http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 04, 2020

Trumpilta katoilee nyt ääniä ennätystahtiin reaaliajassa


Tämä CIA:n vaalilaskentahuijaus etenee nyt Amerikassa melkoisella tavalla, sillä Donald Trumpilta katoaa reaaliajassa ääniä jopa yli 5000 vauhdilla.

Bideniä on taas saatu äänestämään aina haudan takaa, kun miljoonat kuolleet ihmiset ovat nimineen ilmestyneet äänestyslipukkeisiin.


Nämä kun nyt tuodaan sinne USA:n korkeimpaan oikeuteen, niin saattaa silloin pieni tippa kastua sinne väärentäjien lahkeeseen kusta. Tosin jo tänä aamuna oli havaittavissa, että myös Suomen USA:n Presidentinvaalivalvojaisissa toimittajilla iski pakokauhu, kun Trump avasi suunsa puhtaaksi ja mainitsi käynnissä olevan äätenlaskennan törkeäksi petokseksi.


Enää jää nähtäväksi, että tuleeko Joe Bidenista USA:n Presidenttiä tuolla CIA:n kirjekurssilla vai ei ?

Ei vaan mene tämä sumutus enää läpi kaikissa ihmisissä.

Tässä on kuva tuosta Joe Bidenin vaalitilaisuudesta muutaman viikon takaa ja kuten kuvasta näkyy, niin väkeä oli paikalla kuin Multian seurakunnan sunnuntaihartauksessa.


Mitäs se valemedia ILTALEHTI sanoikaan Bidenistä viime huhtikuussa, että Biden olisi kansansuosiossa askeleen edellä.

Vertaileppas noita kuvia keskenään, kummallako on laajemmat kannattajat määrissä... Joten eiköhän tämä vaalitulos pitäisi olla jo siitäkin aivan päivä selvä.

Mutta asian taustalla vaan on sellainen asia, että se Bidenin seniili ukko täytyisi saada nyt Vatikaaninkin mukaan sinne Valkoiseen Taloon, jotta nämä pankkiirien USA:n armeijalla harjoittamat sotaretket ja sotabisnekset saisivat jatkua.

Tästä on kysymys ja Donald Trump ei aio luovuttaa tätä vaalilaskentahuijausta helpolla, vaan vie tämän vielä USA:n korkeimpaan oikeuteen.

Tässä vaalilaskentahuijauksessa mukana oleva DEEP STATE, eli varjohallinto, joka toimii USA:n sisällä on tässä USA:n Presidentinvaaliväärennöksessä mukana, koska sieltä on tiiviit yhteydet aina USA:n tiedustelupalvelu CIA:han asti.


Nämä varjohallinnon elitistit eivät pitäneet Donald Trumpista viimekään kerralla ja haluavat nyt hänet syrjään keinolla millä hyvänsä ja näihin tahoihin kuuluu myös Rothschildien pankkisuku, Rockefellerien suku, Englannin Kuningatar Elisabeth II jne.

Britanniassa tämä anglosaksinen eliitti pitää majaansa ja sieltähän se USA:n 1800-luvun puolessa välissäkin käyty sisällissota saatiin junailtua.


Joe Bidenin presidentinvaalikampanja sai eilen melkoisen osuman... Kun totuuden luoti osui siihen, kun Donald Trump istuva Presidentti paljasti tämän törkeän petoksen Bidenin ääntenlaskussa.

Joten nyt kun Biden menetti uskottavuuden Presidentinvaalilaskennassa, niin rotat tunnetusti jättävät ensimmäisenä uppoavan laivan ja nyt näitä Bidenin huijattuja ääniä ollaan vielä viimeisillä voimilla yritetty jatkaa räikeästi, vaikka selvää on, ettei niitä ääniä ole mitenkään voitu laskea rehellisesti, kun miljoonia kuolleita amerikkalaisia on ilmestynyt niihin ääntenlaskulipukkeisiin.

Että nyt selvisi se ilmeisesti miksi näissä USA:n Presidentinvaaleissa haluttiin siirtyä tuohon Postiäänestykseen...

No tietenkin sen vuoksi, että Biden voitaisiin väärentää kirjekurssilla USA:n Presidentiksi. Mutta nyt se näyttää jo paljon hankalammalta.