http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, toukokuuta 15, 2009

Suomen valtio ostaa sikainfluenssarokotetta koko kansalle

Tiistaina julkaistiin STT:ltä että Suomi ostaa sikainfluenssaan rokotetta koko väestölle. Kaikille Suomessa pysyvästi asuville ihmisille aiotaan hankkia rokote H1N1-pandemian varalta.

Jos te ette ole aiemmin tienneet niin nyt voin kertoa että näiden rokotteiden sisältämä tähtianis ei paranna yhtään mitään ja on itseasiassa samaa aineetta mitä aiemmissa lintuinfluenssarokotteissa oli. Eli perusaineena pelkästään tähtianis.

Ja tarkennukseksi viimekertaisesta lintuinfluenssahypetysestä vielä sen verran että silloin kyseisen tähtianislääkefirman johdossa oli Yhdysvaltojen silloinen puolustusministeri Donald Rumsfeld.

Lääkkeen nimeksi kehiteltiin TAMIFLU:n ja sitä kauppaa LABORATORIOS ROCHE.

ROCHE osti TAMIFLU:n patentin 1996 GILEAD SCIENCES INC. nimiseltä yhtiöltä jonka toimitusjohtajana oli Donald Rumsfeld (ent. puolustusministeri) itse..

Nyt yli 90% tämän maustepuu viljelmistä omistaa ROCHE-yhtiö. T

TAMIFLU:n myynti nousi 254 miljoonasta dollarista 2004 yli 1.000 miljoonaan dollariin vuonna 2005

Tiedätkö, montako miljoonaan ROCHE voi voittaa seuraavien kuukausien aikana jos pelkobisnes jatkuu?


Tiesitkö että lintuflunssaviirus löydettiin 9 vuotta sitten Vietnamista?

Tiesitkö että sen jälkeen 100 ihmistä on kuollut koko maailmassa noiden vuosien aikana?

Tiesitkö että pohjoisamerikkalaiset ilmoittivat TAMIFLU:n (ihmisille sopiva antiviiruslääke) tehokkuudesta taudin ehkäisyssä?

Tiesitkö että TAMIFLU lieventää vain hiukan tavallisen flunssan oireita? Tiesitkö että suurin osa tiedeyhteisöä epäilee lääkkeen tehokkuutta tavallisen flunssan lieventämisessä?

Tiesitkö että oletetun muuttuvan viiruksen H5N1 tapauksessa TAMIFLU lieventää vain hiukan sairautta? Tiesitkö että lintuflunssa tarttuu tähän mennessä vain lintuihin?

Joten liekö syytä pelätä nyt käynnissä olevaa sikainfluenssaa yhtämoisella pelolla kuin tätä aiempaa lintuinfluenssaa ?