http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 10, 2009

Brasilian lento-onnettomuuden hämärät yksityiskohdatTässä viikko sitten atlantin valtamerelle pudonneen lentokoneen jälkipyykissä alkaa näkymään vähän mystisiä ja salaperäisiä aineksia ja asioita. Kun nyt Ilta-Sanomissa oli juttu jossa väitettiin että sen saattoi toteuttaa pari Islamilaista terroristia ja lähteenä oli sitten Ranskan tiedustelupalvelu. Minusta tuo kuullostaa nyt jo vähän siltä, että kohta tuotaisiin taas 9/11 terrori-iskujen tyylillä ennaltavalitut rätipää-syntipukkien kuvat maailmanmedialle ja taas aloitettaisiin tämä Al-Qaida/Al-Zargawi huttu uudelleen. Mutta viime vuosina maailmaneliitti onkin huomannut sellaisen ikävän asian, että tämä terrorismin vastainen sota myytti ei oikein enää toimi heidän haluamallaan tavalla. Vaikka silti yli 50 % maailman kansasta on pelosta jäykkänä, niin se joku alle kolmasosa kuitenkin on alkanut avaamaan silmänsä tästä terrorismi illuusiosta, joista vielä osa yrittää sitten vaihtelevalla menestyksellä herättää muita nukkuvia ihmisiä. Mutta se näyttää olevan aika hyvin vaikean työn alla ja periaatteessa tuota prosessia voisi melkein verrata rappioalkoholistin käännyttämistä takaisin raittiiksi, johon ei pysty kukaan muu kuin hän itse.

Ei siis voi kukaan mennä tuonne kadulle soittamaan kitaraa ja hoilaamaan jollekin juopolle, että; "Ota nyt vastaasi Jeesus Kristus ja saa häneltä seitsemän spektrin pelastus ja jätä viina nyt ja karkoitat perkeleen sisimmästäsi ja tulet antautumaan Jeesukselle".

Mutta aivan samaa käännyttämistähän nämä salaliitto ja totuusasiat ovat, jos niitä yrittää väkisin tuputtaa ihmisille ja eihän nyt pelokkaat ihmiset hyvänen aika suostu siinä alkushokissa ottamaan mitään tietoa vastaan, kun pelko saa heidän mielensä automaattisesti kääntymään puolustuskannalle.Ois jo nimittäin vihdoin tavallistenkin tyhmimpien kadunmiesten jo aika avata silmänsä ja huomata että millaista pelleilyä toi Al-Qaida huttu oikeasti on tuolla kulisseissa.

Osama on vanha CIA:n työntekijä ja käänsikö se siis vai yhtäkkiä takkinsa ja pommitti WTC-tornit alas. Hei herätkää nyt jumalauta todellisuuteen, jos vielä edelleen olette sitä mieltä että Osama oli 9/11:n mastermind, eli päätoteuttaja. Ei perkele vieköön, että jos joku vielä elää siinä olkinukketeoriassa että Osama Bin Laden käytti omaa mahtavaa Al-Qaida ryhmäänsä kuin jotain menestyksekästä alihankintayritystä toteuttamaan historian verisimmät terrori-iskut.

CIA, Mossad ja FBI noi 9/11 iskut hoiti aivan täysin maailmaneliitin tilauksesta ja itseasiassa noi iskut oltiin suunniteltu Irakin ja Afghanistanin sodan kanssa jo vuonna 2000 ja Rockefellerin suvun eräs edustaja paljasti tämän suunnitelman jo eräälle edesmenneelle elokuvaohjaajalle Aaron Russolle, kun Russolla oli mahdollisuus ihan tutustua häneen henkilökohtaisesti. Mutta heidän välinen ystävyys kyllä loppui siihen kun herra Rockefeller alkoi puhumaan illuminatin maailmaneliitin tulevaisuuden suunnitelmista ja toi ilmi sen yleisen asenteen, mitä maailmaneliitti käyttää meitä ihmisiä kohtaan... Eli kohtelevat kuin paskaa ja haluavat pompottaa ihmiskuntaa epätietoisuuden valjaissa kuin narussa talutettavaa pässilaumaa.

Siis nimenomaan jo David Rockefellerin mukaan yhtenäinen maailmanhallitus on paras ja viisain vaihtoehto tulevaisuuden maailmalle ja siihen kuuluu väkisinkin fasistisen uuden maailmanjärjestyksen toteuttaminen vuoteen 2020 mennessä. Mutta myöskin yli 2/3 maailman väestön tappaminen... Eli siviilejä pitäisi siis pystyä lahtamaan aivan helvetisti vielä tulevaisuudessa ja tuo projekti näyttäisi vielä olevan aika kesken kun kolmatta maailmansotaa ei olla edelleenkään onnistuttu toteuttamaan.

Sitä kun yritettiin sytyttää viime Elokuussa ja se yritys epäonnistui. Mutta nyt sitten Pohjois-Korealle ollaan annettu jo sponssia Jenkeistä päin ja nyt Siionistit ja muut eliittiperheet ja suvut odottavat kieli pitkällä miten operaatio tästä etenee ja ruumiita pitää tulla ja paljon. Muuten menee taas tämäkin sotasuunnitelma käsille.Mutta 1 asia minkä illuminatin porukasta jokainen tietää on se, että jos ihmiskunta lähtee vastustamaan tätä maailmanjärjestystä agressiivisesti niin se ei tiedä hyvää missään päin maailmaa. Koska sehän vain aikaansaisi poliisivaltion pelkästä sormen napsautuksesta ja veri lentäisi kaduilla ja 1984-tyylinen maailmanliittovaltio olisi sitten lähempänä kuin koskaan.

Nythän jo useissa mielenosoituksissa käytetään poliisivaltion voimakeinoja sillä tavalla että mielenosoittajien sekaan usutetaan poliiseja, jotka ovat naamioituneet väkivaltaisiksi anarkisteiksi ja heidän tehtävänään on hyökätä mellakkapoliisien kimppuun, jotta mellakkapoliisit saisivat oikeutuksen käyttää väkivaltaa mielenosoitusjoukkoa kohtaan.

Käsittääkseni tätä samaa skenaariota käytettiin ihan Helsingin SMASH-asem 2006 nujakassa. Mutta siitähän voidaan sitten olla monta mieltä kun viralliset poliisivoimathan väittäisivät aivan varmasti tätä väitettä vastaan. Mutta kaikkihan siellä näkee niistä videoista että miten se kumipatukka heiluu ja siviilejä retuutetaan väkivaltaisesti, jotka lähestyivät ilman väkivaltaa poliiseja. Me elämme siis tässäkin maassa ihan poliisivaltiossa, vaikka tätä nyt edellen kutsutaan hienolle peitenimellä demokratiaksi. Eli siis demokraattiseksi valtioksi ja yhteiskunnaksi, jossa todellisuudessa kansan rooli on kuin tarhan esikoulun rahaleikki, jossa leikitään leikkirahoilla. Kun sitten aikuiset maksavat oikealla rahalla ja hankkivat leivän perheelle pöytään, niin lapset leikkivät että he maksavat nyt leikkirahalla mitä hyvittaa.

Tämänkaltainen päätäntävalta on meillä kansalla ja entistäkin enemmän ihmisiä alkaa tajuamaan tämän tosiasian että mehän ei olla mitään helvetin "kansaa". Vaan me olemme ihmisyksilöitä joilla kaikilla on päätäntävaltaa vaikka missä, mutta tämä maailman roskaeliitti onkin pitänyt tämän totuuden meiltä kaikilta piilossa ja tuonut tilalle sellaisen järjestelmän kuin politiikka, missä pääset äänestämään jotain tiettyä pyrkyriä kerran neljässä vuodessa. Joka valehtelee hyvin kalliissa vaalimainoksissaan lupaavansa parantaa työllisten ja milloin köyhien asiaa. Kun todellisuudessa nämä pyrkyripoliitikot keskittyvät vain oman kassakoneensa kilistämiseen. Vaikka näkeehän sen nyt jokainenkin meistä, että tietysti tässä politiikka nimisessä hutussa jää näiden kaikkien suurimpienkin roskapuolueiden puheenjohtajat sen kuuluisan sylkykupin asemaan.Tulisi jo siis vihdoin meidän kaikkien tajuta se, että politiikka ja poliitikot eivät ratkaise mitään ongelmia ja tuo eduskuntatalo tuolla Helsingin arkadianmäellä on vain 1 täysihoitola, joka maksaa valtion lainasta aika helvetin suuren osan tämän valtion menoista. Koska pelkästään jos kansanedustajat pudottaisivat kuukausipalkastaan muutaman tonnin pois ja tyytyisivät esim. 4000 EUR/kk brutto, niin pelkästään sillä säästö-ohjelmalla tehtäisiin peräti yli 4,4 miljoonan euron säästöt. Niin voitais nekin rahat pistää johonkin hyödyllisempään kuin noiden omia etujaan ajavien pyrkyrien järkyttävän suuriin palkkoihin.
Toki yritysjohtajien hirmuosingothan kiilaa noista liksoista ohi kunnolla.


Mutta kukapa meistä ei haluaisi olla jossain semmoisessa työssä missä käydään isossa salissa istumassa ja painamassa nappia silloin kuin huvittaa ja nostaa minimissään 5860 EUR/kk, sekä ajella ilmaiseksi taksilla ja kääriä sen lisäksi älyttömiä kilometrikorvauksia valtion piikkiin, sekä käydä juomassa ilmaista viinaa veronmaksajien rahoilla ja saunoa herrojen kanssa, sekä ajaa omaa käytäväpolitiikkaa sulle-mulle taktiikalla.

Tulisko hyvä omatunto siitä että kun itse eläisi kuin tuollainen yltäkylläinen porsas ja muut porsaat näkevät koko ajan nälkää ja hirveän vaivan pelkästään ravinnon hankkimiseksi.