http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, toukokuuta 22, 2009

Pääministeri Matti Vanhanen ja valtionvarainministeJyrki Katainen olivat Suomen edustajia Kreikassa pidetyssä tämän vuoden 2009 Bilderberg-kokouksessa

Bilderberg-ryhmän tämän vuoden kokoukseen osallistuivat Suomen pääministeri Matti Vanhanen sekä valtionvarainministeri Jyrki Katainen. Tämä käy ilmi vain äskettäin ilmestyneestäSuomen valtionneuvoston tiedotteesta , mutta muu valtamedia ei puhu kyseisestä kokouksesta sanallakaan.


Kuvassa: Valtionvarainministeri Jyrki Katainen ja pääministeri Matti Vanhanen


Yleisradio kuitenkin uutisoi vielä 2-vuotta sitten kyseisestä kokouksesta otsikolla "Katainen Bilderberg-kokoukseen.On silti ikävintä että suurin osa maailmasta ei edelleenkään huomaa että USA:n harjoittama tämänhetkinen maailmanpolitiikka suurine sotaoperaatioineen ei ole Natsi-Saksan touhusta yhtään kaukana ja kyseessähän on juurikin fasistinen vallankaappaus, joka toteutetaan vielä oikealla hetkellä.Äsken Obaman lupaama Guantanamon vankileirin lakkautus oli pelkkää kansojen sumutusta, kun USA:n kongressi hylkäsi Guantanamon vankileirin lakkauttamisen äänin 90-6.

Jos oikeasti tuolle Guantanamolle keksisi jotain "oikeata" käyttöä niin sinne kyllä mahtuisi koko Illuminatin maailmaneliitti. Voisivat pukea itse ne oranssit haalarit päälle ja lähteä hikoilemaan auringossa kun sitten jonossa asti heitä ristikuulustellaan epäiltynä "terrorismista" ja CIA:n henkilökunta käyttämässä mm. vesikidutusta.

Kun nyt siellä olevat vangit eivät ole kuin USA:n hallituksen värväämiä peitevankeja joilla ei oikeasti ole mitään tekemistä terrorismin kanssa. Mutta kuten aina täysin valheelle perustuva "terrorismin vastainen sota" tarvitsee kuitenkin julkiset lavastetut syylliset ja niitä ovat Guantanamoon teljetyt syyttömät miehet, joita hikoilutetaan kuumassa auringossa ja kidutetaan päivittäin, sekä heihin hyödynnetään CIA:n korkeimpia kidutusmenetelmiä joista varhaisimmat kidutustekniikat otettiin jo käyttöön 40-luvulla.

CIA:lla on jo nykyään niin käsittämättömät resurssit kidutukseen, sekä myös psykologiseen sodankäyntiin ja tällä psykologisella sodankäynnillä tarkoitan että he pystyvät tunkeutumaan vaikka kenenkä yksittäisen ihmisen tajuntaan ilman fyysisiä rajoitteita ja tämänkaltaisia sieppauksia tapahtuu myös jatkuvasti eri puolin maailmaa.

Nämä CIA:lle työskentelevät USA:n pimeän budjetin sotilashenkilöt tekevät yhteistyötä Archon nimisen humanoidirodun kanssa, mikä taas on tullut tähän meidän aikaamme rinnakkaiselta aikakaistalta tulevaisuudesta.

Eräs Suomalainen kontaktihenkilö joka on jounut kohtaamaan heitä on Usko Ahonen, joka tuli tapauksensa johdosta julkisuuteen viime syksynä 2008 Lautsian ufoseminaarissa. Hänet siepattiin 26.02.2004 ja edellämainitussa linkissä on tästä tapauksesta lisää.

Korostaisin vielä että aiemmin Suomessa ei tietääkseni ole kukaan henkilö tullut näin rajun ufosieppauksen johdosta julkisuuteen, joten elämme siinä mielessä varsin suuria aikoja jolloin asenne koko ufoja ja ufosieppauksia kohtaan tulee muuttumaan vielä radikaalisti.

Archonit

Nyt mennään sitten semmoisella alueelle josta monellakaan ei ole varmasti hirveästi tietoa.

Eli keitä nämä Archonit oikein ovat ja ketä he palvelevat ?

Archonit palvelevat pimeyttä edustavia tahoja, kuten henkiolento Lucifer, Faton, Molok jne.

Kristityistä tietysti monet luulevat että Lucifer elää maan sisällä ja siellä on sellainen paikka kuin helvetti, mutta tämä ei pidä paikkaansa sillä se Luciferin negatiivinen valosta alkunsa saanut dualistinen voima on vain täällä maan päällä sekä henkimaailmassa voimassa ja sen voima on jokaisessa meissä ihmisissä sisällä.

Eli se on kuin kytkin jonka voimme kytkeä päälle tai pois... Ja kristityt uskovaiset uskovat että rukoilemalla jotain ulkopuolista kahta partaukkoa he voisivat saada tämän saatanallisen voiman heistä pois kuin pölyhiukkasen rippipuvusta.

Ei voisi kuitenkaan olla tekopyhempää tekniikkaa luulla pääsevänsä pakoon omaa karmaansa, koska jokainen meistä joutuu niittämään sen minkä on aiemmin kylvänyt. Koska mikään Jeesus ei tule sitä satoa niittämään meidän puolesta tai vastaan.

No mutta palataan taas niihin Archoneihin, eli:Koptisten tekstien mukaan archonit (demonit) ovat ihmiselle
maanulkoisia psyykkisiä tunkeilijoita tietoisuuden tasolla.

He pystyvät käyttämään ihmisten kehoja hyväksi esim. keskellä päivää näitä voi olla vaikka samassa huoneessa heidän astraaliruumiissaan ja he ovat sitten imemässä energiaa henkisesti herkemmistä ihmisistä, sekä tekemässä muuten kiusaa.

Unissa taas nämä henkiset demonit enemmänkin yrittävät usein varastaa unenkokijan minätietoisuuden jota varmasti moni meistä on ehkä joutunut unitilan aikana kokemaan.

Archonit siis ovat eräänlainen demoninen humanoidirotu joka ilmentää itseään henkimaailman puolella, mutta heillä on silti valta tunkeutua tälle planeetalle heidän astraalikehojensa (energiaruumis) kanssa.

Syy siihen miksi tämä pimeyttä edustavan tahon demoniset voimat tekevät USA:n armeijan CIA:n osaston kanssa yhteistyötä, johtuu taas siitä että salainen maailmaneliitti ja CIA on saanut näistä Archoneista lisää resursseja yksityishenkilöiden sieppauksiin. Sillä psykologinen sodankäynti on edelleen hyvin tärkeä osa uuden maailmanjärjestyksenkin luomisessa.

Mutta täytyy ottaa myös huomioon että kyllä näitä psyykkisiä taitoja esim. kaukokatsonta löytyy myös Venäjänkin armeijalta. Tarkoittaen sitä, että kyseiset kurssit käynyt sotilas pystyy sen taidon jälkeen irtaantumaan ruumiistaan astraalikehollaan, eli energiaruumiillaan ja näin ollen menemään pelkkänä energiana vaikka minne paikkaan silmänräpäyksessä. Joten voitte kaikki kuvitella että minkälainen esim. vakoiluvälinen tämä kaukokatsonta on vaikka esim. Venäjälle, koska sieltä voi mennä Englanninkielentaitoinen Venäläinen sotilas kuuntelemaan vaikka minkälaista sotaskenaariota siellä valkoisen talon presidentin kansliassa oikein suunnitellaan. Joten ei ollut lainkaan ihme että Venäjän armeija rynni Etelä-Ossetiaan viime Elokuussa 08.08.2008, jolloin illuminatin porukka hieroi jo vesikielellä käsiään yhteen ja olivat valmiita aloittamaan kolmannen maailmansodan siellä, mutta päin helvettiä meni se operaatio, koska Venäjän sotilastiedustelu sai ennakkotiedon siitä mitä CIA:lla ja Mossadilla oli mielessä Etelä-Ossetiassa.


Venäjän tankit Etelä-Ossetiassa Elokuussa 2008
Siltikään vaikka tämmöisiä demonisia olentoja on olemassa kuin Archonit ei meillä ihmisillä pitäisi kuitenkaan olla syytä pelkoon. Koska ei näillä enemmänkin henkimaailman tasolla vaikuttavien voimien puolella ole minkäänlaisia ylivaltuuksia tunkeutua kenenkään meidän unitilaan tai päivittäiseen elämään.

Omakohtaisesti voin sanoa että mitä henkisesti herkempi ihminen, niin sitä enemmän se vetää ikävä kyllä puoleensa näitä henkisen tason demonisia voimia jotka josks tulevat astraalitasolle häiritsemään ja kysehän ei oikeastaan ole mistään muusta kuin uni sekä päivätasolla astraalisesta häirinnästä. Mutta kuitenkin näiden voimien joukossa on kyllä tapahtunut vaikka minkälaisia likvidointiyrityksiä kuten yritetty järjestää auto-onnettomuuksia joista vielä jokainen on mennyt pieleen.

Sillä kenelläkään maaplaneetan ulkopuolisella taholla ei ole oikeuksia suorittaa vapaudenriistoa kenellekään henkilölle, josta syystä aina kun tällainen esim. auto-onnettomuuden järjestäminen on suoritettu niin jokaisen tällaisen tapahtuman jälkeen kyseiset tahot ollaan korjattu talteen. Koska siellä puolella on nykyään jo sellainen kerrasta poikki meininki ja galaktisen liiton puolella on omat joukkonsa tätä oikeutta valvomassa. Näitä voisi enemmänkin kutsua sitten galaktisiksi poliisivoimiksi ja siinä ei oikeastaan ole sen kummemmin mitään ihmettelemistä.

Ja syy siihen miksi esim. nämä Archonin porukat häiritsevät meitä johtuu mm. siitä että he pystyvät lukemaan meidän aurojamme, eli energiakehoa ja siitä he voivat nähdä joka kohdussa että kyseinen henkilö tulee olemaan pimeyttä edustavalle taholle ns. vaikea henkilö, joka täytyy sitten pistää koville. Mistä johtuen ensimmäiset astraalitason sieppaukset ja unitason mentaaliset häirinnät aloitetaan jo hyvin varhaisessa vaiheessa ja useammalle abduktoidulle henkilölle on jäänyt näistä kokemuksista syvät henkiset arvet.

Tarkemmin tällä archonin porukalla on mm. metallinen ääni josta heidät tunnistaa ja omakohtaisesti olen joutunut olemaan heidän kanssa tekemisissä jo 2-3 vuotiaana ja kyseiset sieppaukset eivät olleet mitään hirveän positiivisia kokemuksia mitä niistä näin jälkivuosina voisi kertoa.Sieppaukset tapahtuivat niin että unitilassa yhtäkkiä kuulit metallimaisen äänen ja sen jälkeen kuulit linnunviserrystä, jonka jälkeen energiaruumis siepattiin pois. Eli ei pystynyt tämän jälkeen enää liikuttamaan omaa ruumistaan. Skeptikot ja tiedeyhteisöthän ovat keksineet tälle nimityksen "unihalvaus". Kuitenkin tämän jälkeen kun astraalikehoa ruvettiin lennättämään huoneessa oli se tuon ikäisenä hyvin pelottava kokemus ja tämän jälkeen sitten muisti katkaistiin kokonaan.