http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 02, 2020

Italian pääkaupungissa Roomassa oli kunnon NEW WORLD ORDER soidintanssit käynnissä


Italian pääkaupungissa Roomassa nähtiin jo kunnon soidintanssit kansalaisten ja poliisin välillä, kun alkutahdit määräsi väkijoukko, jotka vastustivat hallinnon pakkokaranteeneja.

Tämä kertoo jo jostain, että silloin kun hallinnot joutuvat turvautumaan ihmisten pakkokaranteeneihin ja kotiaresteihin, niin se on silloin merkki siitä, että eliitti on menettämässä valtansa lopullisesti ja siksi nämä Koronavirushysterian ja The Great Reset hankkeen takana oleva eliitti yrittää tällä saada aikaiseksi tämän haluamansa ja ajamansa Uuden Maailmanjärjestyksen.

Tämä eräs ex Vatikaanin jenkkien suurlähettiläs Ulpianan arkipiispa Carlo Maria Vigano lähetti USA:n Presidentti Donald Trumpille avoimen kirjeen:


AVOIN KIRJE

YHDYSVALTOJEN PRESIDENTILLE

DONALD J. TRUMPILLE

Sunnuntaina, 25. lokakuuta, 2020

Solemnity of Christ the King

Herra Presidentti,


Sallikaa minun lähestyä teitä tällä hetkellä, jolloin koko maailman kohtaloa uhkaa globaali salaliitto Jumalaa ja ihmiskuntaa vastaan. Kirjoitan teille arkkipiispana, apostolien perillisenä, entisenä Pyhän Istuimen Yhdysvaltain suurlähettiläänä. Kirjoitan teille sekä julkishallinnollisten että uskonnollisten auktoriteettien hiljaisuuden keskellä. Toivon että otatte vastaan sanani "äänenä joka huutaa erämaassa" (Jn 1:23).


Kuten sanoin kirjeessäni jonka kirjoitin teille kesäkuussa, tällä historiallisella hetkellä näemme Pahuuden voimat järjestäytyneenä armottomaan taisteluun Hyvyyden voimia vastaan; Pahuuden voimat, jotka vaikuttavat voimakkailta ja organisoituneilta vastustaessaan Valon lapsia, jotka ovat vailla suuntaa ja järjestystä, maallisten ja hengellisten johtajiensa hylkääminä.

Päivittäin huomaamme, että niiden hyökkäykset lisääntyvät, jotka haluavat tuhota yhteiskuntamme pohjan: luonnollisen perheen, kunnioituksen ihmiselämää kohtaan, oman maan rakkauden, koulutuksen ja yrittämisen vapauden. Näemme valtioiden päämiesten ja uskonnollisten johtajien taipuvan tähän länsimaisen kulttuurin ja sen kristillisen sielun itsemurhaan samalla kun kansalaisten ja uskovien perusoikeudet kielletään terveyskriisin nimissä, joka enemmän ja enemmän paljastuu epäinhimillisen kasvottoman tyrannian perustamisen välineeksi.


Globaali suunnitelma nimeltä "Suuri Nollaus" etenee. Sen arkkitehti on globaali eliitti, joka haluaa alistaa koko ihmiskunnan pakottavilla toimenpiteillä, joilla dramaattisesti rajoitetaan yksilöiden ja kokonaisten ihmisryhmien vapauksia. Useissa maissa tämä suunnitelma on jo hyväksytty ja rahoitettu; toisissa se on vielä varhaisessa vaiheessa. Maailman johtajien takana, jotka ovat tämän infernaalisen projektin osasyyllisiä ja mahdollistajia, ovat häikäilemättömät henkilöt, jotka rahoittavat Maailman Talousfoorumia ja Event 201:tä, ja promotoivat näin agendaansa.


"Suuren Nollauksen" tarkoitus on luoda terveysdiktatuuri, joka pyrkii pakottamaan vapauden tuhoavia toimintamalleja, jotka on kätketty houkuttelevien lupausten taakse, kuten universaali perustulo ja henkilökohtaisten velkojen anteeksiantaminen. Näiden Kansainvälisen Valuttarahaston tekemien myönnytysten hinta tulee olemaan luopuminen henkilökohtaisesta omaisuudesta sekä osallistuminen Bill Gatesin ja keskeisimpien lääkejättien promotoimaan rokotusohjelmaan Covid-19:ää ja Covid-21:tä vastaan. Sen lisäksi, että "Suuren Nollauksen" promotoijia motivoi suunnattomat taloudelliset intressit, rokotteiden pakottamiseen liittyy vaatimus terveyspassista ja digitaalisesta henkilötunnuksesta, joka mahdollistaa koko maailman populaation jäljittämisen. Ne jotka eivät suostu näihin toimintamalleihin suljetaan keskitysleireille tai laitetaan kotiarestiin ja kaikki heidän omaisuutensa takavarikoidaan.


Herra Presidentti, uskon että olette tietoinen, että joissakin maissa "Suuri Nollaus" aktivoidaan tämän vuoden lopun ja vuoden 2021 ensimmäisen vuosikolmanneksen aikana. Tätä tarkoitusta varten suunnitellaan lisää sulkutiloja, joita perustellaan julkisuudessa pandemian toisella ja kolmannella aallolla. Olette hyvin perillä keinoista, joilla kylvetään paniikkia ja oikeutetaan rajuja rajoituksia henkilökohtaisiin vapauksiin, jotka taitavasti pahentavat maailmanlaajuista talouskriisiä. Tämän kriisin arkkitehtien aikomus on saada kansakunnat sitoutumaan peruuttamattomasti "Suureen Nollaukseen", ja tällä tavalla antaa viimeinen isku maailmalle, jonka olemassaolon ja muiston he haluavat täysin hävittää. Mutta tämä maailma, Herra Presidentti, pitää sisällään ihmisiä, ihmissuhteita, instituutioita, uskoa, kulttuuria, traditioita ja ideaaleja: ihmiset ja arvot eivät toimi kuin automaatit, eivät tottele kuin koneet, koska heillä on sielu ja sydän, koska heitä sitoo toisiinsa henkiset yhteydet, jotka saavat voimansa ylhäältä, siltä Jumalalta, jonka vastustajamme haluavat haastaa, samalla tavalla kuin Lucifer teki aikojen alussa mottonaan "non serviam".


Monia ihmisiä - kuten hyvin tiedämme - ärsyttää tämä viittaus Hyvän ja Pahan taisteluun ja "apokalyptisen" kielen käyttö, joka heidän mukaansa kärjistää tunnelmaa ja kiihottaa vastakkainasetteluun. Ei ole yllätys, että vihollista suututtaa paljastuminen juuri ennen kuin hän on saavuttanut linnakkeen, jonka hän pyrki valloittamaan ilman häiriöitä. Yllättävää on se, että kukaan ei soita hälytyskelloja. Syvän valtion reaktio heihin, jotka irtisanoutuvat sen suunnitelmasta on rikkinäinen ja epäkoherentti, mutta ymmärrettävä. Juuri kun valtamedian myötävaikutus oli onnistunut saamaan siirtymän Uuteen Maailmanjärjestykseen tapahtumaan lähes kivuttomasti ja huomaamatta, kaikenlaisia petoksia, skandaaleja ja rikoksia nousee valoon.

Vain muutama kuukausi sitten oli helppo leimata "salaliittoteoreetikoiksi" ne, jotka vastustivat näitä kauhistuttavia suunnitelmia, jotka nyt näemme toteutuvan pienintä yksityiskohtaa myöten. Ei kukaan olisi koskaan voinut kuvitella, ennen kuin viime perjantaina, että kaikissa kaupungeissamme ihmisiä pidätettäisiin vain siksi, että he haluavat kävellä kadulla, haluavat hengittää, haluavat pitää yrityksensä auki tai haluavat mennä kirkkoon sunnuntaina. Kuitenkin nyt se tapahtuu kaikkialla maailmassa, jopa kuvankauniissa Italiassa, jota monet amerikkalaiset pitävät lumottuna maana vanhoine monumentteineen, kirkkoineen, hurmaavine kaupunkeineen ja omalaatuisine kylineen. Ja samalla kun poliitikot ovat linnoittautuneet sisälle palatseihinsa ja määräävät sääntöjä kuin persialaiset satraapit, niin yritykset kaatuvat, kaupat sulkevat ovensa ja ihmisiä estetään elämästä, matkustamasta, työskentelemästä ja rukoilemasta. Tämän operaation tuhoisat psykologiset vaikutukset nähdään jo nyt, alkaen epätoivoisten yrittäjien itsemurhista ja ulottuen lapsiimme, jotka erotetaan ystävistään ja luokkatovereistaan, joiden käsketään seuramaan tuntejaan yksin kotona tietokoneen edessä istuen.


Pyhissä kirjoituksissa Paavali puhuu meille "hänestä, joka vastustaa" epämoraalisuuden mysteerin manifestaatiota, kathekonista (2 Tess 2:6-7). Uskonnollisessa merkityksessä tämä este pahuudelle on Kirkko ja yksityiskohtaisemmin Paavi, poliittisessa merkityksessa se tarkoittaa heitä, jotka vastustavat Uuden Maailmanjärjestyksen perustamista.


Kuten on nyt tullut selväksi, hän joka istuu Pietarin Istuimella on pettänyt roolinsa alusta lähtien puolustaakseen ja edistääkseen globalistista ideologiaa, kannattaen syvän kirkon agendaa, joka hänet valitsi joukostaan.


Herra Presidentti, olette selvästi ilmoittaneet että haluatte puolustaa kansakuntaa - Yksi Kansakunta Jumalan Edessä, perustavanlaatuisia oikeuksia ja kiistattomia arvoja, jotka tänä päivänä kielletään ja joita vastaan taistellaan. Se olette te, hyvä Presidentti, joka "on se, joka vastustaa" Syvää Valtiota, pimeyden lapsien viimeisintä hyökkäystä.


Tästä syystä on tärkeää että kaikki hyvät ihmiset ymmärtäisivät tulevien vaalien valtavan tärkeyden: ei niinkään tämän tai tuon poliittisen ohjelman vuoksi, vaan tekojesi yleismaailmallisen inspiraation vuoksi, joka parhaiten havainnollistaa - tässä erityisessä historialisessa kontekstissa - maailmaa, meidän maailmaa, jonka he haluavat vaientaa ja hävittää sulkutilan avulla. Sinun vastustajasi on myös meidän vastustajamme: se on ihmiskunnan vihollinen, Hän joka on "alusta asti murhaaja" (Jn 8:44).

Ympärillenne ovat kerääntyneet uskon ja rohkeuden avulla ne, jotka pitävät teitä viimeisenä varuskuntana maailmandiktatuuria vastaan. Vaihtoehtona olisi äänestää henkilöä, jota Syvä Valtio manipuloi, joka on skandaalien ja korruption läpäisemä, joka tulee tekemään Yhdysvalloille sen, mitä Jorge Mario Bergoglio tekee Kirkolle, pääministeri Conte Italialle, Presidentti Macron Ranskalle, pääministeri Sanchez Espanjalle, ja niin edelleen. Joe Bidenin kiristettävissä oleva luonne - samoin kuin Vatikaanin "taikaympyrän" prelaatit - paljastaa, että häntä tullaan käyttämään häikäilemättömästi hyväksi, jolloin laittoman vallan edustajat pääsevät puuttumaan sekä sisäpolitiikkaan että kansainväliseen tasapainoon.


On päivän selvää, että niillä jotka manipuloivat häntä on jo valmiina joku häntä huonompi, jolla he aikovat korvata hänet niin pian kuin mahdollista.


Kuitenkin keskellä tätä karua kuvaa, jossa "Näkymätön Vihollinen" näennäisesti pysäyttämättömästi etenee, nousee toivon elementti. Vastustaja ei tiedä miten rakastaa eikä se ymmärrä, että universaali perustulo tai asuntolainan anteeksiantaminen ei riitä siihen, että se saisi alistettua massat ja vakuutettua heidät suostumaan merkittäväksi kuin karja.


Tämä kansa, joka liian kauan on kestänyt vihamielisen ja tyrannimaisen vallan hyväksikäyttöä, on löytämässä uudelleen sen, että sillä on sielu; se alkaa ymmärtää, että se ei ole halukas vaihtamaan vapauttaan oman identiteettinsä homogenisointiin ja hävittämiseen; se alkaa ymmärtämään perheyhteyksien ja sosiaalisten yhteyksien arvon, sekä arvon uskon ja kulttuurin siteissä, jotka yhdistävät rehellisiä ihmisiä. Tämän "Suuren Nollauksen" kohtalo on epäonnistua sillä sen suunnittelijat eivät ymmärrä, että on vielä ihmisiä, jotka ovat valmiita lähtemään kaduille puolustamaan oikeuksiaan, suojelemaan rakaitaan, antamaan tulevaisuuden lapsilleen ja lapsenlapsilleen. Globalistisen projektin tasapäistävä epäinhimillisyys tulee säälittävästi murtumaan Valon lasten lujaan ja urheaan vastustukseen. Vihollisella on puolellaan Saatana, Hän, joka osaa vain vihata. Mutta meidän puolellamme on Kaikkivaltias Jumala, taisteluun järjestäytyneiden armeijoiden Jumala, sekä Pyhä Neitsyt, joka tulee murskaamaan muinaisen Käärmeen pään. "Jos Jumala on puolellamme, kuka voi meitä vastustaa?" (Room 8:31).


Herra Presidentti, olette hyvin tietoinen siitä, että tällä tärkeällä hetkellä Yhdysvallat on suojamuuri, jota vasten globalismia ajavien tahojen julistama sota on aloitettu. Aseta toivosi Herraan, ja anna apostoli Paavalin sanojen vahvistaa sinua: "Kaikki minä voin Hänessä, joka minua vahvistaa" (Fil 4:13). On suuri vastuu olla Jumalan Armon instrumentti, jonka vuoksi tulette varmasti vastaanottamaan kaiken sen armon jonka tarvitsette, sillä sitä monet ihmiset, jotka teitä rukouksin tukevat, pyytävät kiihkeästi.


Tällä taivaallisella toivolla ja vakuutuksellani siitä, että rukoilen puolestanne, Ensimmäisen Naisen puolesta ja kaikkien yhteistyökumppaneittenne puolesta koko sydämestäni lähetän teille siunaukseni.

Jumala siunatkoon Yhdysvaltoja!


CarloMaria Vigano (kuvassa)

Ulpianan arkkipiispa

Entinen Pyhän Istuimen suurlähettiläs Yhdysvalloissa