http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 04, 2020

Bill Gates ja Melinda Gatesin säätiö kehittää hedelmättömyysimplanttia



Bill ja Melinda Gatesin säätiö kehittää tällä hetkellä hedelmättömyysimplanttia. Asiasta kertoi National Post.

Se on pieni sormen päälle mahtuva mikrosiru, joka pysyy ihmisen sisällä jopa kokonaiset 16 vuotta ja saa aikaiseksi kaukosäätimellä hedelmättömyyden.

Tätä depopulaatio-implanttia on kehitetty viime vuosina mm. MIT:ssä ja Bill Gates puhui tästä jo vuonna 2012 professori Robert Langerin kanssa, kuinka tällä teknologialla voidaan alkaa säätelemään maailman väestöä alhaisemmaksi. 

Epäilemättä tämähän on sellainen teknologia, joka sitten lopulta sallisi mm. pankeille ja valtioille tuon lisääntymisoikeuden, joka sitten tulevaisuudessa sallittaisiin vain tietyille ihmisille.


Pankkiiri Björn Wahlroos pohti jo muutama vuosi sitten, kuinka "Voisimme kaupata lisääntymisoikeuksia nuorille pareille tulevaisuudessa", jolloin lapsien saamisesta tulisi enää rikkaiden ihmisten etuoikeus.

Kyllä Björn tietää nämä asiat jo nyt, että miten tuohon hedelmättömyyteen pyritään yhteiskunnallisesti keinolla millä hyvänsä, mutta eiväthän ihmiset edes nyt usein juuri tiedä sitä, että mm. langattomat WLAN ja WIFI-verkot saavat heikennettyä miesten sperman laatua ja tekee heistä lopulta tuhkamunia, joten siinä ne lisääntymisoikeudet lopulta lähtee WIFI-värisuoralla kaikki kerralla pois.


Tämä 7,1 miljardin ihmisen vähentämishanke maailmanlaajuisesti on näille Bill Gatesin kaltaisille elitisteille aina elämäntehtävä, koska he muodostavat tämän satanistisen kultin.

Eli he ovat siis keskenään ns. okkultisteja, eli saatananpalvojia, johon myös tuo Saatanan Kirkko (Church of Satan) heidän seurapiireissään kuuluu sekä Vapaamuurarien yli 33-asteen kerho.

Siellä palvotaan mm. Luciferia heidän jumalanaan.

Tällä selittyy tuo jatkuva sarvipäiden edessä tanssiminen, jota siellä harrastetaan jatkuvasti piilossa julkisuudelta.


Lapsiuhreistaan tunnettua Moolok-kulttia siellä myös harrastetaan.

Lähde: National Post