http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 04, 2009

Esko Valtaoja palkattiin lyttäämään Suomen Zeitgeist Movement liike


Esko Valtaoja

Turun yliopiston tähtitieteen professori Esko Valtaoja palkattiin lyttäämään Suomessa toimiva Zeitgeist Finland totuusliike, kun hän julkaisi totuusliikeen lyttäyskolumnin Turun-Sanomissa 21.4.2009

Siinä hän eritoten lyttää kaikki salaliittoteoriat ei todellisiksi ilman perusteita.

Oikeasti Esko Valtaoja ei tätä kolumnia itse lähtenyt minään vonkamiehenä luomaan vaan hänet "maksettiin" tekemään se, koska Valtaoja on nykyään Turun-Sanomien vakituinen kolumnisti.


Arno Kotro

Aiemmin jo runoilija/kirjailija Arno Kotrolle maksettiin tämän Zeitgeist Finland Totuusliikkeen mollaamisesta Helsinkiläisessä Metro-lehdessä  , koska valtamedian eliittiomistajat ovat täysin tietoisia siitä, miten vaarallinen tämä Zeitgeist dokumentti on salaiselle maailmanhallitukselle ja tälle koko kapitalistiselle pahoinvointiyhteiskuntajärjestelmälle, minkä vuoksi kaikki totuusaktivistiliikkeet on mustamaalattava median kautta.

Totuushan on että tämä Zeitgeist porukka on vain tavallisia ihmisiä, jotka ovat ovat jo kyseenalaistaneet nykyisen yhteiskuntajärjestelmän toimivuuden ja Zeitgeist totuusliikehän on vain Suomessa toimiva osa tätä kokonaista porukkaa joka toimii maailmanlaajuisesti ja sillä on tällä hetkellä yli 85 000 jäsentä eri puolin maailmaa ja kaikkia yhdistää yhtenäinen idea tämän nykyisen yhteiskunnan uudistamisesta, koska nykyinen järjestelmä on täysin mätä ja se osoitetaan tässä Zeitgeist dokumentissakin täysin selvillä perusteluilla.

Ensimmäinen osa kyseisestä dokumentista kertoo uskontojen todenperäisyyden ja sen, että myös kristinuskon alkuperäinen tarkoitus on ollut vain suurien ihmismassojen hallinta. Se ei silti poissulje sitä, etteikö näitä kyseisiä eri uskontojen profeettoja olisi aikanaan oikeasti ollut olemassa, mutta näiden kristinuskon ja muidenkin uskontojen sanoma vääristeltiin tarkoituksella, koska ihmismassat haluttiin saada toisiaan vastaan ja historia osoittaa sen, että kristinusko on ehdottomasti verisin uskonto mitä se on saanut aikaan.Median omistava taho pyörittää valtamediaa suoraan käsin Pentagonista. Sillä tämä on karu totuus ja jos ei joku ole nähnyt vielä elokuvaa Häntä Heiluttaa Koiraa (Wag The Dog), niin olisi jo aika katsoa, sillä kyseinen elokuva on lähes täydellinen kuva siitä, miten valtamedian omistava eliittitaho pyörittää maailman kansoja oman pikkusormensa ympärillä.
WHO:n tuorein propagandauutinen kertoi tänään myös, että yli 20:ssä maassa olisi jo yli 1000 uutta vahvistettua tartuntatapausta. Mutta näin se propaganda, eli tietoisesti toteutettu massojen harhautus toimii ja tämän kaiken propagandan takana on median omistava taho, joka keksii nämä maailmalle syötettävät propaganda uutiset Yhdysvaltojen Pentagonissa ja kaiken tarkoitus on vain lisätä pelkoa ihmisten mieliin. Koska ennenkaikkea tämän propagandan suurin teho on psykologinen pelko, eli se porautuu suoraan kansan alitajuntaan ja pitää heidät pelon vallassa ja näin kansa suostuu mihin vain, jotta saisivat olla pelokkaan mielensä kanssa turvassa tältä median syöksemältä pelon propagandalta.Mutta kuitenkin tavalliseksi ihmiseksi itseään nimittävät ihmiset kuitenkin kuormittavat aivoistaan kuitenkin myös turruttavaan viihdeteollisuuteen, joka kuitenkin pitää massat myös kurissa saamalla heidät riippuvaiseksi esim. monenlaisista television saippuasarjoista.

Ja televisiossa näkyvät sarjat ovat sitten erinomainen massojen hallintakeino, koska katsoja heijastaa sieltä kautta omaa itseään ja samaistuu siellä näkyviin roolihahmoihin ja alkaa pikku hiljaa tulemaan heistä riippuvaisiksi, sekä alkavat alitajuisesti käyttäytymään myös siviilielämässä samalla tavalla.