http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 29, 2020

Nettisensuuri lakipaketti tulee eduskunnan käsittelyyn

Eduskunta saa kohta käsittelyyn sähköisen viestinnän nettisensuurilain, jonka lainmuutos velvoittaa operaattorit estämään pääsyn vaarallisiksi arvioiduille sivustoille.

Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka taas uskoo, että tällä suojataan kansallista turvallisuutta.

Olihan tämä odotettavissa, että kommunistisen EU:n vuonna 2020 nämä fasistit iskevät vielä pöytään nettisensuurilain, joka voisi mahdollisesti estää ihmisten pääsyn tällaisille sivustoille, joista löytyy salattu totuus.

Nämä eurokraatit ovat saaneet ohjeensa tähänkin asti jenkeistä, koska USA:n tiedustelupalvelu CIA on sekaantunut Suomen Presidentinvaaleihin, Suomen eduskuntavaaleihin.

McKinsey niminen konsulttijärjestö taas on laatinut Suomen hallinnon budjettiohjelman jne. 

Tuo amerikkaan päin kumartaminen näkyy jokaisella osa-alueella.


Mutta miksi tämä amerikkalainen ja tekopyhä Setä Samuli (eng. Uncle Sam) on tuotu Suomeen.

No hän on täällä vain sitä varten, että nämä Sveitsin BIS-pankki ja Maailmanpankki IMF voisi sillä välin ryöstää täältä kaikki minkä irti saadaan.

Näillä pankkiireilla on seuraavan 10 vuoden sisällä jo melkoinen The Great Reset nollaushanke käynnissä, jonka pää tarkoituksena on lakkauttaa kaikki omistusoikeus, jonka seurauksena nykyinenkin työväenluokka tuhotaan pysyvästi pois.

Sillä näiden seuraavien viiden vuoden aikana nämä pankkiirit ovat juonineet niin kovat suunnitelmat, että kun velkakupla kasvaa jo liian isoksi ja kotitaloudet joutuvat vaikeuksiin työttömyyden sekä lomautusten seurauksena, niin sitten nämä velkojat tarjoavat ratkaisuna velkojen anteeksianto-ohjelman, jonka ehtona on vain se, että suostut lähtemään sinne terveysasemalle rokottamaan itsesi ja useita kertoja, tai muuten et ole enää yhteiskuntakelpoinen.

Lähde: https://www.hs.fi/talous/art-2000007649558.html