle

Kansainvälisten suhteiden neuvosto (Council on Foreign Relations, CFR) on muun muassa David Rockefellerin vuonna 1921 perustama organisaatio Yhdysvaltain ulkopolitiikan johtamista varten. Neuvoston julkaisemista tai tukemista periaatteista tulee Yhdysvalloissa yleensä laki tai yleinen politiikka, koska neuvoston jäsenillä on korkea asema Yhdysvaltain hallituksessa. Neuvoston jäseninä on useita Yhdysvaltain presidenttejä, kuten Barack Obama, George W. Bush ja Bill Clinton. Euroopassa toimii Euroopan kansainvälisten suhteiden neuvosto (European Council on Foreign Relations, ECFR).


Harvinainen kuva Bilderberg-ryhmän ensimmäisestä järjestämästään kokouksesta vuonna 1954. Tämän jälkeen ei median edustajilla ollut kyseisiin kokouksiin mitään asiaa.

Bilderberg-ryhmä on muun muassa David Rockefellerin ja Hollannin prinssi Bernhardin Hollannissa vuonna 1954 perustama organisaatio uuden maailmanjärjestyksen edistämiseksi Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Ryhmän jäsenet ja osallistujat, joita myös monet suomalaiset ovat, vannovat salassapidon ja epävirallisuuden nimeen. Ryhmän osallistujat, kuten esimerkiksi tarkkaan valitut toimittajat, hyvin epätodennäköisesti tietävät, mistä ryhmän vaikutusvaltaisimmat keskustelevat. Ryhmä saa nimensä Bilderbeg-hotellilta, jossa ensimmäinen ryhmän kokous pidettiin.


Kirjailija Jim Tucker

Bilderberg-ryhmää vuosikymmeniä seurannut toimittaja ja kirjailija Jim Tucker kuvaa osuvasti Bilderberg-ryhmän mediavaltaa: “Jos 120 elokuvatähteä tai 120 jalkapallopelaajaa menisi suljettujen ovien taakse kolmeksi päiväksi, kaikki lehdet tekisivät kaikkensa saadakseen tietää, mitä tapahtui. Jos 120 maailman vaikutusvaltaisinta, kansainvälisen talouden johtajaa, valtioiden johtajaa, korkea-arvoista Yhdysvaltain hallituksen edustajaa on yhdessä suljettujen ovien takana aseistettujen vartijoiden kanssa kolmen päivän ajan, niin miksei se kiinnosta?”

lähde: http://www.infosota.fi