http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 03, 2020

Wienin iskun päätekijän käyttämä räjähdevyö paljastautui väärennetyksi




Wienin iskun päätekijän käyttämä räjähdevyö paljastautui väärennöksi ja tämän joutui nyt jopa MTV3 Uutiset korjaamaan.

Joten jos nyt käyttää sitä kuuluisaa järkeään, että miksi joku kumiveneellä pari viikkoa sitten Eurooppaan päässyt pakolainen lähtisi räiskimään oikealla rynnäkkökiväärillä ja vyöllään väärennetty räjähdevyö ?

Sillä jos räjähdevyö on väärennös, niin silloinhan sillä on vain ollut tarkoitus aiheuttaa pelkoa paikalla olijoille.

Kuten jo aikaisemmin totesin, niin Wienin keskustassa kuullut laukaukset muistuttivat paukkupatruunoita (räkäpäät). 


Tässäkin videossa näkyy, että tuo pääepäillyn ammuskelu on ollut täysin tarkoituksenhakuista ja hän on ampunut ilman kohdetta ja päämäärää vain aiheuttaakseen alueella pelkoa.

Itävallan liittokansleri Sebastian Kurz kertoi televisiopuheessaan, että uhrit olivat iäkäs nainen, nuori ohikulkija sekä erään ravintolan tarjoilija.

Saksan ulkoministeri Heiko Maas taas kertoi tiistaina, että yksi uhreista on saksalaisnainen.

Iskussa väitettiin loukkaantuneen 22 ihmistä, joista 14 vakavasti, joiden joukossa 1 vakavasti loukkaantunut on poliisi.

Poliisin väitetään ampuneen tekijän, jonka väitettiin kuolleen myöhemmin sairaalassa vammoihinsa.

Mutta vielä yksi asia... Kuten tällä fiktiivisellä Los Angelesilaisella Columbon komisariolla oli tapana aina sanoa.

Että jos tmä Wienin iskun pääepäilty ammuskeli alueella oikeilla aseilla, niin miksi hän oli sitten varustautunut väärennetyllä räjähdevyöllä ? 

Että eikös tämä sitä meinaa, ettei hän ainakaan ollut räjäyttämässä itseään ? 

Että jos hän olisi ollut alueella ammuskelemassa oikeasti ihmisiä, mutta samalla halunnut levittää pelkoa väärennetyllä räjähdevyöllä...

Tämä ei nyt oikein käy järkeen.

Mutta paukkupatruunat sekä väärennetty räjähdevyö... Nämä kuullostavat enemmänkin siltä, joka saattaa olla tämän tapauksen motiivina.


Olen tutkinut näitä valtionterrori-iskuja jo yli 20 vuotta ja tiedän mm. sen, että miksi silloin 7.7.2005 räjähti Lontoon aamuruuhkassa mentrossa sekä Lontoon busseissa, jonka pommit surmasivat 56 ihmistä.

Kyseessä väitettiin olleen islamilaisten terroristien al-Qaida Jihad solun tekemä isku, jonka kaikkien 4 päätekijän väitettiin kuolleen näiden räjähdysten seassa.


Mutta vain muutamaa kuukautta aikaisemmin Libyan silloinen johtaja Muammar Gaddafilla oli idea, että kuinka Afrikkaan voisi luoda kultaan sidottu valuuttajärjestelmä (kultadinaari).

Tämä idea sitten lähti kiertämään aina Lontoon pörssiin asti, jossa sille näytettiin jo vihreää valoa, kunnes sitten 7. heinäkuuta 2005 Lontoon aamuruuhkassa räjähti. Jonka seurauksena Lontoon pörssin Gaddafin Afrikan valuuttahanke meni jäihin, koska sijoittajat pelästyivät sitä Lontoon terrori-iskua niin paljon ja vetäytyivät pois hankkeesta.

Näin toimii valtionterrorismi, että aina kun jossain paukkuu ja syntyy ruumiita, niin oli se ISIS tai al-Qaida näiden iskujen taustalla, niin niiden poliittinen agenda ei ole, että tämä rättipää vain tuli ja halusi päästä yli 70 neitsyt naisen luo räjäyttämällä itsensä ja tappamalla mahdollisimman monta vääräuskoista siinä matkalla.

Vaan nämä hyödylliset hölmöt (useful idiots) ovat aina riittävän radikaaleja muslimeita, että heidät saadaan huijattua toteuttamaan näitä false-flag operaatioita ja tämänkin Wienin päätekijän täytyi pukea aina väärennetty räjähdevyö päälleen, joten sillä feikkiräjähdevyöllä ei hän olisi edes päässyt niiden 70 neitsyen luo.

Tiedän, että tämä ei suinkaan ollut sattumaa, että miksi tämä tapaus sattui juuri Wienissä, koska sillä saattoi olla jotain tekemistä sen asian kanssa, että Wienin kaupunginhallitus on saattanut olla liian lepsu näissä pakkokaranteenitoimissa ? Tai jonkin ajankohtainen asia tämän taustalla miltei varmasti on, miksi sinne tämä terrori-isku tilattiin toteutettavaksi.

Sen Lontoon 7.7.2005 terrori-iskun päärahoittajat olivat näitä samoja maailman rikkaimpien pankkisukujen organisaatioita, jotka myös omistavat Englannin keskuspankin osake-enemmistön.

He ovat sen luokan mafioosoja, että he luulevat omistavansa koko maailman, koska hallinnoivat tätä keskuspankkijärjestelmää ja he kauhistuivat silloin vuonna 2005 siitä Gaddafin kultaan sidotusta valuuttajärjestelmästä. Sillä joku Rothschild suku ei voisi missään tapauksessa sallia sellaista, että nämä Afrikan köyhät ihmiset vaurastuisivat jonkun kultaan sidotun valuutan johdosta ja alkaisivat omavaraisiksi.

Nämä maailman karanteenitoimet on myös näiden samojen pankkiirien juoni, josta myös Rockefeller Foundation laati jo vuonna 2010 sen muistion, jossa oli vaihe nimeltä LOCKSTEP, joka on nyt tänä vuonna 2020 otettu käyttöön.

Tämän karanteeni homman tarkoituksena ei ole suojata ihmisiä minkään viruksen tartuntaketjulta, vaan kyse on enemminkin tämän koko maailmanväestön kontrolloimisesta ja alistamisesta, sillä koska muuten näiltä DEEP STATE elitisteiltä lähtee valta käsistään, koska tässä on jo riittävän suuri määrä herännyt ihmisiä, jotka osaavat jo ajatella omilla aivoillaan tietoisesti ja tästä muodostui sitten se hybridiuhka, josta poliitikot sekä ministerit mainitsevat vähän väliä, kuinka niitä täytyisi torjua.

Olisi jo korkea aika huomata, että Korona ja koronavirus on hybridisotaa sekä informaatiosotaa ja sitä johdetaan sekä ulkomailta, että tämän valtion sisältä päin.

Samoin myös tuo ISIS terrorismi on informaatiosotaa siltä osin, että näitä lavastettuja terroritekoja esitetään aina mediassa väärässä valossa, koska niiden totuus pyritään suojaamaan keinolla millä hyvänsä.


ISIS ja KORONA ovatkin nyt se mörkö, jolla erityisesti Eurooppalaisia tämä Koronavirus hysterian luonut eliitti yrittää pelotella nyt keinolla millä hyvänsä, koska kansalaisten pelottelu on tehokkain keino, jolla tämä eliitti saa ajettua tätä fasistista ja totalitaristista maailmanjärjestystään eteenpäin. 

Mutta kuten pikkulapsikin kun kasvaa teini-ikään, niin lopulta siellä teini-iässä nämä saunatonttutason jutut eikä Muumien hattivatit enää pelota teini-iän vaiheessa, vaikka niitä katsoisi uudelleen niistä VHS-videonauhureista.

Siltikin ihmiskunta on tällä hetkellä sellaisessa murrosvaiheessa, että tämä valtamedian pelottelu alkaa jo olla kollektiivisesti siinä vaiheessa, että ihmiskunta kollektiivisesti alkaa jo kasvamaan teini-ikäiseksi, jolloin enää kohta nämä KORONA-möröt eivät enää liiemmin ihmisiä pelota ja tämä murrosvaihe on suoraan yhteydessä siihen, että nykyajan nuoret katsovat yhä vähemmän televisiota.

Joten silloin heitä täytyy kontrolloida joillain muilla keinoilla ja tästä syystä tämä koronavirushysteria on haluttu kohdistaa yhä nuorempiin ihmisiin, eli lapsiin.

Samoin kuin myös nämä ilmastonmuutosuskovaiset ovat päässeet pelottelemaan lapsia tällä ilmastonmuutospropagandallaan kouluissa.


Mutta se on taas äärimmäisen julmaa, että miksi juuri vanhukset ovat joutuneet tämän KORONA-terrorin kohteiksi.

THL:n Mika Salminen sanoi nyt Helsingin Sanomissa tänään kuinka Joulu kannattaa viettää vain oman perheen kanssa ja olla isovanhempiinsa vain etäyhteydessä.