http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 18, 2020

Ted Turner: Meitä ihmisiä on liikaa - Siksi meillä on ilmaston lämpeneminen


Suurenluokan elitisti ja miljardööri Ted Turner on julkisesti paljastanut tämän ilmastonmuutos homman juonen toteamalla, että meitä ihmisiä on liikaa, joten siksi meillä on tämä ilmaston lämpeneminen.

Joten kun nyt nämä Elokapina liikkeen hyödylliset idiootit menevät taas Helsingin kaduille heilumaan ja protestoimaan ilmastokapinaansa, niin harva heistä vieläkään tajuaa, että heidän tyhmyyttään käytetään siellä jälleen hyväksi.

Tässä lämpenee korkeintaan näiden elitistien käämit, koska he eivät siedä näitä heränneitä ihmisiä, jotka ovat jo muodostaneet kriittisen massan ja kriittisen massan saavuttaminen saavutti jo tämän pisteen, jonka seurauksena tietoisuuden vallankumous näki päivänvalon ja tämän sotatanner on nyt näkyvimmin myös täällä netissä kaikkien nähtävillä.

Facebook mm. sen takia on tällä hetkellä jo sellaisessa myllerryksessä, että viimeistään ensi vuoden alkupuolella nämä Facebookin sensuroijat alkavat poistelemaan näiden profiileja, jotka eivät postaile päivittäin kissakuvia seinilleen. Vaan näiden profiilit ovat poistolistalla, jotka levittävät liikaa totuutta siellä.