http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, marraskuuta 21, 2020

Karanteenin salattu ja poliittinen agenda


Teksti: Teemu Vehkala

Tämä vuosi 2020 tullaan muistamaan historiassa karanteenien vuotena, jolloin nämä "karanteenit" otettiin käyttöön.

Mutta seuraavaksi voisimme hieman analysoida järjellä, että mitä nämä "KOTI karanteenit" oikein ovat.

Entisiä diktaattoreitakin on määrätty lopulta "kotiarestiin", eli heidän liikkumisvapauttaan aletaan säätelemään, etteivät he saa enää liikkua kotoaan ulos juuri kun vain silloin, kun viranomaiset näin määräävät.

Tämä on siis ihmisten rankaisumenetelmä, mutta mistä.

Mutta nyt kun tänä 2020 vuonna eliitti vapautti tämän keksimänsä feikkikuumetauti Koronan, niin tämän varjolla ihmisiä alettiin nyt viranomaisten painostamana märäämään KOTI karanteeneihin.

Tajusin tämän vasta muutama päivä sitten istuessani eräässä julkisessa saunassa... Että nämä lukuisat pitkäaikaistyöttömät suomalaiset, jotka ovat istuneet ja asuneet kotonaan sekä eivät ole vielä heränneet ja ryhtyneet vastustamaan tätä mielipuolista ja rikollista valtiovaltaa, niin he ovat olleet koko työttömyysjaksonsa kotikaranteenissa sitä itse tietämättään.

Koska tuon koti karanteenin tarkoitushan on pitää se potentiaalinen valtiollinen uhka, eli totuuden tiedostava ihminen siellä kotonaan, jottei hänestä enää muodostuisi valtiolle ja tälle rikolliselle valtiovallelle suurempaa uhkaa.

Tähän kun nämä valtiovallan rikolliset vielä saisivat läpi tällaisen uuden lain, jonka nojalla "kotikaranteenissa" olevan ihmisen nettiyhteys vaikka katkastaisiin. Mutta siihen olisi vaikeampi lähteä keksimään, että koronavirus voi levitä myös nettikaapelia pitkin, että siksi joudumme nyt sulkemaan internet liittymäsi tämän karanteenin ajaksi.

Joten tämän vuoksi nämä elitistit joutuivat miettimään oikein tarkkaan tämän tammikuussa 2021 esiteltävän nollaushankkeen, jonka tarkoitus on sitten saada rokotteista kieltäytyneiden ihmisten koko omaisuus takavarikoitua, jonka jälkeen myös näiltä ihmisiltä ei enää löytyisi edes tietokonetta, jolla päästä nettiin.

Sillä tämä Sveitsin Talousfoorumin rikkaampi roskaväki haluaa sulkea koko internetin, mutta se on tuottanut heille suuria ongelmia, koska internetissä liikkuu niin paljon rahaa ja se on jo niin suuri bisnes, etteivät he oikein omaa lehmäänsä voi enää kaataa omaan ojaansa.


Tämä kyberturvallisuus ja siihen liittyvät uhkatekijät on naamioitu julkisuudessa lukuisan vaikean kapulakielen sisään, mutta oikeasti nämä Naton-kenraalit pitävät nimenomaan verkossa ja sosiaalisessa mediassakin toimivia blogisteja sekä aktivisteja kyberturvallisuusuhkina.


CIA:lla näitä kyberturvallisuusuhkia ja hybridiuhkia analysoidaan eri tasoilla.

Ihmiset luokitellaan siellä salaisilla eri termeillä, kuten onko heidän korkeampi itse herännyt ja tällainen ihminen, jonka korkeampi itsensä on herännyt, ei ole enää valtavirran ja valtamedian valheiden vietävissä.

Vaan hänellä on siis jo yhteys omaan korkeimpaan itseensä.

Tämä on se salattu tieto, jota Illuminaatit ja jesuiitat sekä Vatikaani ovat yrittäneet piilottaa koko ihmiskunnalta kautta ajat.


Tämä on myös sen Horuksen silmän symbolin salaisuus. Sillä se on käpyrauhanen, josta tuo ihmisen korkeampi tietoisuus avautuu yhteydessä universumiin.

Mutta juottamalla kansalaisille fluorattua vesijohtovettä ja myymällä heille kaupoissa prosessoitua ruokaa, niin tämä käpyrauhanen saadaan tukkoon.

Tämä ihmistajunnan fluoraus on jo vanha juttu, jonka natsit osasivat keskitysleireillään.


Fluori vieläpä heikentää lasten älykkyyttä. Että ilmankos sitä Suomen hammaslääkäriliitto niin yltäkylläisesti lapsille suosittelee.

Tämä on ihan tutkittu Kiinassa asti, että fluori on myrkyllistä lasten aivoille, ja mitä enemmän fluoria lapsen aivot saavat, niin sitä alhaisempi on lapsen älykkyysosamäärä.

Mutta ei luonnollisesti Suomen terveysviranomaiset voisi mitään "Idioottisuositusta" antaa lapsille tai "Idioottipakkoa". Sellainen kun saadaan jo fluorilla ja televisiolla aikaiseksi itsestään.

Mutta tämän koronavirus huijauksen hirviomäisemmät mittasuhteet alkavat siinä vaiheessa tulemaan näkyviin, kunnes hallinto alkaa puhumaan näistä "KARANTEENIKESKUKSISTA".

Näitä on jo maailmalla perustettu, eivätkä ne juuri keskitysleirimäisistä olosuhteista eroa.


Joten on uskomatonta, että miten kansalaisia voidaan pelotella tuollaisiin keskitysleirimäisiin olosuhteisiin tällaisen pienen kausiflunssaan verrattavissa olevan keuhkokuumetaudin perusteella.

Mutta tässä käytetäänkin ihmisten hölmöyttä sekä pelkoa hyväksi.

Että olisikohan nyt aika valita, että onko enää MIKKI HIIRI, vai onko sinulla palleja oikeasti vastustaa tätä NEW WORLD ORDER tyranniaa.

Että mitäs kerrot sitten lapsenlapsillesi, kun kerrot näistä ajoista. 

Mikset puolustanut lasten lastesi oikeuksia.

Kun sinä teit vain kuten tv:ssä ja uutisissa käskettiin.


Valon soturit ovat syntyneet aivan näitä aikoja varten... ja Valon soturit eivät jää paikoilleen istumaan ja seuraamaan sivusta, kun itsemääräämisoikeutta viedään ja poljetaan.

Valon soturit eivät pelkää näitä vallan verhon takaisia Saatananpalvoja elitistejä.

Vaan he tuovat nämä asiat valoon ja tämän valon sekä totuuden kirkkaus on jo niin voimakasta, että nämä jesuiitat ja muut pahikset käyttäytyvät silloin kuin Skorppionit, eli joutuvat menemään valolta suojaan. Joten nämä nilkit pannaan silloin valon joukkojen toimesta selkä seinää vasten ja tämä heidän sadistinen uusi maailmanjärjestys sekä ateistinen maailmanuskonto satanismeineen epäonnistuu.

Ja vasta sitten kaikki palautuu normaaliksi, kun nämä sadistiset kontrollifriikit eivät enää pääse harjoittamaan tuota vuosituhansia kestänyttä mustaa magiaansa koko ihmiskunnan alistamiseksi.


Katolilaisen kirkon arkipiispa Carlo Maria Vigano lähetti jo avoimen kirjeen USA:n nykyiselle Presidentti Donald Trumpille, jossa hän varoitti näistä asioista.