http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 03, 2020

Yksi Wienin kiinniotetuista tuli veneellä Eurooppaan vain pari viikkoa sitten


Nyt selvisi se, että yksi näistä Wienin eilisestä iskusta kiiniotetuista miehistä oli saapunut Eurooppaan vain vajaa pari viikkoa sitten veneellä.

Eli ilmeisesti taas vähintäänkin joku George Soros säätiön meritaksipalvelu hoitanut tämänkin terroristin Eurooppaan toteuttamaan tiedustelupalvelun johtaman terrorisolun operaatio Wienissä.

Palkkionhan näille maksaa myös näistä terrorioperaatioista näille eloonjääneille eräät yksityisomisteiset pankit, jotka toimivat mm. Wall Streetillä.

Mutta sopivasti tällä eilisellä Wienin terroriteolla saatiin nyt käännettyä USA:n Presidentinvaalien huomio muualle. The Economist lehti alkoi pelottelemaan ja vihjailemaan jo sariini-iskusta

Tämä ns. finanssirahamiesten tunnettu lehti The Economist oli jo koristanut irtonumeronsa kannen sariini-iskuun viittaavalla pelkopornokansikuvalla, jossa perhe istuu kotisohvalla ja kissallakin on kaasunaamari sekä isällä ja äitillä on myös kaasunaamari päässä, mutta perheen pojalla onkin sotilaskypärä päässä.

Mutta Rothschild sukuhan omistaa tämän lehden pääosin, että rahaa voi tässäkin asiassa seurata jälleen.. .Eli follow the money.

Rothshildien pankkisuku haluaa hajoittaa Euroopan nyt keinolla millä hyvänsä ja pelaa tätä peliään näiden muiden elitistien kanssa.

Ja Rothschildien pankkisuku tietää, että tämä polttoaine, jolla tämä operaatio saadaan toimimaan on Eurooppalaisten pelko ja milläpäs sitä Eurooppalaista pelkoa voi lietsoa, kuin että nämä maksavat näille muslimiterroristeille, jotka käyvät tilauksesta tekemässä näitä terroritekoja nyt Euroopassa.

Toisaalta mikäli tällainen muslimiterroristien sariini-isku tulisi Euroopassa, niin sen tilannut pankkiirien eliitti yrittäisi sillä aivan varmasti jotain pakko LOCKDOWNIA Koko Eurooppaan sen seurauksena, koska heillä on nyt selvästi jo kiire kohdistaa Uuden maailmanjärjestyksen karanteenivaihe eteenpäin.


Eli ihmisille uskotellaan, että on edelleen käynnissä tämä maailmanlaajuinen pandemia, vaikka tämä on huijaus ja mitään virusta ei ole, koska amerikan tartuntavirasto CDC on jopa sen itse julkisesti myöntänyt, että mitään virusta ei olla eristetty... Joten virusta ei ole.


Tämä sokea Bulgarialainen ennustajaeukko Vangahan ennusti vuodelle 2020 mielenkiintoisia asioita kuten Pakistaniin, Kiinaan ja Japaniin sekä Alaskaan suurta vedenpaisumusta.

Sekä Eurooppaan tilannetta, jossa armeija valtaa Euroopan ja Eurooppalaisten kimppuun käydään kemiallisilla aseilla.