http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 18, 2020

Lapsi on terve kun se leikkii - No ei enää Espanjassa

Espanjan koronafasismi etenee nyt vauhdilla eteenpäin.

Vanha sanonta "lapsi on terve kun se leikkii", mutta tämä ei päde enää Espanjassa, jossa leikkipuistotkin on nyt suljettu uudella ohjeistuksella.

On nämä koronan keksineet elitistit sen verran älykkäitä, että he tietävät miten tulevat sukupolvet voidaan tuhota parhaiten... 

No tietenkin aloittamalla tuhoaminen pienistä lapsista... Että kun nyt he saavat nämä nuoret lapsisukupolvet traumatisoitua näillä koronatoimilla ja 2021 tammikuusta lähtien hanke laajenee The Great Reset hankkeeseen, jolla tulisi olemaan koko maailmantalouden tuhoava vaikutus.

Kaikki tämä on suunniteltua, jonka pääefekti on saada nimenomaan työtä tekevän keskiluokan vyötä äärimmäisen kireämmälle... Nythän vielä työläisten verotusta tullaan nostamaan loppuvuotta kohden, joka vain lisää työläisten stressitasoja tässä myllerryksessä.

Ehkä jo viimeistään nyt olisi syytä nousta siihen omaan voimaan ja liittoutua muiden heränneiden ihmisten kanssa, niin kaadamme vielä näiden humanismin sortajien suunnitelman... Niin lopulta kaatuu tuo heidän epätoivoinen Uusi Normaali (Uusi Maailmanjärjestys).

Sillä se salaisuushan tässä on se, että meillä ihmisillä on kaikki tämä voima käytössämme, joilla näistä Illuminaateista ja DEEP STATE:n rikollisista tulee lopulta yhtä heikkoja kuin torakat, jotka valon ja totuuden voima murskaa lopullisesti ja nämä skorppionit eivät muutenkaan kestä totuuden kirkasta valoa... Joten tiedämme jo miten tämä peli tulee lopulta päättymään, kun pimeyden henkivallat joutuu perääntymään ja tämä planeetta ei ole enää näiden Saatanallisten voimien myllerryksessä.

Tässähän on vain kyse valon ja varjon välisten voimien mittelöstä ja tämä taistelu näkyy mm. median puolella valemedian ja oikean tiedon välisenä informaatiosotana ja jos olette huomanneet, niin Helsingin Sanomat, YLE, CNN jne. yrittävät koko ajan uskotella olevansa aito ja oikea media, vaikka he toimivat valemediana. Donald Trump mm. USA:n presidenttinä osoitti melkoista rohkeutta kun hän uskalsi presidenttikautensa alussa kutsua tätä CNN uutiskanavaa valemediaksi (fake news), jota se pääasiassa on, koska sen omistajat pyrkivät syöttämään vain valheiden perään valheita, joiden pääasiallinen tarkoitus on saada syötettyä ihmisten mieliin vain pelkoon perustuvia uutisia, joilla pidetään ihmiset valveunessa.

Mutta nämä ihmiset eivät ole normaaleja, koska tuollainen joukkosuggestio on sama kuin joukkopsykoosi... Koski tämä asia sitten vaikka tätä maskisekoilua, jota on nyt nähtävissä maailmalla, tai tätä koronanpelkoa. Se on joukkopsykoosin tunnusmerkki sekä tämä korona perustuu luulosairaudelle nimeltä Munchausenin syndrooma.


Sillä on aivan idioottimaista luulla, että jonkin älypuhelinsovellukseen ladattava hygieniapassi tai immuniteettitodistus voisi olla pääsylippu UUTEEN NORMAALIIN... Että joutuisit käymään koronapiikillä joka 2-3 kuukausi.


Bill Gates on vaan niihin RNA-rokotteisiin laittanut sellaisen yllätyksen, joka hajoittaa ja sotkee ihmisen DNA-rakenteita sekä soluja. Lisäksi näihin koronarokotteisiin ollaan laitettu abortoitujen lasten sikiöitä.