http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 26, 2020

Australialainen lentoyhtiö aikoo vaatia matkustajansa ottamaan koronarokotteen - Muuten ei ole asiaa lennoille


Australialainen Qantas Airways lentoyhtiö ilmoittaa, että se aikoo vaatia kaikki matkustajansa ottamaan Covid-19 koronarokotteen. Mutten ei ole asiaa lennoille. 

Nyt tämä Qantas Airwaysin toimitusjohtaja Alan Joyce on ennustanut, että samanlainen politiikka hyväksyttäisiin seuraavana maailmanlaajuisesti, ja että pakollisista rokotuksista tulisi uusi todellisuus kansainvälisille matkailijoille ympäri maailmaa.

Missähän NEW WORLD ORDER tynnyrissä tuo Joyce oikein elää.

Hän voisi jo vihdoin tulla pois sieltä kieron ja ahneen globalistin todellisuudesta, sillä täällä on miljardeja ihmisiä, jotka eivät ole valmiita sairastuttamaan itseään noilla RNA-rokotteilla. 

Nämä suurten lentoyhtiöiden johtoryhmät ovat mitä ilmeisimmin niin tyhmiä, että he luulevat matkustajiensa alistuvan tuohon BIG PHARMA:n rokote dystopiaan.


Mutta tulevat sen seurauksena menettämään lähes kaikki asiakkaansa. Sillä jos lentoyhtiön matkustajien viihtyvyys on samaa tasoa kuin itkevän 3-vuotiaan lapsen, jota ollaan raahaamassa neuvolaan ensimmäiselle rokote piikille, joka sattuu. Niin tällainen bisneslogiikka on suoraan pyllystä kotoisin.

Mutta ehkä näiden suurten lentoyhtiöiden täytyy karman vuoksi kokea vielä se paskaisin ja ahne loppunsa, jokta toteutuu viimein näillä rokotekiristyskeinoilla, kun he rokotehysteerikkoina tuhoavat vielä itse itsensä. 

Lähde: https://www.eturbonews.com