http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, toukokuuta 17, 2009

Bilderberg ryhmän tuoreita suunnitelmia

Kreikassa tosiaan tänään päättyy Kreikassa pidetty Bilderbeg-ryhmän kokous, joka ollaan siellä pidetty täysin suljettujen ovien takana ja valtamedialla ei ole sinne mitään asiaa.

Mutta jokatapauksessa kuten aiempinakin vuosina on vaihtoehtoisen median edustajat kuten Daniel Estulin (Bilderberg kirjan kirjoittaja) saanut tietoonsa mitä tuolla nyt ollaan puitu ja käsitelty ja tiedot kertovat että nyt siellä puitiin että syvennetäänkö lamaa vielä edelleen vai siirrytäänkö jo suoraan uuden maailmanjärjestyksen piiriin.

Mutta tuleva talouden alamäki alkaa jo nyt siirtyä hyperinflaatioon, joka tulee syöksemään lopulta dollarin sekä myös euron aivan pohjalle ja tämä näyttää myös hyvin todennäköisimmältä suunnitelmalta. Koska näin talouden romahdettua aivan pohjalle asti, hyväksyy kansat myös sen jälkeen uuden maailmanvaluutan ja uuden maailmanjärjetyksen, sen kaikkine fasistisine ominaisuuksineen.Kuvassa alhaalla vasemmalla Yhdysvaltojen keskuspankin pääjohtaja Ben Bernanke . Muut eliitin turvamiehet turvautuivat kansainvälisiin käsimerkkeihin vaihtoehtoisen median kuvattua heitä, kun nämä olivat saapumassa Kreikassa pidettyyn Bilderberg-kokoukseen.

Mutta myös eräs toinen aihepiiri mitä tuolla ollaan käsitelty liittyy USA:n armeijan seuraavaan Iraniin hyökkäysoperaatioon, jota ollaan taas siirretty eteenpäin monella kuukaudella ja tämä hyökkäys tullaan näillä näkymin perustelemaan samalla propagandalla kuin Irakin kohdallakin, eli keksimällä että siellä on "joukkotuhoaseita". Mutta myös tämän lisäksi Pakistanista ollaan jo alettu leipoa pahan akselin valtiota, jotta USA:n armeija saisi laajennettua tuon hyökkäysoperaation myöhemmin myös Pakistaniin.

Euroopan NATO-maat on tarkoitus saada tähän sotaan mukaan siinä vaiheessa kun se ollaan saatu laajennettua jo III-maailmansodaksi asti. Mutta tähän taas vaadittaisiin suunnaton määrä uusia sotastrategioita, jolla saataisiin Venäjä tai jopa mahdollisesti Kiina tähän sotaleikkiin mukaan.Euroopan unionin jäsenvaltioiden hallituksissa ollaankin jo kaikessa hiljaisuudessa valmisteltu ns. valmiuslakeja jotka tähtäävät vuoteen 2011, milloin myös maailmaneliitillä on selvä suunnitelma saada tämä uusi maailmanjärjestys voimaan ja hyvin todennäköinen skenaario on heillä edelleen tämä USA:ssa aloitettu projekti joka tuntee koodinimen "Project Bluebeam", johon kuuluu tämä "alieneiden lavastettu invaasio".Se nimittäin psykologisellakin tasolla riittäisi maailman kansat yhdistymään toisiinsa tämän keksityn maanulkopuolisen vihollisen edessä. Ja uskokaa tai älkää niin Jenkeistä kyllä löytyy vaikka minkälaiset avaruusalukset jolla tämänkaltainen ufojen invaasio pystytään kyllä lavastamaan täysin uskottavasti. Mutta tuon invaasion ajankohtaa on edelleen aika vaikea lähteä ennustamaan.

Mutta tähän galaktiseen liittoon kuuluvat rodut eivät tästä maailmaneliitin suunnitelmasta luonnollisestikaan pidä ja heille on hyvin todennäköisesti jo annettu poikkeukselliset oikeudet tulla väliin jos tällainen alien invaasio tullaan lavastamaan.

Ja syy siihen miksi maailmaneliitti yrittää lavastaa sen johtuu kahdestakin syystä:

a.) He haluavat julistaa uuden maailmanjärjestyksen hinnalla millä hyvänsä ja lavastettu alien invaasio olisi oivallinen keino saada kansat paniikkiin ja hyväksymään lopulta uusi maailmanjärjestys, kun kaikki maailman valtiot sidottaisiin yhteen ja alettaisiin sotimaan yhtä keksittyä ja lavastettua mielikuvitusvihollista vastaan.

b.) He yrittävät näin saada ihmiskunnan pelkäämään avaruusolentoja, jotta maailman kaikki ihmiset eivät enää suostuisi tämän "galaktisen liiton" rodun kanssa minkäänlaiseen yhteistyöhön tulevaisuudessa.

Sillä kuitenkin tässä koko ajan pelataan tämän planeetan kaikkien ihmisten yhteisellä vapaalla tahdolla ja sitä ei edelleenkään voi kukaan ulkopuolinen avaruusrotu (humanoidit) rikkoa... Mistä syystä humanoidit eivät myöskään voi tulla tänne edelleenkään ja pelastaa ihmiskuntaa tämän pahan eliitin edessä, koska nämä selviämisen avaimet on ennenkaikkea edelleen meillä jokaisella itsellään.

Mutta jos napasiirtymä tapahtuu ja täällä hukkuu samantien yli 1/3 tämän planeetan väestöstä, niin tällöin kyllä galaktisen liiton roduille ollaan jo nyt annettu erikoisoikeudet tulla evakuoimaan ihmisiä täältä.


Area 51 tukikohta satelliittikuvissa


Mutta täytyy edelleenkin korostaa että tämä "PROJECT BLUEBEAM" ei ole mitään scifi satua vaan se on aivan todellinen USA:n armeijan mustanbudjetin salahanke jonka takana on maailmaneliittiin kuuluvat tahot.

Näiden mustanbudjetin hankkeiden etenemisestä vastaa juuri oikeat henkilöt, joilla myös on vastuu niiden lopullisesta toteutumisesta. Esim. Yhdysvaltojen presidentti Obamalla ei käsittääkseni edes ole pääsyä näihin kaikkiin mustan budjetin projekteihin, koska hän on kuitenkin loppupeleissä pelkkä maailmaneliitin sätkynukke ja joutuu tanssimaan täysin heidän pillinsä mukaan ja kaikki muistavat mitä kävi John F. Kennedylle tai Abraham Lincolnille. He eivät suostuneet tanssimaan maailmaneliitin pillin mukaan ja saivat molemmat luodin otsaan.Itseasiassa eräät astrologit ovat sanoneet että Obama olisi jopa Abraham Lincolnin reinkarnaatio ja kyllähän noissa silmissä kyllä kieltämättä on aika paljon samaa.