http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 05, 2009

Verkkohyökkäys pistäisi myös Suomen poikkeustilaanTänään talous-sanomat kertoi kovan uutisen että verkkohyökkäys antaisi Suomenkin hallitukselle luvan poikkeustilan ottamiseen.

Uutinen oli tietenkin väritetty propagandalla "Esimerkiksi hyökkäys voisi olla tietojärjestelmiin kohdistunut isku tai biologisin keinoin toteutettu hyökkäys, hallitus toteaa."

"Verkkohyökkäys ja pelkkä sellaisen uhka ovat hallituksen mielestä riittävä syy ottaa käyttöön poikkeustilan suomat erityisvaltuudet. Ne antaisivat hallitukselle oikeuden rajoittaa kansalaisvapauksia."


Jääneekin mieleen että mikä on "tietojärjestelmiin kohdistunut hyökkäys" ?

Koska jos tällainen edes pystyttäisiin lavastamaan, niin hyvin todennäkösesti tuon poikkeustilan aikana myös tällaisten blogien kirjoittelu estettäisiin.

Mutta mitä kaikkea hienoa tämä "Natsilaki" pitääkään sisällään:

- Sähköpostien kulku voidaan pysäyttää
- Kansalaisten puhelimet takavarikkoon

- Varsin rankka on ministeriölle annettu mahdollisuus velvoittaa yksityiset kansalaiset ja yhteisöt luovuttamaan viranomaisille muun muassa tietokoneohjelmiaan ja puhelimensa.

- Poikkeusoloissa kaikki gsm-käyttäjät voitaisiin kuitenkin velvoittaa vaihtamaan sim-korttinsa jonkinlaisiin valmiuskortteihin, jotta tärkeäksi katsotut tahot saavat tarvittaessa etuoikeuden gsm-verkkojen käyttöön.

Kysehän ei oikeastaan ole mistään muusta kuin Suomenkin valmistelusta kohti uutta maailmanjärjestystä, koska Euroopan Unionin jäseniähän tässä edelleen ollaan ja maailmaneliitti nimenomaan tarkoituksellisesti loi aikanaan tämän EU:n vain yhden ainoan motiivin vuoksi = uusi maailmanjärjestys.Pohjois-Amerikan Union on sen sijaan vielä perustamatta ja se aiotaan näillä näkymin toteuttaa 2010 vuonna, jolloin dollari on tuhottu lopullisesti ja Yhdysvaltojen hallitukselle ei enää suostuta myöntämään senttiäkään lisää lainaa yksityisomisteiselta Yhdysvaltojen keskuspankilta (Federal Reserve).

Tämän jälkeen Yhdysvallat julkistaa uuden Pohjois-Amerikan Unionin ja Kanadan ja Meksikon maan edustajat ovat jo salaisesti allekirjoittaneet sopimuksen joka sitoo kyseiset maat Pohjois-Amerikan Unioniin ja tämä päätös ei tule saamaan Kanadassa kovinkaan paljon kannatusta.

Ja lopulta kun tuo Pohjois-Amerikan Union on perustettu aloitetaan myös Pohjois-Amerikan Unionin "kodinturvajoukkojen" perustaminen, joihin kuuluu myös Meksikosta ja Kanadasta tulleet siviilit ja touhu voi karata käsistä sisällissodaksi hyvin nopeasti. Sillä tämä vuosi 2010 tulee muutenkin olemaan maailmalla varsin kova pala, kun Euroopan Unionista aletaan leipomaan poliisivaltiota ja myös julkistetaan uusi maailmanvaluutta.Mutta kuten jokaisessa maailmanliittovaltiossa on pakko olla joku keksitty vihollinen tai pelote jota vastaan aletaan sitten yhdessä taistelemaan. Niin on edelleen tällä maailmaneliitillä salaiset pöytäkirjat mustassa budjetissa tästä lavastetusta alien invaasiosta joka on vielä toteuttamatta ja tämä salainen operaatio tuntee nimen "Bluebeam Project".

Ja tämän lavastetun avaruusolentojen hyökkäyksen toivottaisiin liittävän lopulta kaikki maailman kansat yhteen taistelemaan yhdessä tätä kauhistuttavaa mielikuvitusvihollista vastaan ja lopulta voitaisiin sitten tehdä lopullinen liitos maailman yhtenäisestä liittovaltiosta ja julkistaa uusi maailmanjärjestys voimaan.

Tälle lavastetulle alien invaasiolle on myös jo olemassa toteuttamispaikka joka tällä hetkellä on hyvin todennäköisesti Lontoon vuoden 2012 kesäolympialaiset.

Teknologiaa nimittäin riittää tuollaisen invaasion lavastamiselle ja tällä salaisella maailmaneliitillä on Area 51:n holveissa piilossa vaikka minkälaista skalaariasetta ja vehjettä, jolla voidaan tuollainen operaatio hyvin helposti lavastaa.Nämä ensimmäiset lentävät lautaset kehiteltiin jo 50-luvulla siellä kun he saivat suoraan eräältä harmaalta humanoidirodulta tätä kyseistä teknologiaa ja Rockefellerien suku vastasi näiden mustan budjetin rahoituksesta alusta lähtien, joten nanoteknologia on edelleen heidän tahon käsissä.Mutta Roswellin 1947 vuonna tapahtuneen ufo-onnettomuuden aikana Area 51:n henkilökunta (armeija) löysi kyseisen lentävän lautasen sisältä kyseisiltä humanoideilta sellaisen laatikon näköisen laitteen, jonka USA:n Area 51 taho takavarikoi itselleen.

Tällä laitteellä pystyttiin näkemään kyseisen aikakaistan tulevaisuudessa olevat mahdollisuudet, eli sillä pystyttiin käytännössä katsomaan tulevaisuuteen ja tätä "looking glass device" laitetta ryhdyttiin sitten myös käyttämään menestyksekkäästi kaikissa USA:n sotaoperaatioissa Vietmanin ja Irakin sotaa myöten kun nähtiin kyseisten sotaoperaatioiden yli 90 % todennäköisin lopputulos ennalta ja siihen sitten satsattiinkin koko USA:n veronmaksajien sotilasbudjetin edestä.

Kyseinen laitehan ei oikeastaan ole muut kuin korkealla nanoteknologialla tehty laite joka pystyy näyttämään ajan läpi joko yksilötasolla tai kollektiivisesti tulevaisuudessa näkyvät asiat.

Tämä laite kuitenkin onnistuttiin muutama vuosi sitten takavarikoimaan ja nyt se ei enää siis ole salaisen maailmaneliitin hallussa, vaikka kyllähän he varmasti edelleen käyttävät esim. selvännäkijöitä omissa maailmanvalloitusaikeissaan nähdäkseen tulevaisuuteen.Area 51:ssä siis on tätä nanoteknologiaa suurine avaruusaluksine ollut jo vuosikaudet valmiina käyttöön mutta niitä ei edelleenkään tämä salainen maailmaneliitti halua käyttää kuin vain ihmiskuntaa vastaan. Koska uuden maailmanjärjestyksen maailmnaliittovaltiossa ei heidän mielestänsä tarvitse kuin 1/3 nykyisestä maailmanväestöstä ja loput ovat turhia suursyömäreitä kuten eräs kolmensadan komitean (Committee of 300) jäsen sanoi.

Mutta jokatapauksessa kävi miten kävi tässä lopun aikojen mittelyssä, niin siitäkin huolimatta ihmiskunnan puolia tullaan pitämään maan ulkopuolelta ja näitä ydinaseilla suunniteltavia false-flag terrori-iskuja tullaan estämään edelleen. Vaikka kannattaa kuitenkin myös muistaa se, että jokainen meistä voi myös vaikuttaa tähän omilla ajatuksillaan ja teoillaan, koska kaikkihan meistä on yhtä ja meissä ihmisissä on kuitenkin sisällämme suunnaton voima ja itseasiassa tämä maailmaneliitti on juurikin tämän kyseisen voiman olemassaolon halunnut salata hinnalla millä hyvänsä.

Se on sen sijaan halunnut että jokainen maailman ihminen tuntisi itsensä arvottomaksi massaksi. Mutta totuushan on aivan jotain muuta, koska mehän olemme oikeasti sitä maailman eliittiä itse ja nämä kulissien takana piilossa olevat hallitsijat sen sijaan eivät ansaitse maailmanvaltaansa ollenkaan, vaikka kuvittelevat koko ajan että heillä on oikeus pitää ihmiskunta heidän orjinaan ja tämä ajattelumalli/asenne on lähes juurtunut eräiden humanoidirotujen kalloon jotka eivät kuulu edelleenkään galaktisen liiton piiriin, johtuen juuri tästä asemastaan ja käyttäytymisestään.

Nämä rodut ovatkin tästä johtuen tehneet kautta vuosituhansien invaasioita eri planeetoille missä on ollut elämää ja ovat sitten alkaneet hallita siellä muita rotuja ja orjuuttaneet kyseisellä planeetalla asuvan rodun.

Täällä meidän telluksella nimittäin tämä on edelleen käynnissä ja kun tuosta orjallistamisesta on jo kulunut yli 60 000 v. aikaa, niin ihmismassathan ollaan jo siinä ajassa pystytty manipuloimaan tiedostomattomaksi massaksi :) ja he ketkä tämän nyt alkavat kyseenalaistaa ovat usein inkarnoituneenkin tänne jo useita vuosituhansia sitten muualta kuin Orionilta, mistä taas valtaosa meistä muista on tänne tullut. Mistä myös johtuu se, että osalla ihmisistä on hallussaan tämä tieto jo valmiina heidän DNA-solumuistissaan. Koska jos olemme tänne vaikka joskus vuosituhansia sitten inkarnoituneet esim. Siriukselta, niin solumuistissa on tallessa vaikka minkälaisia juttuja jotka liittyivät kyseisiin elämiin, jonka aikana työskentelimme edelleen mahdollisesti tellus planeettamme hyväksi galaktisen liiton puolella. Ja tälläkin hetkellä kyseisen galaktisen liiton rodut tekevät yhdessä työtä maaplaneettamme tulevaisuuden hyväksi ja kaikki siihen kuuluvat rodut ovat tehneet ns. ancharan liiton sopimuksen, jolla myös eräs harmaa rotu saatiin käännytettyä pois yhteistyöstään salaisen maailmaneliitin kanssa n. vuonna 1990.


Tästä liskohumanoidirodusta vielä tarkennukseksi että nuo nykyiset maailmanjohtajat kyllä ovat silti ihmisen kehossa, niin kuitenkin heidän "geneettinen" menneisyys aiempine inkarnaatioineen menee tuonne Orionille ja Zeta Reticuli I ja II humanoidirotuun ja David Icke sekä John Rhodes käyttävät näistä nimitystä liskoihminen, koska nämä nykyiset tämän maailman vallanpitäjät olivat kauas taakse kantautuvissa entisissä elämissään juuri näitä kyseiseen alistajarotuun kuuluvia humanoideja, vaikkakin nyt ovat eläneet jo lukuisia inkarnaatioita ihmisen kehossa.

Siinä ei oikeastaan ole kuitenkaan mitään ihmeellistä kerrottavaa...

Voin pistää tähän nyt yksinkertaisen esimerkin mitenkä tämä kiertokulku on tapahtunut esim. jonkun Zeta Reticuli rodun sielun kiertokulussa:Tässä esimerkkitapauksessa on Zeta Reticuli I rotuun kuuluva humanoidi joka on inkarnaatiokulkunsa aloittanut jo miljoonian vuosia sitten.

Seuraava elämä
Paikka: Mars

Sitä seuraava elämä:
Paikka: Mars

jne. jne.

Mutta jossain vaiheessa kyseinen humanoidirotu päättääkin ilmestyä tellukselle koska näkevät tämän planeetan erittäin kiinnostavana ja siellä elävä ihmisrotu on hyvin potentiaalinen alistumiskohde tämän Zeta Reticuli I ja II rodun invaasiolle. Joten kyseinen rotu sitten saapuu tänne ja ajankohta oli n. 60 0000 v. sitten jolloin täällä elettiin muinaista Sumerilaista aikakautta.Kyseinen humanoidirotuhan sai täällä nopeasti lähes jumalan arvon ja heitä pidetiiin ja palvottiin jne. Eikä mennyt kauaa aikaa kunnes tämä samainen rotu sitten otti hallitsijan roolin ja alkoi hallitsemaan tätä planeettaa.

Mutta he huomasivat nopeasti että massoja on pakko pystyä pitämään paremmin kurissa. Joten tästä syystä he sitten geneettisesti risteyttivät alkuihmisestä myös eri rotuja ja näin luotiin sitten myös ihmisten välille erimielisyyksiä, jotta massat pysyisivät paremmin kurissa. Vaikka kyllä myöskin massojen välillä esim. massasta poikkeavat yksilöt pidettiin taas massan toimesta kurissa.

Täytyy myös huomioida että noina aikoina tätä alistajahumanoidirotua alkoi myös inkarnoitumaan tänne tellukselle, eli siis sielun suunnitelman mukaan syntymään ihmisen ruumiiseen, jolloin tietenkään heillä ei ollut tällaista harmaaseen rotuun kuuluvaa ulkomuotoa, mutta taas kaikki muu DNA-solumuistista lähtien heillä oli geneettisesti lähtöisin tuolta Marsista tai Orionilta.Myöhemmin myös alettiin kehitellä täällä telluksella ihmismassojen keskuuteen myös erinäisiä "uskontoja" ja näiden uskontojen profeetat pystyttiin myös helposti luomaan kun tänne tarkoituksellisesti lähetettiin eri uskontokuntien profeettoja. Esim. Jeesus oli aikanaan täällä ja se kuului alunperin luojan suureen suunitelmaan, mutta siinä meni joku asia mönkään kun pimeyttä edustavat tahot saivat sen estettyä, minkä jälkeen raamatun tekstejä alettiin vääristelemään silloisten vallanpitäjien toimesta. Esim. jälleensyntymisoppi poistettiin, koska näin saatiin taas ihmiset tappamaan toisiaan ja tekemään lisää pahaa toisilleen.Mutta täytyy sekin myös muistaa noista ajoista, että nämä ns. langenneet enkelit olivat nimenomaan tätä pahoihin kuuluvaa humanoidirotua jotka palvelivat pimeyttä edustavaa tahoa ja kuten historia osoittaa niin henkiolento Luciferhan irtisanoutui tästä luojan kaikkiallisesta suunnitelmasta n. 13 000 v. sitten ja kirosi tämän tellus planeetan ja asetti sen pimeyden voimien alle koska hänet ajettiin täältä pois. Mistä myös johtuu se, että tämä meidän tellus planeetta on edelleen myös pimeyttä edustavien voimien alla, vaikkakin se kuitenkin nyt säteilee myös valoa paraikaa ja tähän meistä voi jokainen vaikuttaa mm. meditoimalla tai millä muulla tahansa keinolla, joka puhdistaa tämän planeetan valoverkostoa.

Nämä kyseiset sanat tietenkin voivat johtaa harhaan kun puhun valon voimista ja pimeyttä edustavasta tahosta.

Valon voimat ovat siis se kaikki positiivinen energia ja siihen liittyvät tahot fyysisellä kuin henkiselläkin puolella.

Kun taas pimeyttä edustavaan tahoon kuuluu suunnaton määrä Luciferin tai muiden pimeyttä edustavien henkiolentojen agendaa palvovia sieluja ja heidän vaikutuksensa nykymaailmaan näkyy esim. valitettavasti raskaassa rockmusiikissa, joka saa sen kuuntelijat juuri näiden voimien alaisuuteen. En nyt tuomitse raskasta rockmusiikkia, mutta tämä energia mitä siitä tulee on suoraan yhteydessä tähän pimeän puolen energiaan.

Mutta myös meissä jokaisessa ihmisessä on DNA-solutasolla yhteys tähän pimeän puolen energiaan ja se näkyy negatiivisuutena/pelkona ja kaikkena muuna joka ei ilmennä positiivista energiaa tai valon verkoston kaikkiallista suunnitelmaa.Eli me ihmiset olemme siis kuin akkuparisto joka pystyy lähettämään sekä vastaanottamaan joko negatiivista tai positiivista sähkövarausta. Mutta tämä valonenergia jokatapauksessa on aina monta kertaa voimakkaampaa kuin tämä negatiivinen energia, joten sitä kannattaa lähettää eteenpäin ja tässä ympärillä toimii myös koko ajan "valon voimien" verkosto joka toimii myös henkiselläkin tasolla ja tämä ei ole sitten mitään huhaata :) Vaikka saattaa toki siltä hyvinkin paljon kuullostaa tavallisen tyhmimmänkin kadunmiehen korvaan.