http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 04, 2020

Kateuspäivä tuli jälleen


Iltapäivälehdet ja maamme media pääsi jälleen revittelemään näiden julkkishuorien tuloilla ja huoraustermiä tarkoitan sitä, että kuinka he ovat myyneet sielunsa tuosta julkisuudestaan, jolle ylipäänsä koko populaariviihdeteollisuus perustuukin.Mutta sen sijaan ei viihdeteollinen media tee tällaisia juttuja, että ottaisi kerran vuodessa hampaisiin tunnettujen julkisuudenhenkilöiden sosiaaliturva tukimaksut. 

Kyllähän periaatteessa jokainen köyhä taiteilija on se oman elämänsä LIDL Richard.

Mutta tämä median tapa tehdä lehtijuttuja näistä esim. taloudelliseen ahdinkoon päätyneistä julkkiksista on ivallinen ja niillä haetaan ivallista viihteen tuottamaa lopputulosta, että kansan annetaan nauraa heille, kun he aikaisemmin myivät sielunsa halvalla siitä julkisuudesta.


KELA (Kansaneläkelaitos) on olemassa valtion laitoksena, joka hoitaa Suomessa asuvien perusturvaa.

Mutta nämä valtamedian usein kirjoittamat jutut työttömyyden synnystä ovat valheellisia, koska massatyöttömyys syntyy pankkijärjestelmän seurauksena, koska uutta rahaa syntyy vain uudesta velkarahasta ja tämä noidankehä on sellainen, että se tuottaa massatyöttömyyttä massiivisesti vuositasolla.

Että se vaikka tällainen lehtien palstoilla jättitulojaan mainostanut Westendiläinen julkkis tienaa vuodessa sen melkein 300 000 euroa vuodessa tai oli se summa vaikka 800 000 euroa, niin aivan tavallisia ihmiä niidenkin alter-egojen takana on. Ihan vessassa hekin käyvät kuten me muutkin ihmiset.


Mutta populaarikulttuuri perustuukin sille, että nämä vähän laulutaitoiset ja juontokeikat osaavat julkkikset muodostavat valtaeliitille sen hovin, vaikka kuninkaan hovi tästä puuttuu. 


Nyt ollaan valtiojärjestelmässä... Joten kansa täytyy pitää tyytyväisenä, joten siksi on ALKO (Altia oyj) ja kaupasta saa tupakkaa sekä alkoholituotteita sekä televisiosta tulee näiden julkisuudenpelleporukan viihdeohjelmia, joiden älyllinen taso jää aina sen sadan ÄO:n alapuolelle.


Teollinen palkkatyö kuitenkin on palkkaorjuutta ja ei tähän uskominen tee kenestäkään edes pesunkestävää kommunistia.


Joten kun tämä palkkaorjuus on niin nerokkaasti rakennettu, että työn orjan on jokainen kuukausi käytävä töissä, että pysyy leivän syrjässään kiinni.

Mutta hän ei välttämättä huomaa sitä, että nämä heiltä mm. verojen muodossa otetut rahat matkaavatkin jonnekin aivan muualle, kuin heille on uskoteltu. Sillä Vatikaanihan tätä EU:ta myös pyörittää tuolla muulla rikollisella pankkijärjestelmällä, jossa Sveitsin BIS-Pankki on ylimpänä, josta se pankkivalta taas kohdistuu Euroopan keskuspankkiin, josta Suomen Pankki joutuu ottamaan kaikki valtionlainansa valtionvarainministeriönsä kautta.

Tämä on siis ponzi-huijaus, jonka ilmapallo on jo kohta puhkeamispisteessä... Joten kapitalismihan luonnollisesti silloin tuhoutuu, jonka merkkejä näemme jo nyt ilmassa.


Joten kun palkkaorjat vihdoin hiljalleen alkavat heräämään tästä kulutusyhteiskunnan unestaan, niin yhä useampi nainenkaan ei enää havittele niitä LOUIS VUTTONEITAAN. Vaan alkaa näkemään tämän huijaukselle ja petokselle rakennetun kilpailuyhteiskunnan läpi ja lopulta löytävät sen totuuden, että tämä koko valtiojärjestelmä on rakennettu valheen keskelle.

Mutta tuo valhe toteutuu vain, jos sinä uskot siihen mielelläsi.


Materialismi kun on yksi uskonto, joka perustuu materian pimeille voimille.

Mutta tämä länsimaalainen palkkaorjuus on kyllä aika nerokkaasti rakennettu, koska tämä kapitalistinen kulutusjärjestelmä on se valveuni, jonka keskelle tämä palkkaorjuus systeemi on rakennettu.


Naiset mm. ollaan aivopesty tähän kulutusyhteiskuntaan mm. tällä muotiteollisuudella.  LOUIS VUTTONIT jne. ovat muotialan brändeinä todellisuudessa näitä triggereitä, joilla he erityisesti nuoria naisia saavat houkuteltua.


Monarch on tämä mielenohjelmointi, joka triggeroi erityisesti naisia ja sen ympärille kuuluu myös tuo muotiteollisuus triggeri, joka saa nämä lukuisat naiset kiinnostumaan muotiteollisuudesta. Mutta kyseessä on sivupersoonaan kiinnittyvä alter-ego.