http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, toukokuuta 15, 2009

Galaktisesta liitosta hieman tietoaMikä on galaktinen liitto ?


Se on hyvin laaja useiden avaruuden sivilisaatioiden välillä, jotka työskentelevät keskenään täydessä harmoniassa


Mitä varten he työskentelevät jos otetaan meidän planeettamme huomioon ?

He työskentelevät meidän planeetan hyväksi koska täällä on vielä saavuttamatta ns. transformaatio, eli kollektiivisen tietoisuuden huippu ja lopulta tämän planeetan lopullinen yhdistäminen takaisin sen alkuperäiseen tilaan jossa se esim. oli Atlantiksen aikakautena. Milloin täällä vielä eli keskuudessamme useita eri rotuja/siviilisaatioita.

Lisäksi galaktiseen liittoon kuuluvat siviilisaatiot ovat erittäin huolissaan planeettamme tämänhetkisestä tilasta, koska ihmiskuntaa pidetään edelleen epätietoisuudessa salaisen maailmaneliitin toimesta ja heidät täytyy ensin syrjäyttää vallasta ennen kuin tämä transformaatio voidaan toteuttaa ja heitä on useaan otteeseen jo kehoitettu luopumaan vallastaan, mutta nämä kehoitukset ovat menneet kuuroille korville. Koska maailmaneliitti koostuu geneettisesti menneistä elämistä muista avaruusroduista, jotka n. 60 000 vuotta sitten saapuivat tänne maa-planeetalle orjuuttaen lopulta koko täällä eläneen Sumerilaisen kansan.

Tämä maailmaneliitti myös on täysin sitä mieltä että heillä on oikeus pitää ihmiskunta epätietoisuudessa ja massaorjuudessa.

Se on itseasiassa pimeyttä edustavien tahojen agenda tämän planeetan osalta.


Kuinka useita humanoidirotuja galaktiseen liittoon kuuluu ?

Hyvin useita esim. Plejadit, Zetat, Sirius A ja B-planeetan porukka, Andromedan neuvosto, Procyon, Lyra, jne.


Mitä galaktinen liitto on jo saanut aikaan maaplaneetan hyväksi ?

Sai käännytettyä esim. erään harmaisiin kuuluvia humanoidiroruja pois yhteistyöstä mm. Natsi-Saksan kanssa, sekä erään toisen rodun veljeilemästä USA:n armeijan ja salaisen maailmanhallituksen kanssa.

Ensimmäinen rotu joka veljeili aikanaan Natsien kanssa on edelleen Antarktikalla ja heillä on nykyään jo tietty rooli galaktisen liiton sisällä.


Onko maan päällä galaktisen liiton edustajia ?

Kyllä on ja ihmisten kehossa heitä löytyy vaikka mistä.

Tarkoitan tällä sitä että nämä ihmiset jotka ovat entisissä elämissään eläneet esim. Siriuksella tai jossain muualla ja kuuluneet noissa inkarnaatioissaan osana galaktista liittoa ja työskennelleet heille.

Ja syy miksi heistä hyvin moni on syntynyt aikanaan sinne tellukselle johtuu siitä, että he ovat itse vapaaehtoisesti halunneet syntyä tellukselle ihmisen kehoon ja valmistaa siellä ihmisiä kohtaamaan tulevat muutokset ja tämä transformaatio loppuun.

Näitä ihmisiä kutsutaan tarkemmin valotyöntekijöiksi ja vaikka nimitys on hieman kummallinen, se vain kuvaa sitä että nämä ihmiset säteilevät tavallista enemmän valoa. Eli heidän auransa on usein kirkkaampi kuin muilla normaaleilla ihmisillä ja nämä ihmiset ovat usein joko indigoja tai näitä uuden ajan lapsia. Tarkoitan tällä nyt jo nykysukupolvea ja nykyajan nuoria.

Täytyy tässä välissä myös muistuttaa että jokainen ihminen on avaruusolento, koska avaruudessahan tämä tellus planeettamme sijaitsee. Mutta kun maaplaneetalla kuitenkin vallitsee hyvin vankka auktoriteettiuskoon perustuva ateistinen uskonto, niin tätä on syystäkös hyvin monen erittäin vaikea käsittää/sulattaa.

Mielummin tällaiset asiat pyritään leimaamaan auktoriteettiuskolla ja skeptisellä mielellä pelkäksi scifi-viihteeksi, koska maailmaneliitti on aikanaan luonut Hollywoodiin tuon nerokkaan viihdemuodon kuin scifi, jolla saadaan sitten massat edelleen pysyttyä epätietoisuudessa.

Kun telesiviosta erinäiset sitä käsittelevät sarjat ovat käsitelleen näitä asioita niin ne helposti leimataan myös vain elokuvaksi. Mutta tämä onkin sen Hollywoodin disinformaation juoni :)


Onko olemassa pahoja humanoidirotuja ?

Kyllä näitäkin rotuja valitettavasti edelleen löytyy ja he kuuluvat usein harmaisiin rotuihin ja edustavat ns. pimeyttä edustavia tahoja jotka esim. tämän maaplaneetan kohdalla yrittävät tehdä kaikkensa jotta tätä planeettaanne ei voitaisi palauttaa takaisin sen alkuperäiseen tilaansa.

Kuka sitten on tämän maaplaneetan pimeyden voimien takana ?

Se on henkiolento nimeltä Lucifer joka n. 13 000 v. sitten julistautui ns. freelanceriksi ja irtisanoutui luojan kaikkiallisesta suunnitelmasta ja nyt ei huom. pidä sotkea kristinuskoa ja raamattua tähän. Sillä kyse nyt on täysin eri luojasta mitä raamattu antaa ymmärtää.

Siis tarkoitan tällä luojalla sitä universaalia kehitystä mitä tapahtuu tässä kaikkialla koko ajan.

Lucifer siis iritsanoutui tästä universaalisten voimien kaikkiallisesta suunnitelmasta ja tämän johdosta hänet karkoitettiin täältä, jonka jälkeen hän langetti tämän tellus planeetan pimeyden voimien alaisuuteen ja siitä lähtien jokainen ihmisolento joka on tälle planeetalle syntynyt on myös ollut yhteydessä näihin pimeyttä edustaviin voimiin ja kristinuskon mukaan näitä voimia nimitetään Saatanaksi ja milloin paholaiseksi :) Mutta se nyt täytyy tehdä selväksi että ns. Helvettiä ei ole...

On vain henkimaailmassa se pimeämpi puoli, eli henkimaailman pimeyttä edustava taho ja heidän osastonsa.


Mikä rooli USA:lla on jos otetaan huomioon tämän pimeyttä edustavien tahojen agenda (suunnitelmat) ?

USA ja sieltä perustettu salainen maailmanhallitus edustaa pääosin pelkästään henkisesti näitä pimeyttä edustavia tahoja, koska illuminatin kaikki yli 33-asteen vapaamuurarit vannovat valansa huom. Luciferille. Joten ei jääne yhtään epäselväksi että kummanko puolen jumalaa tämä maailmaneliitti palvoo.

He nimittäin palvovat Luciferia ja kaikki nämä eliitin lavastamat ja toteuttamat esim. 9/11 terrori-iskut ovat myös olleet false-flag lavastuksen lisäksi aina jonkinlaisia ihmisuhrauksia Luciferille, eli pimeyden jumalalle.

Ja tällä pimeyttä edustavalla maailmaneliitillä on myös henkimaailman puolella ns. demonisia henkioppaita joihin nämä maailmaneliitin edustajat pyrkivät aina silloin tällöin ottamaan kontaktia salaisissa riiteissään. Esim. Englannin kuningashuoneessa on pidetty sellaisia uhrimenoja että niistä ei voisi tällä kyllä kertoa kenellekään enempää. Sillä tämä porukka joka meidät ihmiskuntana on jo vuosituhansia sitten orjuuttanut ovat sairaita kontrollifriikkejä jotka valta on turmellut jo ajat sitten.


Mitä tapahtuu sen jälkeen kun tämä tranformaatio on tapahtunut ?

No ensimmäiseksi salainen maailmanhallitus joko antautuu, tai sitten heiltä otetaan valta pois galaktisen liiton toimesta, jonka jälkeen koko maailman järjestelmät rakennetaan uusiksi vallanpitäjiä myöten.

Mutta en tarkoita että tänne tulisi jotkut liskohumanoidit heti johtajiksi... Vaan sitä, että sen jälkeen tämä politiikka niminen huttu poistetaan kokonaan ja se korvataan aidolla ja toimivalla systeemillä jossa kapitalistinen riistäminen ja monikansalliset yhtiöt eivät voisi enää toimia.

Tietenkin tämänkaltainen ihanneyhteiskunta on hyvin monelle nyky-yhteiskuntaan jo juurtuneelle hyvin mahdotonta edes kuvitella.

Mutta tämän planeetan resurssit kyllä riittää tuollaisen yhteiskunnan ylläpitämiseen ja esim. maailmanpankit muutetaan välittömästi ei yksityiseksi ja tämä koko valtioiden ja kansojen sisäinen velkaorjuus myös tulee poistumaan sen uuden järjestelmän myötä.

Ja nykyinen työ minä sen nyt vielä näemme, että jokaisen on pakko raataa 24/7 ja taistella verisesti pienimmistäkin leivänmuruista tulee muuttumaan. Koska tämä tuleva resurssipohjainen talousjärjestelmä ei enää tunne mitään sellaista termiä kuten "kilpailu". Joten mitenkä kukaan voisi enää kilpailla sellaisessa yhteiskunnassa jossa mikään tuote ei enää maksaisi mitään vaan asuminenkin olisi ilmaista.

Tällainen meininki nimittäin on käytössä kaikkialla muualla noilla muilla planeetoilla missä on elämää. Mutta meidän tellus on kuulemma ainoa paikka missä joutuu edelleen maksamaan asumisestaan ja menoistaan...

Kontaktihenkilö Alex Collierille oli eräs Andromedan rodun edustaja esittänyt kysymyksen että; "kuinka te voitte elää planeetalla jossa te joudutte maksamaan siitä että te olette sinne syntyneet".

Koska heikäläisten rotu (Andromeda) ei tunne sellaista asiaa kuin valuuttajärjestelmä.

Ei siis ole olemassa mitään avaruusrahaa jolla humanoidit maksavat kilometrikorvauksia aluksiensa kilomtereista jollekin Orionin komissiolle. Koska heidän kehityksensä kun on jo miljoonia vuosia meitä edellä ja heillä ei ole siinä GL:n poppoossa mitään "varjohallitusta" joka pitäisi heidät kaikki epätietoisuudessa niin, että olisi heidän joukossaan vain pieni marginaali humiksia (humanoidi), jotka yrittäisivät herättää massoja heräämään todellisuuteen.

Kun taas nuo epätietoisuudessa elävät massat sitten olisivat sitä mieltä että nämä nämä marginaaliosaan kuuluvat heidän herättäjät ovat hulluja joilla on vain jakautunut mieli...

Kuullostaako yhtään tutulta ?
Roswellin vuonna 1947 vuonna tapahtuneessa ufo-onnettomuudessa kuollut humanoidi.

Eräiden lähteiden mukaan tämä rotu tuli meidän maaplaneetan rinnakkaiselta aikakaistalta tulevaisuudesta ja he yrittivät tulla sieltä varoittamaan ihmiskuntaa siitä mitä on tulossa n. 100-vuotta eteenpäin siitä vuodesta 1947. Eli se olisi tällä mittakaavalla n. vuotta 2047 mennessä ja jos nyt heittäisi rankasti veikkauksen niin tämän aikakaistan vuosi 2047 mennessä ollaan jo hyvin todennäköisesti taas osa galaktista liittoa. Sillä eihän nuo humanoidit mitkä Roswell onnettomuudesta löydettiin olleet telluksen humanoideja, eli meitä ihmisiä :) Vaan ne olivat jotain toista rotua joka tulee elämään täällä maaplaneetalla vielä tulevaisuudessa kun tämä planeettamme on taas osana yhdessä galaktista liittoa.