http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 12, 2009

YLE:ltä sikainfluenssa propagandaaYLE väitti tänään että kahdella Meksikosta palanneella Suomalaisella on sikainfluenssatartunta. Kyseessä on kuitenkin hyvin todennäköisesti WHO:n ja Reutersin painostuksesta julkaistu perätön tartuntailmoitus, jonka avulla Suomenkin mediassa on tarkoitus vain levittää lisää pelkoa tässä sikainfluenssa skandaalissa.

Mikä esim. oli sen viikontakaisen uutisen "SIKAINFLUENSSAA EPÄILLÄÄN LAHDESSA" todenperäisyys ?

Se oli keksittyä propagandaa, joka oli myös "pakotettu" pistämään läpi tämän maan sisäisessä mediassa ja jokainen yksittäinen propagandauutinen mikä tulee esim. YLE:stä läpi on aina ensin luotu maailmanmedian johtokeskuksesta eli Pentagonista, missä on suunnaton määrä työntekijöitä ketkä keksivät jokainen viikko mitä maailman kansoille syötettäisiin.

Toki tämän sikainfluenssan takanahan on salainen maailmanhallitus ja eliitti, joka ensin määräsi Pentagonissa työskentelevät alaisensa keksimään "pelottavia" juttuja sikainfluenssasta joita sitten lähdettiin lähettämään mm. Reutersin kautta maailman suurimpiin uutistoimistoihin.Jokatapauksessa tämän virusaallon takana on maailmaneliitti ja jos tämä sittenkin on suuri virusepidemia niin sen tarkoituksena ole mitään muuta kuin tappaa hyvin mahdollisimman monta siviiliä, koska yli 2/3 maailman väestöstä voidaan täysin huoletta tappaa tämän salaisen maailmanhallituksen mielestä. Koska heidän kaavailemassa uudessa maailmanliittovaltiossa ei ole tilaa kuin vain n. 1/3:lle nykyisestä maailmanväestöstä.

Mutta kuitenkin ydinaseita tämä maailmaneliitti haluaisi jokatapauksessa käyttää maailmanväestön vähentämiseen ja tämä ei ole heiltä onnistunut, koska galaktisen liiton porukalle on jo annettu valtaoikeudet estää nämä yritykset ja viimeisin tapahtui n. 3-viikkoa sitten.

Mutta täytyy edelleen ottaa huomioon että tämä ydinaseiden käyttö ei ole suinkaan ainoa konsti jota illuminatin poppoo on hautonut. Sillä tämä lavastettu alien invaasio on heillä myös käyttämättä ja kuten heidän kaavoihin kuuluu, jokainen toteuttamaton tuleva skenaario joka aiotaan toteuttaa täytyy myös näkyä hollywood viihteessä ja hyvä esimerkki tästä on tämä jo vuonna 1951 ensi-iltansa saanut "Kun Maailma Pysähtyi" scifi-elokuva josta tehtiin uudelleenfilmatisointi viime vuonna (2008)


Kun maailman pysähtyi (The Day The Earth Stood Still)Toinen hyvin samankaltainen scifi-elokuva on District 9, joka saa ensi-iltansa tänä vuonna.