http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 26, 2009

Ikibannit (ikuinen kirjoituskielto) julkiselle keskustelufoorumilleTotta se on että tässä maassa Sonera Plazan omistamalla muropaketti.com keskustelufoorumilla
aloittamassani keskusteluketjussa. Eli olin siis Sonera Plazan mukaan heille vaivaksi kun n. neljän muun henkilön kanssa kerroimme näitä kaikille ilkeitä salaliittoasioita, mutta omalla kohdallani kun eräiden palstalla esiintyville kanava-auktoriteeteille selvisi jo tästäkin itse aloittamastani keskusteluketjusta threadin aloittajan henkilökohtaisia uskomuksia esim. ufoihin tehtiin siitä sitten luonnollisesti parin vakio provosoijan toimesta julkinen hauskuus henkilökohtaisuuksia unohtamatta.

Toki täytyy muistuttaa että tällä eräällä nimimerkki Jona:lla ei ole aivan kaikki kotona, koska hän on turvautunut henkilökohtaisuuksiin tuolla foorumilla myös muidenkin "toisinajattelijoiden" kohdalla. Hän kun katsoo sen omaksi yksityisoikeudekseen hypätä esim. tämän blogin kirjoittajan niskaan kuin apina ja purkaa sitä sitten "päivän huumoriannoksena" tuossa samassaOnhan se kuitenkin selvää että galaktisesta liitosta ei kaikki tiedä mitään jotka eivät näe roskistakaan pidemmälle, joten he vetää tän tiedon pelkällä huumorilla ja pyrkivät jakamaan sen julkisesti muiden vähä-älyisten kanssa.
Kyseinen kaverihan ei selvästi ole koskaan tavannut archoneja, joten hänen täytyy tehdä siitä julkinen numero ja repiä siitä huumoria. Internetriippuvaisena kanava-auktoriteettina hän luulee, että hänellä on oikeus mollata henkilöitä joiden kanssa hän ei ole samalla aaltopituudella. Muropaketti.com nörtit kun tuppaavat olemaan tuollaista porukkaa, että luulevat olevansa toisinajattelijoiden yläpuolella.Toki selväähän on että tämä kaveri ottaa hyvin todennäköisesti egollaan raskaasti sen kun on saanut kuulla täällä blogissa kunniansa ja joutuu maistamaan omaa lääkettään.

Sitä saa mitä tilaa ja se joka leikkiin lähteen, sen kestäköön


Elämme kuitenkin aikoja jolloin internetissä esiintyvät henkilökohtaisuuksiin menemiset ovat jo arkipäivää ja mitä enemmän siellä tuot itsestäsi julki niin kaikesta olet myös vastuussa mitä siellä sanot, koska aina löytyy näitä muita "apinoita" jotka ovat valmiita tekemään mitä vain jotta saisivat sinusta selville jotain henkilökohtaisia tietoja joita voisi sitten yrittää käyttää internetin foorumilla kuten esim. muropaketti.com julkisiin provosointitarkoituksiin ja onhan tämä julkinen provosointi jo kuulunut ihmisluontoon kouluilla ja työpaikoilla, vaikka nykyään työpaikkasyrjintä on jo lailla kielletty mutta kukas nyt sitä voisi valvoa. Poliisiko :) hah...

Ainahan on sosiaalisessa joukossa oltava tyhmyyden tiivistyttyä ne pari joukon vähä-älyisintä, sekä heikkolahjasinta ja kovaäänisintä henkilöä, joiden huonosta itsetunnollisesta syystä he ovat jo kotona oppineet sen että he voivat varastaa joukon huomion provosoimalla niitä tiettyjä ihmisiä jotka he katsovat heidän sopiviksi uhreikseen, mutta tässä ennenkaikkea he varastavat näiltä henkilöiltä energiaa, mutta tätä he eivät kuitenkaan kykene tiedostamaan heidän päivätajunnansa tasolla, koska ovat usein synnynnäisiä sadisteja sekä kasvaneet myös sadistisesta perheestä. Että jostain se julkinen provosointi ollaan aina opittu ja mistä muualta kuin kotoa.

Mutta kohde ei voi olla mikä tahansa, vaan sen täytyy olla näiden "provosoijien" mielestä "ulkoisesti puolustuskyvytön" ja sellainen henkilö joka ei uskalla pitää puoliaan sosiaalisesti, ja juurikin tästä syystä useiden ihmisten yli kävellään jopa työpaikoilla sekä kouluissa täysin heiltä kysymättä. Vaikka aina näissä asioissa myös on sekin puoli että uhri antaa itsensä olla uhri, koska on antanut näin tapahtua. Sillä jokainen meistä voi muuttaa käyttäytymistään minä tahansa päivänä ja se myös heijastuu muidenkin käytökseen.

Eli voisin alkaa tässäkin blogissa kirjoittamaan esim. puutarhanhoidosta joka taas veisi taatusti nämä niskaan hyppäävät muropaketti.com foorumilta tutut "provosointi apinat" pois niskasta. Jolloin heidän olisi pakko etsiä uusi "julkisen mollaamisen" kohde. Koska heillä kuitenkin on pakko aina olla joku henkilö, jonka mollaamisesta he saavat varastettua sekä mollauksen kohteelta että myös koko ympärillä olevalta porukalta huomiota/energiaa.

En näin henkilökohtaisesti näe itseäni mitenkään tässä uhrina, koska minun ei ole sosiaalisesti tarvinnut sitä roolia kytkeä päälle. Toki hyvin varhaisina opiskeluvuosina tällaisten vähä-älyisten, sekä heikkolahjaisten sadistien kanssa joutui kuitenkin asioimaan sosiaalisesti useita kertoja esim. kouluaikoina ja sattuipa eräs sadisti olemaan naispuolinen Englanninkielenopettaja, joten siitä voi kiittää nykyistä edes tyydyttävää Englanninkielentaitoa. Kun käsittääkseni nykyinen pullamössösukupolvi ei ole paljoa Englanninkielen kirjoja enää avanneet...

Itse jouduin tekemään koko ylä-asteen ajan "ainoana" luokan oppilaana kaikki kappaleet Suomeksi kirjoitettuna "sanat vihkoon huomiseksi" meininki ja tämä oli vielä sadistiopettajan mukaan luokkakaverini kysyttyä häneltä kerran että miksi hän keskittyi vain minun kiusaamiseen. Tähän hän oli vain vastannut tylysti että; "suu suppuun Pauli... Tämä on minun ja hänen välinen asia". Ja tuo Englanninkielenopettaja oli selvästi vielä seksuaalivähemmistöihin kuuluvaa osastoa, sekä ulkoisesti varsin isokokoinen arviolta melkein 180 kg. kokoinen. Vain kaulin puuttui hänen opetus varustuksestaan.

Mutta palatakseni vielä tähän julkiseen provosointiin niin ainahan erilaisuutta ei olla arvostettu sosiaalisesti. Kummajaisia ollaan aina pidetty ihmisiä joilla on joku oma juttu ja auta armias jos joku heistä sattuu vielä menestymään olamma alallaan. Vielä Juhan af Grannia siteeratakseni, hänenhän ufo-filmejään sekä hänen aiempiaankin ohjaustöitään haukuttiin koko ympäri Suomen maata myös valtamediankin taholta, toki syistä:

a.) Ne pelottivat näitä suurimpia osia katsojia, jotka ovat näitä moraalittomia auktoriteettiuskovaisia pelkureita

b.) Juhan af Grannin henkilöhabitukseen kiinnitettiin liikaa huomiota ja ei enää jaksettu kiinnittää näiden hänen ufo-dokumenttiensa sanomaan huomiota. Huom. auktoriteetti-ihmisen perusongelma.

Mutta jokatapauksessa miehenhän dokumentit kävivät kuumana kaupaksi myös kansainvälisestikin, mutta edelleenkään ei tässä maassa ne hänen "pilkkaajansa" arvosta häntä henkilönä. Koska hän tietenkin on antanut itsestään julkisesti joillekin henkilöille varsin makaaberin kuvan. Sillä hyvät naiset ja herrat elämme edelleen yhä pinnallisemmassa yhteiskunnassa, jossa täytyy julkisesti olla tukka hyvin ja kello hyvin. Sekä pukeutua oikeisiin kledjuihin... Juhan af Grann tunnetusti omienkin sanojensa mukaan pukeutui aikanaan MTV3-talossa työskennellessään punaiseen viittaan ja siitä ei oikein pidetty hänen osien työkavereidensa taholla. Sen sijaan kuulemma MTV3:n käytävällä hiiskuttiin että; "kuka tuo hullu on" kun hän sinne tuli töihin 70-luvun alussa.

Mutta lopuksi tiedän että olisi tämänkin blogin ilmapiiri syytä säilyttää ennallaan menemättä henkilökohtaisuuksiin missään asiassa ja annetaan näille vähä-älyisimmille niskaan hyppääville apinoille kuitenkin oikeus olla omia itsejään. Joko äänekäitä laumassa huutavia alfa-uroksia tai sitten vain lippalakki väärinpäin siivilissä ujoja hip-hop musiikkia diggaavia sekä BMW:tä ajavia amisjätkiä.

Siltikään kenenkään ei tarvitse kuunnella kenenkään vinoilua päivästä toiseen tapahtui se sitten työpaikalla tai koulussa. Elämme kuitenkin sosiaalisessa maailmassa ja siellä toimii sosiaaliset viidakon lait ja kenenkään ei tarvitse antaa olla toisten kynnysmatto. Oli sitten kynnysmaton käyttäjä feministi tai kuka muu tahansa, ei kenelläkään ihmisellä ole kyseiseen henkiseen väkivaltaan mitään erikoisoikeuksia.